Nesiowata Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Witaj czarnulku. O 4 obydził mnie śpiew ptaków za oknem. Ciemno i wesoło. Quote
Elisabeta Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 42 minuty temu, Nesiowata napisał: Witaj czarnulku. O 4 obydził mnie śpiew ptaków za oknem. Ciemno i wesoło. Ptaki potrafią się cieszyć każdym nowym dniem. Nawet poniedziałkiem... Spokojnego dnia dla Grzesia i jego Przyjaciół. Quote
Radek Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 51 minut temu, Elisabeta napisał: Ptaki potrafią się cieszyć każdym nowym dniem. Nawet poniedziałkiem... U nas też świergolą od rana:) Dzięki nim łatwiej wstawać. Quote
Olena84 Posted April 16, 2018 Author Posted April 16, 2018 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj czarnulku. O 4 obydził mnie śpiew ptaków za oknem. Ciemno i wesoło. witamy 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Ptaki potrafią się cieszyć każdym nowym dniem. Nawet poniedziałkiem... Spokojnego dnia dla Grzesia i jego Przyjaciół. spokojnego dnia 2 godziny temu, Radek napisał: U nas też świergolą od rana:) Dzięki nim łatwiej wstawać. i zielono się robi Quote
Radek Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 13 godzin temu, Olena84 napisał: i zielono się robi Z każdym dniem bardziej. Quote
Olena84 Posted April 16, 2018 Author Posted April 16, 2018 W Grzesiu zakochała się też taka nieśmiała jak on rezydentka Viki, która wcześniej bardziej lubiła innego psiaka, teraz śpi z Grzesiem na jednym posłanku (ten piesek co na zdjęciu wcześniej opierał o Grzesia głowę), także Grześ ma powodzenie, szkoda że nie u ludzi:( 1 1 Quote
Elisabeta Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Nasz słodki, kochany Grześ. Viki i Grześ... Piękne. 1 Quote
Nesiowata Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Dobrego dnia Czarnulku.Fakt - szkoda,że tylko psy zwracają na Ciebie specjalną uwagę. Ludzie nadal ślepi i głusi. Ale nie martw się - Twój dom w końcu się odezwie. Szoda tylko, że tak długo trzeba na to czekać. 1 Quote
Nesiowata Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Dzień dobry Grzesiu. Znów mamy śpiewający poranek. 1 Quote
Elisabeta Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Dzień dobry. Ciekawe, czy obróżka z feromonami już zaczęła działać... Czy pomaga naszemu Grzesiowi... Quote
jankamałpa Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Poszła stała dla Grzesia i Blekusia za 3 miesiące - to chyba to samo konto, bo ja płacę raz na 3 miesiące i ciągle zapominam :). Quote
Olena84 Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry. Ciekawe, czy obróżka z feromonami już zaczęła działać... Czy pomaga naszemu Grzesiowi... tak Grześ po jakimś tygodniu wrócił do siebie Quote
Olena84 Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 14 minut temu, jankamałpa napisał: Poszła stała dla Grzesia i Blekusia za 3 miesiące - to chyba to samo konto, bo ja płacę raz na 3 miesiące i ciągle zapominam :). Dziekuję! Quote
Elisabeta Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 1 godzinę temu, Olena84 napisał: tak Grześ po jakimś tygodniu wrócił do siebie Olenko, nie bardzo rozumiem... Tak tylko spytałam. Bardziej Grzesia, chociaż on mi nie odpowie przecież. Chciałabym, żeby mu obroża pomagała choć trochę, a Tysia pisała, że po miesiącu zaczyna oddziaływać na psa. Quote
Nesiowata Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 20 godzin temu, Elisabeta napisał: Olenko, nie bardzo rozumiem... Grześ zaczął swoją przygodę z wolnością od "gigantu". Przez tydzień tak wojażył, nie zważając na zdrowie psychiczne ludzi. W końcu chyba sam doszedł do wniosku, że takie życie nie leży mu zbytnio i łaskawie pozwolił się złapać. A teraz - witaj Grzesiu i nie pamiętaj żadnych samodzielnych wycieczek. Quote
Elisabeta Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Jestem, Grzesiu. 39 minut temu, Nesiowata napisał: Grześ zaczął swoją przygodę z wolnością od "gigantu". Przez tydzień tak wojażył, nie zważając na zdrowie psychiczne ludzi. W końcu chybasamdoszedłdo wniosku, że takie życie nie leży mu zbytnio i łaskawie pozwolił się złapać. Czytałam o tym, gdy poznałam wątek. Ale to chyba nie o tym napisała Olena na moje pytanie o obróżkę z feromonami, którą Grześ nosi teraz. Nadal nie rozumiem. Nieważne. Quote
Olena84 Posted April 19, 2018 Author Posted April 19, 2018 22 godziny temu, Elisabeta napisał: Olenko, nie bardzo rozumiem... Tak tylko spytałam. Bardziej Grzesia, chociaż on mi nie odpowie przecież. Chciałabym, żeby mu obroża pomagała choć trochę, a Tysia pisała, że po miesiącu zaczyna oddziaływać na psa. 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Grześ zaczął swoją przygodę z wolnością od "gigantu". Przez tydzień tak wojażył, nie zważając na zdrowie psychiczne ludzi. W końcu chyba sam doszedł do wniosku, że takie życie nie leży mu zbytnio i łaskawie pozwolił się złapać. A teraz - witaj Grzesiu i nie pamiętaj żadnych samodzielnych wycieczek. 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Jestem, Grzesiu. Czytałam o tym, gdy poznałam wątek. Ale to chyba nie o tym napisała Olena na moje pytanie o obróżkę z feromonami, którą Grześ nosi teraz. Nadal nie rozumiem. Nieważne. hehe bo ja czasem piszę tak że sama nie rozumiem;), z Grzesiem problem był z wracaniem i wychodzeniem do i z domu, a po tygodniu od noszenia obróżki wszystko wróciło do normy, nie wiem czy to z powodu obróżki czy z powodu pogody czy tak po prostu to nie wiem;) PS nie można już oceniać wątku, zawsze jak cos zaczynałam obserwować to przyznawałam te 5 gwiazdek i to zniknęło. Quote
Olena84 Posted April 19, 2018 Author Posted April 19, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Faktycznie nie ma już gwiazdek przy wątku:( bazarki można nadal oceniać Quote
Tyśka) Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Dnia 11.04.2018 o 13:25, Olena84 napisał: ale piękny tekst!!! dziekuję! Dnia 11.04.2018 o 16:22, Radek napisał: Miło się czytało ogłoszenie:) Bardzo miło mi to słyszeć :) Pozostaje czekać na TEGO, właściwego Człowieka :) W końcu zadzwoni. Obróżka nie przynosi może spektakularnych efektów, myślę więc że mogła ciutkę pomóc w opanowywaniu strachów, mogła przyspieszyć proces :) Jeżeli nie, to i tak cieszymy się z sukcesów Grzesia. 1 Quote
Radek Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Niezależnie od obróżki najważniejsze są postępy, nawet drobne:) 1 Quote
Nadziejka Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Grzesinku wiosenne camokaski smoku kochany dla Ciebie i braciszkow 1 Quote
Recommended Posts