Murka Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 W końcu trafiłam w gust Foresta:) Okazało się, że dla niego zabawka, która nie piszczy to nie zabawka:) Lubi piszczące. Ma jedną ulubioną i ma na niej punkcie fioła, wszędzie by ją chciał ze sobą zabierać... muszę pilnować, żeby nie opuszczała boksu, bo potem jej nie znajdę. Mam wrażenie, że Forest jest dużo spokojniejszy w boksie, gdy w końcu ma tą swoją ulubioną rzecz. Przez długi czas próbowałam go zainteresować jakimiś zabawkami, ale nic z tego nie wychodziło. W końcu przez przypadek wyszło, że lubi piszczałki:) Rozliczenie: -360 zł hotelowanie 02-31.01 -7,50 zł odrobaczenie Razem: -367,50 zł Rachuek jutro wyślę. Quote
tatankas Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Dnia 18.01.2018 o 22:05, tatankas napisał: Poszła stała za styczeń,coś się zagapiłam :) Dziś się ogarnęłam,że już luty,sprawdzam rozliczenie i nie ma mojej za styczeń wpisanej,czy doszła? Quote
supergoga Posted February 8, 2018 Author Posted February 8, 2018 Wszystko jest, jutro zaktalizuję. Przepraszam, mam problemy zdrowotne i nie daje rady. Obiecuję jutro wszytko zapiszę. Dziekuję 1 Quote
supergoga Posted February 12, 2018 Author Posted February 12, 2018 W 1 poście aktualizacja - bardzo bardzo dziękujemy za wpłaty. W ostatnim miesiącu trafiło do nas bardzo dużo psów, szczeniąt i dorosłych - przerosło nas to także finansowo. Bez Waszego wsparcia nie dalibyśmy teraz rady. 2 Quote
agat21 Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Tutaj Foreścik z tą swoją ulubioną piszczałką? ;)) Quote
Tyśka) Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Śliczny ten Foreścik, widać że wariacik :) Quote
supergoga Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Śliczny wesoły pies. Szkoda że nikogo nie urzekł ten roześmiany pyszczek Quote
Aldrumka Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Dnia 15.02.2018 o 22:32, supergoga napisał: Śliczny wesoły pies. Szkoda że nikogo nie urzekł ten roześmiany pyszczek no właśnie, skacze uśmiecha się i czeka na swojego pana/panią Quote
Zagrodowy pies polski Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Znowu trafiłam do Foresta, piękny kawaler. Czy jest ogłaszany? Wolontariuszka z hoteliku u Sylwii oferuje,że za 10 zł ogłosi psa na 100 portalach. Nie wiem czy jesteście zainteresowane. Nie rozmawiałam jeszcze z Tą dziewczyną i nie korzystałam jeszcze z jej pomocy w ogłoszeniach ale może to dobry pomysł? 1 Quote
Murka Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Przydałby się domek Foreścikowi-wariatuńciowi... Rozliczenie za luty: -360 zł hotelowanie 1.02-02.03 -8 zł Fiprex Razem: -368 zł Rachunek wyślę po niedzieli. Quote
Zagrodowy pies polski Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Supergoga, to co? ogłaszać? Nie chciałabym coś żle zrobić, bo może same ogłaszacie? Quote
supergoga Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Ja ogłaszam na olx i na naszych stronach Fundacji. czyli ogłaszaj proszę, im więcej tym lepiej. A może Murka mogłabyś nam napisać coś do zmiany tekstu - o jego zachowaniach. Trzeba czymś zachęcić. Quote
Zagrodowy pies polski Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Dobrze jak tylko dostanę tekst to skontaktuję się z dziewczyną od ogłoszeń. Zdjęcia wezmę z olyx i dogo. Quote
supergoga Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Jak Murka pozwoli zdjęcia lepsze są teraz na wątku. Ja na olx też zmienię. TYlko ten tekst musimy jakos wypracować fajny Quote
Murka Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 W jego galerii jest zaktualizowany opis: http://hotelumurki.c0.pl/portrety/portret-forest/portret-forest.html Trzeba zaakcentować plusy: bardzo łagodny, przyjacielski do dzieci, wesoły, towarzyski. Quote
Zagrodowy pies polski Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Omawiam szczegóły ogłoszeń, Jak Forest reaguje na koty? Quote
Murka Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Jak zobaczy na ogrodzie (najczęściej za siatką) to dostaje kota: goni i szczeka, nakręca się. Z naszymi w domu nie miał jeszcze okazji się zapoznać, ale już kiedyś myślałam, żeby go wziąć do domu na fotki, więc mogłabym sprawdzić. Quote
Zagrodowy pies polski Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 To na razie nic nie napiszemy n.t. kotów. Quote
Recommended Posts