Radek Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 10 godzin temu, Olena84 napisał: Oczywiście focha strzelił za wizytę u weta ;) No bo kto to widział, zabierać psa do weta;) 1 Quote
Nadziejka Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Olu z wiara z modlitwa nadzieja na normalne zycie witamy sie wiamy Quote
Olena84 Posted March 23, 2020 Author Posted March 23, 2020 18 minut temu, Nadziejka napisał: Olu z wiara z modlitwa nadzieja na normalne zycie witamy sie wiamy Ja jestem przerażona, Quote
Radek Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 34 minuty temu, Olena84 napisał: Ja jestem przerażona, Chyba wiele osób. Ja też żyję w niepewności i strachu. Pracuję teraz z domu, ale wychodzić trzeba, chociażby po jedzenie. Dla psiaków czekających na dom to też fatalny okres. Pewnie adopcje stoją:( 1 Quote
Olena84 Posted March 26, 2020 Author Posted March 26, 2020 Nie uwierzycie... Blekuś ma dom... rozmawiałam właśnie z panią, że tak powiem, zrobiłam wizytę przedadopcyjną przez kamerę w aplikacji wattsup i pani bardzo fajna. Pani mieszka w Katowicach, zadzwoniła do Anecik wczoraj o innego psiaka, trójłapka, bo wyszła z założenia, że raczej ma małe szanse na adopcje, ale on został już adoptowany, i Aneik poleciła Blekusia i pani dziś oddzwoniła, że go zaadoptuje. Mieszkanie w kamienicy, niedaleko park, przyjaciółka jest weterynarzem, pani opiekuje się psami znajomych, a że zaczęła pracę w domu zdecydowała się na własnego psa. Anecik opowiedziała, jak Blekuś nie zachwycił się poprzednimi zainteresowanymi, ale pani powiedziała, że da mu tyle czasu ile trzeba. Aż nie wierzę... Anecik umówi się z panią i zawiezie Blekusia na miejsce. 3 1 Quote
Tyśka) Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 O rany... jakie niesamowite wieści!!! Ta pani Blekusiowi spadła z nieba - aż nieprawdopodobne :) Trzymam kciuki, aby w miarę sprawnie poszła aklimatyzacja. Kiedy Blekuś się przeprowadza? Quote
Olena84 Posted March 26, 2020 Author Posted March 26, 2020 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: O rany... jakie niesamowite wieści!!! Ta pani Blekusiowi spadła z nieba - aż nieprawdopodobne :) Trzymam kciuki, aby w miarę sprawnie poszła aklimatyzacja. Kiedy Blekuś się przeprowadza? jutro o 11! Matko, żeby wszystko było dobrze, był grzeczny, polubili się, nie uciekł... 1 Quote
Tyśka) Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Opowiedziałaś Pani o podwójnym zabezpieczeniu na spacerach? Blekuś pojedzie z czymś, co zna i da namiastkę znanego? Quote
Olena84 Posted March 26, 2020 Author Posted March 26, 2020 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Opowiedziałaś Pani o podwójnym zabezpieczeniu na spacerach? Blekuś pojedzie z czymś, co zna i da namiastkę znanego? Anecik go zapakuje w dobre szelki, pani będzie powiadomiona o wszystkim! Quote
Nesiowata Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 18 godzin temu, Olena84 napisał: Nie uwierzycie... Blekuś ma dom... rozmawiałam właśnie z panią, że tak powiem, zrobiłam wizytę przedadopcyjną przez kamerę w aplikacji wattsup i pani bardzo fajna. Pani mieszka w Katowicach, zadzwoniła do Anecik wczoraj o innego psiaka, trójłapka, bo wyszła z założenia, że raczej ma małe szanse na adopcje, ale on został już adoptowany, i Aneik poleciła Blekusia i pani dziś oddzwoniła, że go zaadoptuje. Mieszkanie w kamienicy, niedaleko park, przyjaciółka jest weterynarzem, pani opiekuje się psami znajomych, a że zaczęła pracę w domu zdecydowała się na własnego psa. Anecik opowiedziała, jak Blekuś nie zachwycił się poprzednimi zainteresowanymi, ale pani powiedziała, że da mu tyle czasu ile trzeba. Aż nie wierzę... Anecik umówi się z panią i zawiezie Blekusia na miejsce. Tego to się nikt nie spodziewał! Więcej takich wieści. Do tego jeszcze Czarny Księciunio ma szansę na własnych ludzi! Tylko tak dalej. 1 1 Quote
bakusiowa Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Super wieści. Bądźmy dobrej myśli, że Blekuś zaakceptuje zmiany. 1 Quote
agat21 Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 No i to jest wiadomość miesiąca!! :)) Takich więcej :) Czekał czekał i się doczekał! Cierpliwy psiak i cierpliwa Ola i Anecik :DD 1 Quote
Anula Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Cudna,wspaniała wiadomość.Taka wiadomość potrzebna jest nam w tych trudnych czasach.Na pewno wywołała uśmiech na twarzy u wszystkich. 2 Quote
Poker Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Zaklepywałam miejsce u Anecik dla suni z M. i opowiedziała mi jak to było z Blekusiem. Pani zadzwoniła chcąc adoptować trójłapkę ,ale ta znalazła DS. Pani powiedziała ,że w takim razie chce psa w największej potrzebie i Anecik zaproponowała Blekusia. A dalej to już wiecie. 1 1 Quote
Radek Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 6 godzin temu, Anula napisał: Taka wiadomość potrzebna jest nam w tych trudnych czasach.Na pewno wywołała uśmiech na twarzy u wszystkich. U mnie wywołała:) Teraz tylko zaciskam kciuki z całych sił. 1 Quote
Nadziejka Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 16 godzin temu, Olena84 napisał: Nie uwierzycie... Blekuś ma dom... rozmawiałam właśnie z panią, że tak powiem, zrobiłam wizytę przedadopcyjną przez kamerę w aplikacji wattsup i pani bardzo fajna. Pani mieszka w Katowicach, zadzwoniła do Anecik wczoraj o innego psiaka, trójłapka, bo wyszła z założenia, że raczej ma małe szanse na adopcje, ale on został już adoptowany, i Aneik poleciła Blekusia i pani dziś oddzwoniła, że go zaadoptuje. Mieszkanie w kamienicy, niedaleko park, przyjaciółka jest weterynarzem, pani opiekuje się psami znajomych, a że zaczęła pracę w domu zdecydowała się na własnego psa. Anecik opowiedziała, jak Blekuś nie zachwycił się poprzednimi zainteresowanymi, ale pani powiedziała, że da mu tyle czasu ile trzeba. Aż nie wierzę... Anecik umówi się z panią i zawiezie Blekusia na miejsce. 16 godzin temu, Olena84 napisał: jutro o 11! Matko, żeby wszystko było dobrze, był grzeczny, polubili się, nie uciekł... Cuda cuda cudenka Blekuniowi w tym czasie tak starsznem na swiecie calem Niechaj sie spelni najpiekniejsze najczulsze dla psiego serduszka 1 Quote
Gabi79 Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 29 minut temu, kiyoshi napisał: Bardzo. Bardzo mocno trzymam kciuki! Ja też 1 Quote
Olena84 Posted March 28, 2020 Author Posted March 28, 2020 Blekuś od wczoraj w swoim domu. Na pewno tęskni za Anecikami ale pani mówi, że chodzi za nią, leży sobie na swoim posłaniu, ładnie wychodzi na spacer, nie reaguje na inne psy, słucha się, idzie przy nodze (oczywiście na 2 smyczach), trochę było problemu z zapięciem smyczy w domu, ale pani trochę go zainteresowała chrupkami i sie udało, wieczorem było bez problemu. Także myślę, że będzie coraz lepiej! Pożegnanie z Anecikami: Już z panią: 2 2 Quote
agat21 Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 O jeny, a Anecik nie płakała przy rozstaniu? Po tylu latach? ;) Wieści wspaniałe! No Blekusiu, widać, że trafiłeś wreszcie na swoją panią ;) Bądź szczęśliwy! Quote
Aldrumka Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Duża zmiana dla Blekusia oby szybko się zadomowił. Jak chodzi za Panią , je i spaceruje to niż dużo. Quote
Olena84 Posted March 28, 2020 Author Posted March 28, 2020 11 minut temu, agat21 napisał: O jeny, a Anecik nie płakała przy rozstaniu? Po tylu latach? ;) Wieści wspaniałe! No Blekusiu, widać, że trafiłeś wreszcie na swoją panią ;) Bądź szczęśliwy! Na pewno:( po takim czasie to już jak swój pies, zresztą nawet tyle czasu nie trzeba 6 minut temu, Aldrumka napisał: Duża zmiana dla Blekusia oby szybko się zadomowił. Jak chodzi za Panią , je i spaceruje to niż dużo. Ja dalej sie martwię, żeby wszystko było dalej dobrze Quote
Recommended Posts