Onaa Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Powodzenia Malutki! Teraz dla Ciebie są trudne chwile, obyś jak najszybciej poczuł się pewnie i bezpiecznie w swoim nowym domku, i był kochany i szczęśliwy. Ciekawa jestem w której części Krakowa zamieszkał Tropek ? Quote
agat21 Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Tropciu, wszystkiego dobrego w nowym domu, niech będzie to ten już na zawsze :) Quote
Anecik Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Ma ogrodek? Bo bez smyczy widze ze jest Powidzenia Tropeczku .:) Tropek ma ogródeczek przydomowy którym byłam mile zaskoczona. Trawka, drzewo dające cień i wyjście wprost z domu. Widzę że się martwicie o szelki. Nie ma o co Sama osobiście zakładałam mu szelki i przepinałam adresatkę z moim nr telefonu - dopóki Pani nie zakupi mu nowej. Po prostu Tropek wyszedł sobie na sioo do swojego ogródka (dokładnie sprawdziłam ogrodzenie). Młodzi ludzie bardzo mili. Pan jak już pisałam wcześniej niewiele mówi i rozumie po polsku żeby nie powiedzieć że nic :) więc Pani Karolina "robiła" za tłumacza :D Ale mowa ciała mówi więcej niż słowa więc bez żadnych wątpliwości Tropcio mógł tam zostać. A teraz musi się uczyć języków obcych żeby się dogadał z Panem :D Pani dała 70 zł na transport. Jeszcze u mnie zapomniane z matą z bazarku i Tyćką Wyjeżdżamy Ze swoją Panią - jeszcze bardzo wystraszony, niepewny co to się dzieje.... Tropkowe miejsce kolo Pani I Tropkowe miejsce między Pańcioństwem 1 Quote
Anecik Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 I domowy Tropkowy ogródeczek - może nie angielski :D - ale za to swój. 2 godziny temu, Onaa napisał: Ciekawa jestem w której części Krakowa zamieszkał Tropek ? Nie znam niestety Krakowa ale okolice ul. Rolnej:) 1 Quote
Tyśka) Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Jaka ładna fotorelacja. Jestem dziwnie spokojna o losy Tropka, ale kciuków nie puszczam - życzę szybkiej aklimatyzacji :) Ojjj, anecik, gdyby jeszcze tylko Szronik znalazł dom. Moją deklarację (w sensie sierpniową) można albo na transport do DS przeznaczyć (jesli jeszcze trzeba coś dorzucić do transportu), albo na poczet Suzi i Hany :) Quote
Alaskan malamutte Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 Aneciku, pięknie dziękuję za cudne zdjęcia!!! Quote
Alaskan malamutte Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Moją deklarację można albo na transport do DS przeznaczyć (jesli jeszcze trzeba coś dorzucić do transportu), albo na poczet Suzi i Hany :) Tyś(ka) bardzo, bardzo dziękujemy!!! Quote
Moli@ Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Super... bardzo się cieszę że maluszek już na swoich włościach :) Sierpniową wpłatę - 10 zł proszę wykorzystać wedle potrzeb. Quote
Alaskan malamutte Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 1 minutę temu, Moli@ napisał: Sierpniową wpłatę - 10 zł proszę wykorzystać wedle potrzeb. Jeśli pozwolisz, to przeznaczymy na dwie suczki, które już w poniedziałek albo wtorek opuszczą schronisko i pojadą do anecik Quote
Moli@ Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Jeśli pozwolisz, to przeznaczymy na dwie suczki, które już w poniedziałek albo wtorek opuszczą schronisko i pojadą do anecik Jasne że tak...:) Quote
Alaskan malamutte Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 Przed chwilą, Moli@ napisał: Jasne że tak...:) Quote
Alaskan malamutte Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 Przed chwilką dostałam nową porcję zdjęć Tropcia z domku!! Gabi, specjalnie dla ciebie 2 Quote
Alaskan malamutte Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 No i takie mam szeleczki z adresówką!!! Quote
Anecik Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Gwoli wyjaśnienia - adresówka na szeleczkach jest jeszcze od nas z domu ale - dla uważnych obserwatorów - jest widoczna adresatka przy obroży w której (jak radziłam Pani Karolinie) Tropek maszeruje po domu. Fajnie że dom słucha co się mówi. Widać że Tropek szczęśliwy :) Powodzenia kruszynko:) Quote
Tyśka) Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Nie wygląda na mocno zestresowanego... oczywiście porównując z relacjami z feralnego domku. Widać, że trafił swój na swego :) Quote
Alaskan malamutte Posted July 20, 2017 Author Posted July 20, 2017 6 minut temu, Tyś(ka) napisał: Nie wygląda na mocno zestresowanego... oczywiście porównując z relacjami z feralnego domku. Widać, że trafił swój na swego :) Przed chwilką dostałam sms od pani Karoliny, że czesanie bardzo się Tropciowi podoba, działa na niego relaksująco!!! Quote
kiyoshi Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 wow:) naprawde SUPER, że Pani założyła obroże i adresatkę....ja też sie zmartwiłam, same wiecie jak trudne są te pierwsze dni po adopcji dla psa (pamiętam sytuacje z Lenką i moje wielogodzinne nerwy, a gdyby miała adresatkę, nie byłoby sprawy!) Rzadko sie zdarza, że ktoś tak uwaznie słucha tego co inni doradzają:) Brawo Pani:) Tropciu rzeczywiście wygląda na mega wyluzowanego! Nie do wiary :) :) super! Quote
helli Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Ciekawe jak minie 1sza noc, ale juz widać, ze sie aklimatyzuje, powodzenia pieseczku o ekspresyjnej mordce- oczkach Quote
Anecik Posted July 20, 2017 Posted July 20, 2017 Rozmawiałam jeszcze z P. Karoliną Tropek wywala się kołami do góry i chrumkał - czyli że zadowolony :) 1 Quote
Recommended Posts