Jump to content
Dogomania

TROPEK W SWOIM DOMKU!! ZAMIESZKAŁ W KRAKOWIE!! BĄDŹ JUŻ NA ZAWSZE SZCZĘŚLIWY MALUSZKU!!Malutki Tropek już u anecik!!!Jestem malutki, grzeczny, nie zajmę dużo miejsca!! Zabierzcie mnie stąd!!

Recommended Posts

Posted

Powodzenia Malutki! Teraz dla Ciebie są trudne chwile, obyś jak najszybciej poczuł się pewnie i bezpiecznie w swoim nowym domku, i był kochany i szczęśliwy.

Ciekawa jestem w której części Krakowa zamieszkał Tropek ?

Posted
3 godziny temu, kiyoshi napisał:

Ma ogrodek? Bo bez smyczy widze ze jest

Powidzenia Tropeczku .:)

Tropek ma ogródeczek przydomowy którym byłam mile zaskoczona. Trawka, drzewo dające cień i wyjście wprost z domu.

Widzę że się martwicie o szelki. Nie ma o co Sama osobiście zakładałam mu szelki i przepinałam adresatkę z moim nr telefonu - dopóki Pani nie zakupi mu nowej. Po prostu Tropek wyszedł sobie na sioo do swojego ogródka (dokładnie sprawdziłam ogrodzenie).

Młodzi ludzie bardzo mili. Pan jak już pisałam wcześniej niewiele mówi i rozumie po polsku żeby nie powiedzieć że nic :) więc Pani Karolina "robiła" za tłumacza :D Ale mowa ciała mówi więcej niż słowa więc bez żadnych wątpliwości Tropcio mógł tam zostać. A teraz musi się uczyć języków obcych żeby się dogadał z Panem :D

Pani dała 70 zł na transport.

Jeszcze u mnie zapomniane z matą z bazarku i Tyćką

P1130566.jpg.2dbcc01295bf5ec7c78fd0d59bda9125.jpg

Wyjeżdżamy

P1130569.jpg.f52f16383fbb59616b5bd0756c3a4fcf.jpg

Ze swoją Panią - jeszcze bardzo wystraszony, niepewny co to się dzieje....

P1130570.jpg.9037d8990c7ea7a8422ffb9bdb57a143.jpg

Tropkowe miejsce kolo Pani

P1130574.jpg.8b5fa0c44a1e19f6f936e1be5fbe1485.jpg

I Tropkowe miejsce między Pańcioństwem

P1130576.jpg.1c0fabc82555def9d27ef32ac52ec339.jpg

• Upvote 1
Posted

I domowy Tropkowy ogródeczek - może nie angielski :D - ale za to swój.

P1130577.jpg.e86802672e28e3acc14e90e0f09268b6.jpg

P1130578.jpg.bb14bff5eda8a7376e18a109e978941c.jpg

2 godziny temu, Onaa napisał:

Ciekawa jestem w której części Krakowa zamieszkał Tropek ?

Nie znam niestety Krakowa ale okolice ul. Rolnej:)

• Upvote 1
Posted

Jaka ładna fotorelacja.
Jestem dziwnie spokojna o losy Tropka, ale kciuków nie puszczam - życzę szybkiej aklimatyzacji :)

Ojjj, anecik, gdyby jeszcze tylko Szronik znalazł dom.

Moją deklarację (w sensie sierpniową) można albo na transport do DS przeznaczyć (jesli jeszcze trzeba coś dorzucić do transportu), albo na poczet Suzi i Hany :)

Posted
1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Jeśli pozwolisz, to przeznaczymy na dwie suczki, które już w poniedziałek albo wtorek opuszczą schronisko i pojadą do anecik 

Jasne że tak...:)

Posted

Gwoli wyjaśnienia - adresówka na szeleczkach jest jeszcze od nas z domu ale - dla uważnych obserwatorów - jest widoczna adresatka przy obroży w której (jak radziłam Pani Karolinie) Tropek maszeruje po domu. Fajnie że dom słucha co się mówi.

Widać że Tropek szczęśliwy :)

Powodzenia kruszynko:)

Posted
6 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Nie wygląda na mocno zestresowanego... oczywiście porównując z relacjami z feralnego domku. Widać, że trafił swój na swego :)

Przed chwilką dostałam sms od pani Karoliny, że czesanie bardzo się Tropciowi podoba, działa na niego relaksująco!!!

Posted

wow:) naprawde SUPER, że Pani założyła obroże i adresatkę....ja też sie zmartwiłam, same wiecie jak trudne są te pierwsze dni po adopcji dla psa (pamiętam sytuacje z Lenką i moje wielogodzinne nerwy, a gdyby miała adresatkę, nie byłoby sprawy!)

Rzadko sie zdarza, że ktoś tak uwaznie słucha tego co inni doradzają:) Brawo Pani:)

Tropciu rzeczywiście wygląda na mega wyluzowanego! Nie do wiary :) :) super!