Jump to content
Dogomania

TROPEK W SWOIM DOMKU!! ZAMIESZKAŁ W KRAKOWIE!! BĄDŹ JUŻ NA ZAWSZE SZCZĘŚLIWY MALUSZKU!!Malutki Tropek już u anecik!!!Jestem malutki, grzeczny, nie zajmę dużo miejsca!! Zabierzcie mnie stąd!!

Recommended Posts

Posted
11 minut temu, anecik napisał:

No gdzie te fanfary :D

Tak to rzeczywiście nie byl dom lub Pani domu dla Tropka. Siedział nieborak cichuteńko pod wersalką. Jak mnie zobaczył machał ogonem uszczęśliwiony, zrobił w moim kierunku kilka kroków, popatrzył na swoją niedoszłą właścicielkę i się zatrzymał. Musiała odejść ode mnie żeby doszedł. Zsiusial się jak go wzięłam na ręce, Zapięłam na smycz i wyszliśmy. W aucie i w domu zachowanie jak zawsze. Chrumka, łasi się, przytula.

Przepraszam Cię Tropku..

... ŻYCIE!!!   ...czasem, tak się zdarza... Chcemy dobrze! wychodzi źle! ...Nic to!...Anecikbuziak.gif

Posted
4 minuty temu, kiyoshi napisał:

Oj Anetko

Jak te zwierzaki Cie bardzo kochaja :(

Tropeczku trzymaj sie kochany

Tropek jak Tropek ale Jadźka nie odpuści :D :D :D

Posted
5 minut temu, anecik napisał:

Tropek jak Tropek ale Jadźka nie odpuści :D :D :D

:) wiedzialam ze to napiszesz :)

Eh te zlamane psie serduszka gdy poczuja dobroc sa takie oddane

Posted
3 minuty temu, kiyoshi napisał:

:) wiedzialam ze to napiszesz :)

Eh te zlamane psie serduszka gdy poczuja dobroc sa takie oddane

Dokładnie!  wszystko wiedzą,... 'kto zacz'  i tak pięknie potrafią Podziękowaćpies.gif

Posted

Wyraźnie między Tropkiem ,a pańcią nie zaiskrzyło. U ludzi też tak bywa. Znajdzie się ludź , którego maluch zaakceptuje.

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Co u Tropka?

Tropek zadowolony z życia. Z psiakami nieszczególnie się bawi - ale stosunki między nimi są w porządku. Kota też nie zjadl :) Troszkę pomamle pluszaka. Tyle.....:D