Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
23 godziny temu, Gabi79 napisał:

Jak anecik policzy ile mam jej przelać za utrzymanie Żabki pozostałą kwotę przekażę na innego pieska.

Przedwczoraj Pani Żabki do mnie dzwoniła.

U Żabki wszystko ok. Była u weta,  ma apetyt, spaceruje sobie, śpi w łóżku, tabletki zjada schowane w pasztet.

Powiedziałam Pani, że w razie potrzeby pomożemy i zawsze może dzwonić.

Myślę, że pieniążki z konta Żabki przeznaczymy na inną "bidę", a w razie potrzeby jakoś się skrzykniemy.

Jeśli deklarowicze mają propozycję na kogo przekazać pieniążki piszcie śmiało.

Rozumiem, że aktualny wet zalecił vetoryl i Mrówka-Żabka już go bierze?

Posted
2 godziny temu, Gabi79 napisał:

Jeśli nikt nie zaproponuje innych piesków, to mam taką sugestię, by pieniążki przeznaczyć na 2 cele

1. Dla Funi, którą AgusiaP i Mysza2 uratowały przed schroniskiem i w ostatniej chwili przed śmiercią.

Funię czeka jeszcze operacja usunięcia guzka

2. Przerażone sunieczki, które mają szansę na DT u Sybil

Co na to deklarowicze?

Zgadzam się :) - wspaniały pomysł.

Posted

Czy Żabka potrzebuje Vetoryl? Mam do oddania część z 2 opakowań po innym psiaku, 10 mg.

Jeżeli tak to proszę o info na priv, bo rzadko bywam na dogo.

Posted

dodam ze polecialo z bazarku 

polecialo 25 zl dla psiaka jak zaksieguja poprosze o potwierdzenie na watku :-)

ale skoro jest ok to moze jak bedziesz przekazywac pieniazki na innego psiaka proponuje podzielic miedzy kajtunia i tigrunie :-)

Posted
Dnia 29.05.2017 o 17:51, milagros19853201 napisał:

dodam ze polecialo z bazarku 

polecialo 25 zl dla psiaka jak zaksieguja poprosze o potwierdzenie na watku :-)

ale skoro jest ok to moze jak bedziesz przekazywac pieniazki na innego psiaka proponuje podzielic miedzy kajtunia i tigrunie :-)

Dzięki milagros z całego serca!!!

Pieniążki z bazarku już na koncie.

614,06 podzieliłam na pół i przekazałam po 307,03. dla dwóch sunieczek u Sybil i dla Funi.

• Upvote 1
Posted

Pieniążki 307,03 zł już na koncie kudłatek! <3

BARDZO DZIĘKUJE!! (takich kwiatków jak Myszka nie potrafię wstawiać, ale dziekuje równie bardzo ;)  )

Posted
2 godziny temu, kiyoshi napisał:

BARDZO DZIĘKUJE!! (takich kwiatków jak Myszka nie potrafię wstawiać, ale dziekuje równie bardzo ;)  )

Dzięki Izuniu za potwierdzenie!!!

Posted
3 godziny temu, kiyoshi napisał:

Kudłatki  potrafią Znalezione obrazy dla zapytania emotki dziękuję

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Witam. "Trochę z innej beczki". Czy ktoś ma do adopcji starszą, małą suczkę - ok. 8 lat dla starszego małżeństwa (70 lat) - suczka ma mieć ok. 5-9 kg i w typie "szorściaka" do strzyżenia. Ma lubić inne psy (dzieci czasem zostawiają swoje) i dzieci (wnuki w odwiedzinach). Kto ma ? :) <3

Posted
3 godziny temu, Kulfoniasty napisał:

Witam. "Trochę z innej beczki". Czy ktoś ma do adopcji starszą, małą suczkę - ok. 8 lat dla starszego małżeństwa (70 lat) - suczka ma mieć ok. 5-9 kg i w typie "szorściaka" do strzyżenia. Ma lubić inne psy (dzieci czasem zostawiają swoje) i dzieci (wnuki w odwiedzinach). Kto ma ? :) <3

Nie przychodzi mi do głowy żadna kandydatura.

Może załóż wątek na Przygarnę psa.

Posted
2 godziny temu, Kulfoniasty napisał:

Sądzę, że Majeczka jest taką właśnie sunią. Ma około 8 lat, jest zaszczepiona i wysterylizowana, lubi towarzystwo innych psów.

Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Sądzę, że Majeczka jest taką właśnie sunią. Ma około 8 lat, jest zaszczepiona i wysterylizowana, lubi towarzystwo innych psów.

Śliczna, ale oni chcą taką "do golenia" w typie teriera :( . Ma Majeczka jakieś ogłoszenie na FB lub link z OLX na FB ? Chętnie ją udostępnię :)

Posted
48 minut temu, Kulfoniasty napisał:

Cytat

Śliczna, ale oni chcą taką "do golenia" w typie teriera :( . Ma Majeczka jakieś ogłoszenie na FB lub link z OLX na FB ? Chętnie ją udostępnię :)

Ogłoszenia na F.B. nie ma, bo nie wiem jak się to robi, ale ma na moim profilu  link z OLX.

Trzecia od góry :)

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001461799274

Będę wdzięczna za udostępnianie :)

Posted
21 minut temu, ewu napisał:

Indi jest malutka, ma 1,5- 2 lat.

Jest przesympatyczna. Zdjęcia nie oddają jej urody.

Bidunia jest w schronie, na Śląsku .

Chyba za młoda dla nich ... Oni mają 70 lat ... Ma jakieś ogłoszenie na OLX lub FB ? Możesz mi podać jakiś nr do kontaktu w jej sprawie na priv ?