Onaa Posted April 9, 2017 Author Posted April 9, 2017 Ja czekam na psiaki w piątek po południu, ewu próbuje zorganizować transport, pozostaje nadzieja że wszystko dobrze się ułoży, i prośba o dużo dobrych myśli dla psiaczków. Quote
Jota67 Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Prześliczne i te smutne oczęta.... ich nie można rozdzielić. To okropne, gdy opiekun umiera.Wracam przeczytać wątek od początku. Quote
anica Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 6 godzin temu, Onaa napisał: Ja czekam na psiaki w piątek po południu, ewu próbuje zorganizować transport, pozostaje nadzieja że wszystko dobrze się ułoży, i prośba o dużo dobrych myśli dla psiaczków. ... to masz zapewnione! jeśli chodzi o mnie... to już dzisiaj dobre myśli płyną do Ciebie,,, do Was! Dziękuję za to ,że zabierzesz chłopaków Quote
Jota67 Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Trzymam kciuki! Bidulki- jeszcze 5 dni niepewności. Czemu to tak jest, że zaraz wyobrażam sobie mojego psa w takiej sytuacji?! Quote
anica Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 12 minut temu, Jota67 napisał: Trzymam kciuki! Bidulki- jeszcze 5 dni niepewności. Czemu to tak jest, że zaraz wyobrażam sobie mojego psa w takiej sytuacji?! ... to tak ,jak ja?! Quote
Gabi79 Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 39 minut temu, anica napisał: ... to tak ,jak ja?! Witajcie w klubie, ja też sobie moje dziewczyny i Misia - tymczasowicza wyobrażam w takiej sytuacji i na samą myśl robi mi się słabo. Wczoraj też się dowiedziałam o suni, której Pani zmarła, a ona jest niechcianym spadkiem. Do wtorku ma się rozstrzygnąć, czy małą adoptuje nowa rodzina. Reniu, podziwiam i trzymam kciuki za Ciebie i psiaki!!! Quote
Poker Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Jeszcze 5 dni. Dajcie radę chłopaki, pomoc nadchodzi. Quote
Nadziejka Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Renius o matuniu moja to serduszka bideuskie przyjada ku Tobie ciesze sercem niechaj sie uda najlepsze spokojnosci sle Wam Reniu zdroooowenka stokroc boc przeciez wtedy bedziesz miec cztery serducka sciskam mocno sciskam za wszystko Quote
Onaa Posted April 12, 2017 Author Posted April 12, 2017 18 godzin temu, Nadziejka napisał: Renius o matuniu moja to serduszka bideuskie przyjada ku Tobie ciesze sercem niechaj sie uda najlepsze spokojnosci sle Wam Reniu zdroooowenka stokroc boc przeciez wtedy bedziesz miec cztery serducka sciskam mocno sciskam za wszystko Takich gości na Święta będę mieć:). Quote
anica Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 21 godzin temu, Onaa napisał: Jeszcze 3 i pół dnia. ... to jeszcze dwa i pół Quote
ewu Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Transport zapewni Pan ze schroniska - gratis:):) Quote
Poker Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 1 minutę temu, ewu napisał: Tranport zapewni Pan ze schroniska - gratis:):) Niesamowite,aż wierzyć się nie chce. Quote
Onaa Posted April 12, 2017 Author Posted April 12, 2017 Zakupiłam dla psiaków jedzenie, smaczki, posłanie, dwie miseczki. Psiaczkom zostały 52h w schronisku. Zaczynam się trochę denerwować. Ale musi być dobrze. Bardzo bym prosiła o banerek dla ogonków. Dziękuję że jesteście tutaj:). 2 Quote
Onaa Posted April 12, 2017 Author Posted April 12, 2017 Dzwoniłam do pana ze schroniska, jesteśmy umówieni na piątek na dostarczenie psiaków ok. 17-18ej. Quote
anica Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 .. to wszystko zorganizowane! pozostaje nam tylko mocno zaciskać Quote
Onaa Posted April 12, 2017 Author Posted April 12, 2017 35 minut temu, Gusiaczek napisał: Bardzo dziękuję:). Quote
Poker Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Ile zapłaciłaś? Przeleję kasę. O, widzę ,że Gusiaczek zrobiła piękny banerek.Super. Quote
Onaa Posted April 12, 2017 Author Posted April 12, 2017 Dwie miseczki i smaczki kupiłam na placu , ale karmę suchą Brit Premium Adult Medium 15kg, saszetki Chappi i posłanko zamówiłam w krakvecie, no i dzwoniłam dzisiaj kiedy dostarczą, a okazało się, że karma nie dojechała do nich i w związku z tym moje zamówienie będzie zrealizowane po Świętach. Ale nie napisali mi żadnego maila, że dostawa się opóźni, eh. W takim razie psiaki będą narazie na karmie, którą mam w domu i kupię im z kg mięsa, żeby miały do tego taki rosołek, troszkę mięska i gotowane warzywa. Narazie wydałam 31zł (9zł na dwie miski, 22zł na smaczki i uszy królicze), a pozostałe wydatki podsumuję jak przyjdą rzeczy z krakvetu. 1 Quote
konfirm31 Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 Niestety, czasami tak bywa z Krakvetem. Dlatego w odwodzie mam Zooexpress (droższy, ale od lat mnie nie zawiódł) i Zooplus, z którym dopiero zaczęłam się zaprzyjaźniać :). Quote
Recommended Posts