Usiata Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Normalnie futrzasty prozac :D nie sposób nie uśmiechnąć się, gdy patrzy się na wesołego, brykającego Caniska; buziole przesyłam śmieszku *) 1 Quote
elik Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Miłej niedzieli dla wszystkich Fanek Caniska Quote
Alaskan malamutte Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Po wizycie w schronisku przyszłam do Caniska "doładować akumulatory" Canisku, szczęściarzu jak dobrze, że już nie musisz "tam" być.... Quote
elik Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Po wizycie w schronisku przyszłam do Caniska "doładować akumulatory" Canisku, szczęściarzu jak dobrze, że już nie musisz "tam" być.... Żałuję, że operacja łapeczki nie jest możliwa, ale cieszę się, że opuścił schron i ma jednak szanse na dom. Quote
elik Posted June 25, 2017 Author Posted June 25, 2017 Dzisiaj (25.06.) na konto Canisa wpłynęła kwota 40,00 zł od helli Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Tola Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Próbujemy ratować kolejne psie życia - zapraszamy do Hany i Suzi Quote
Tola Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 Co u Caniska? Pogoda dopisuje, na pewno chłopak szaleje po ogrodzie Quote
elik Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 Dzisiaj tj. 30.06. na konto Caniska przelałam kwotę 153,00 zł z bazarku zakończonego 18.06. Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, dzięki którym było to możliwe. 1 Quote
elik Posted July 1, 2017 Author Posted July 1, 2017 Dzisiaj pogoda barowa, a że Canis do baru nie chodzi, to pewnie siedzi w boksie czekając na lepsze jutro. Quote
Murka Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Canisowi kiepska pogoda wcale nie przeszkadza:) Rozliczenie za czerwiec: -360 zł hotelowanie 1-30.06 Quote
Usiata Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Caniskowi, po schronie, to pewnie nic nie przeszkadza tylko cieszy, że zaopiekowany, brzuszek pełen, spacerki, gonitwy, takiego życia piesio nie miał od dawna :) Nieustająco kciukam za domek dla roześmianego chłopaczka. Quote
Havanka Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Zrobiłam Caniskowi dodatkową Alegratkę, ale na Wrocław. Ogłoszenie pojawi się też w serwisie Nasze Miasto. Tak sobie pomyślałam, może dać ogłoszenie do jakiejś poczytnej gazety? http://alegratka.pl/ogloszenie/nie-jestem-szczeniakiem-nie-mam-28853571.html Quote
elik Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 Dnia 2.07.2017 o 21:52, Murka napisał: Canisowi kiepska pogoda wcale nie przeszkadza:) Rozliczenie za czerwiec: -360 zł hotelowanie 1-30.06 F-ra za pobyt Canisa w hotelu za okres 1-30.06.2017 r. Wczoraj zrobiłam przelew za hotel, ale zamiast z konta Canisa, poleciało z konta Mai, dlatego stan po operacji wynosi tylko 42,20 zł To zwrot kwoty 360,00 zł z konta Canisa, na konto Mai Quote
elik Posted July 4, 2017 Author Posted July 4, 2017 Dzisiaj na konto Canisa wpłynęła kwota 20,00 zł od markofix1 Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Tola Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Dnia 3.07.2017 o 21:04, Havanka napisał: Zrobiłam Caniskowi dodatkową Alegratkę, ale na Wrocław. Ogłoszenie pojawi się też w serwisie Nasze Miasto. Tak sobie pomyślałam, może dać ogłoszenie do jakiejś poczytnej gazety? http://alegratka.pl/ogloszenie/nie-jestem-szczeniakiem-nie-mam-28853571.html Chyba nie zostało zauważone... Nie wiem jak teraz, ale jakiś czas temu można było zamieścić ogłoszenie o psie w jakiejs krakowskiej gazecie... Chyba tak dom znalazła nasza zamojska Arabelka - bardzo wycofana suczka ze schroniska; do nowego domu pojechała prosto z boksu... Quote
elik Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 Dnia 3.07.2017 o 21:04, Havanka napisał: Zrobiłam Caniskowi dodatkową Alegratkę, ale na Wrocław. Ogłoszenie pojawi się też w serwisie Nasze Miasto. Tak sobie pomyślałam, może dać ogłoszenie do jakiejś poczytnej gazety? http://alegratka.pl/ogloszenie/nie-jestem-szczeniakiem-nie-mam-28853571.html Eluś dziękuję bardzo, bardzo, bardzo i bardzo przepraszam, że nic nie napisałam To znaczy napisałam, bo widziałam Twój post i dziękowałam, ale pewnie jak zwykle miałam otwarte kilka wątków, odpisywałam hurtem, a potem nie kliknęłam w ODPOWIEDZ i zamknęłam internet, bo coś mnie wzywało. Już kilka razy tak mi się zdarzyło. Bardzo dziękuje Eluniu :) 1 godzinę temu, Tola napisał: Chyba nie zostało zauważone... Nie wiem jak teraz, ale jakiś czas temu można było zamieścić ogłoszenie o psie w jakiejs krakowskiej gazecie... Chyba tak dom znalazła nasza zamojska Arabelka - bardzo wycofana suczka ze schroniska; do nowego domu pojechała prosto z boksu... Zauważone Tolu i odpisane, ale nie wysłane :( Czy pamiętasz Tolu w jakiej to było gazecie ? Nie wszystkie gazety zamieszczają ogłoszenia zwierząt. Quote
Havanka Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 8 minut temu, elik napisał: Eluś dziękuję bardzo, bardzo, bardzo i bardzo przepraszam, że nic nie napisałam To znaczy napisałam, bo widziałam Twój post i dziękowałam, ale pewnie jak zwykle miałam otwarte kilka wątków, odpisywałam hurtem, a potem nie kliknęłam w ODPOWIEDZ i zamknęłam internet, bo coś mnie wzywało. Już kilka razy tak mi się zdarzyło. Bardzo dziękuje Eluniu :) Zauważone Tolu i odpisane, ale nie wysłane :( Czy pamiętasz Tolu w jakiej to było gazecie ? Nie wszystkie gazety zamieszczają ogłoszenia zwierząt. Eluś, wdaje mi się, ze to był Dziennik Wschodni, ale głowy nie dam i nie wiem, czy przypadkiem nie płaciłyśmy za to ogłoszenie. Myślę jednak, ze może to być inna, poczytna gazeta. Najlepiej wydanie weekendowe. Quote
elik Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 11 minut temu, Havanka napisał: Eluś, wdaje mi się, ze to był Dziennik Wschodni, ale głowy nie dam i nie wiem, czy przypadkiem nie płaciłyśmy za to ogłoszenie. Myślę jednak, ze może to być inna, poczytna gazeta. Najlepiej wydanie weekendowe. Czy masz może jakąś gazetę na myśli ? Quote
Havanka Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 2 godziny temu, elik napisał: Czy masz może jakąś gazetę na myśli ? Chyba dość popularna jest Gazeta Krakowska. Kiedyś w weekendowym wydaniu Gazety Wyborczej był kącik poświęcony zwierzakom szukającym domu. Sama z niego korzystałam. Teraz chyba już nie ma, ale można wykupić ogłoszenie. Quote
Tola Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 3 godziny temu, Tola napisał: Chyba nie zostało zauważone... Nie wiem jak teraz, ale jakiś czas temu można było zamieścić ogłoszenie o psie w jakiejs krakowskiej gazecie... Chyba tak dom znalazła nasza zamojska Arabelka - bardzo wycofana suczka ze schroniska; do nowego domu pojechała prosto z boksu... Zapomniałam dodać, ze to dzięki Havanka sunia została zauwazona, bo to Havankaz robiła ogłoszenie do gazety:) 2 godziny temu, elik napisał: Eluś dziękuję bardzo, bardzo, bardzo i bardzo przepraszam, że nic nie napisałam To znaczy napisałam, bo widziałam Twój post i dziękowałam, ale pewnie jak zwykle miałam otwarte kilka wątków, odpisywałam hurtem, a potem nie kliknęłam w ODPOWIEDZ i zamknęłam internet, bo coś mnie wzywało. Już kilka razy tak mi się zdarzyło. Bardzo dziękuje Eluniu :) Zauważone Tolu i odpisane, ale nie wysłane :( Czy pamiętasz Tolu w jakiej to było gazecie ? Nie wszystkie gazety zamieszczają ogłoszenia zwierząt. Wydaje mi się, ze to było weekendowe wydanie GW... 4 minuty temu, Havanka napisał: Chyba dość popularna jest Gazeta Krakowska. Kiedyś w weekendowym wydaniu Gazety Wyborczej był kącik poświęcony zwierzakom szukającym domu. Sama z niego korzystałam. Teraz chyba już nie ma, ale można wykupić ogłoszenie. To właśnie o tym kąciku pisałam wyżej :) W takim razie, jak tak to pamiętamy obie, to była to rubryka w GW Quote
elik Posted July 7, 2017 Author Posted July 7, 2017 15 godzin temu, Havanka napisał: Chyba dość popularna jest Gazeta Krakowska. Kiedyś w weekendowym wydaniu Gazety Wyborczej był kącik poświęcony zwierzakom szukającym domu. Sama z niego korzystałam. Teraz chyba już nie ma, ale można wykupić ogłoszenie. Eluniu, nie śmiem Cię prosić, ale czy dałabyś radę zamówić takie ogłoszenie dla Caniska :) Może warto by się jeszcze zastanowić nad tekstem czy coś dodać, coś ująć ? Kasę, ile trzeba, oczywiście przesłałabym na Twoje konto. Dasz radę Elu ? Quote
elik Posted July 7, 2017 Author Posted July 7, 2017 15 godzin temu, Tola napisał: Zapomniałam dodać, ze to dzięki Havanka sunia została zauwazona, bo to Havankaz robiła ogłoszenie do gazety:) . . . No właśnie :) Havanka ma dobrą rękę do adopcji :) Quote
Alaskan malamutte Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Dla Caniska z mojego bazarku uzbierała się kwota 127,20 zł. Proszę o potwierdzenie wpływu pieniążków na bazarku. Quote
Recommended Posts