Jump to content
Dogomania

Canis ma swój wymarzony Dom! Mówią starszy, kaleki, niech umiera.... Pozwolimy na na to? Proszę, dajmy mu szansę na normalne życie!!

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Po wizycie w schronisku przyszłam do Caniska "doładować akumulatory" Canisku, szczęściarzu jak dobrze, że już nie musisz "tam" być....  

Żałuję, że operacja łapeczki nie jest możliwa, ale cieszę się, że opuścił schron i ma jednak szanse na dom.

Posted

Dzisiaj tj. 30.06. na konto Caniska przelałam kwotę 153,00 zł z bazarku zakończonego 18.06.

5956baffedca6_bazarekCanis.png.90ff5b48ce3521f76a61dcb671d52369.png

Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, dzięki którym było to możliwe.

5956bb93d634f_gifdziekujesliczniepies.gif.7de5d1977ec5e4d5ce884a1838c3bd6b.gif

• Upvote 1
Posted

Dzisiaj pogoda barowa, a że Canis do baru nie chodzi, to pewnie siedzi w boksie czekając na lepsze jutro.

Posted

Caniskowi, po schronie, to pewnie nic nie przeszkadza tylko cieszy, że zaopiekowany, brzuszek pełen, spacerki, gonitwy, takiego życia piesio nie miał od dawna :)

Nieustająco kciukam za domek dla roześmianego chłopaczka.

Posted
Dnia 2.07.2017 o 21:52, Murka napisał:

Canisowi kiepska pogoda wcale nie przeszkadza:)

Rozliczenie za czerwiec:

-360 zł hotelowanie 1-30.06

F-ra za pobyt Canisa w hotelu za okres 1-30.06.2017 r.

595c04c435c6f_Canisf-raVI.png.d6dc5de3a527d2f5e9e8451f47a9b297.png

Wczoraj zrobiłam przelew za hotel, ale zamiast z konta Canisa, poleciało z konta Mai, dlatego stan po operacji wynosi tylko 42,20 zł

595b8b2a1ed9c_CanVI.png.8900a24ac815828f1704130ec80bfde9.png

To zwrot kwoty 360,00 zł  z konta Canisa, na konto Mai

595b8a1977d4e_CanisVI.png.d7a2d8f1405830928b7d1a1b4955c1fe.png

Posted
Dnia 3.07.2017 o 21:04, Havanka napisał:

Zrobiłam Caniskowi dodatkową Alegratkę, ale na Wrocław. Ogłoszenie pojawi się też w serwisie Nasze Miasto. Tak sobie pomyślałam, może dać ogłoszenie do jakiejś poczytnej gazety?

http://alegratka.pl/ogloszenie/nie-jestem-szczeniakiem-nie-mam-28853571.html

Chyba nie  zostało zauważone...

Nie wiem jak teraz, ale jakiś czas temu można było zamieścić ogłoszenie o psie  w jakiejs krakowskiej gazecie...

Chyba tak dom znalazła nasza zamojska Arabelka - bardzo wycofana suczka ze schroniska; do nowego domu pojechała prosto z boksu...

Posted
Dnia 3.07.2017 o 21:04, Havanka napisał:

Zrobiłam Caniskowi dodatkową Alegratkę, ale na Wrocław. Ogłoszenie pojawi się też w serwisie Nasze Miasto. Tak sobie pomyślałam, może dać ogłoszenie do jakiejś poczytnej gazety?

http://alegratka.pl/ogloszenie/nie-jestem-szczeniakiem-nie-mam-28853571.html

Eluś dziękuję bardzo, bardzo, bardzo i bardzo przepraszam, że nic nie napisałam   595e673d76599_buziaczki2.jpg.8418e6b22d1d094000caf8f63dd874fc.jpg  To znaczy napisałam, bo widziałam Twój post i dziękowałam, ale pewnie jak zwykle miałam otwarte kilka wątków, odpisywałam hurtem, a potem nie kliknęłam w ODPOWIEDZ i zamknęłam internet, bo coś mnie wzywało. Już kilka razy tak mi się zdarzyło.

Bardzo dziękuje Eluniu :)

1 godzinę temu, Tola napisał:

Nie wiem jak teraz, ale jakiś czas temu można było zamieścić ogłoszenie o psie  w jakiejs krakowskiej gazecie...

Chyba tak dom znalazła nasza zamojska Arabelka - bardzo wycofana suczka ze schroniska; do nowego domu pojechała prosto z boksu...

Zauważone Tolu i odpisane, ale nie wysłane :(

Czy pamiętasz Tolu w jakiej to było gazecie ? Nie wszystkie gazety zamieszczają ogłoszenia zwierząt.

Posted
8 minut temu, elik napisał:

Eluś dziękuję bardzo, bardzo, bardzo i bardzo przepraszam, że nic nie napisałam   595e673d76599_buziaczki2.jpg.8418e6b22d1d094000caf8f63dd874fc.jpg  To znaczy napisałam, bo widziałam Twój post i dziękowałam, ale pewnie jak zwykle miałam otwarte kilka wątków, odpisywałam hurtem, a potem nie kliknęłam w ODPOWIEDZ i zamknęłam internet, bo coś mnie wzywało. Już kilka razy tak mi się zdarzyło.

Czy pamiętasz Tolu w jakiej to było gazecie ? Nie wszystkie gazety zamieszczają ogłoszenia zwierząt.

Eluś, wdaje mi się, ze to był Dziennik Wschodni, ale głowy nie dam i nie wiem, czy przypadkiem nie płaciłyśmy za to ogłoszenie.

Myślę jednak, ze może to być inna, poczytna gazeta. Najlepiej wydanie weekendowe.

Posted
11 minut temu, Havanka napisał:

Eluś, wdaje mi się, ze to był Dziennik Wschodni, ale głowy nie dam i nie wiem, czy przypadkiem nie płaciłyśmy za to ogłoszenie.

Myślę jednak, ze może to być inna, poczytna gazeta. Najlepiej wydanie weekendowe.

Czy masz może jakąś gazetę na myśli ?

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Czy masz może jakąś gazetę na myśli ?

Chyba dość popularna jest Gazeta Krakowska. Kiedyś w weekendowym wydaniu Gazety Wyborczej był kącik poświęcony zwierzakom szukającym domu. Sama z niego korzystałam. Teraz chyba już nie ma, ale można wykupić ogłoszenie.

Posted
3 godziny temu, Tola napisał:

Zapomniałam dodać, ze to dzięki Havanka sunia została zauwazona, bo to Havankaz robiła ogłoszenie do gazety:)

2 godziny temu, elik napisał:

Wydaje mi się, ze to było weekendowe wydanie GW...

4 minuty temu, Havanka napisał:

Chyba dość popularna jest Gazeta Krakowska. Kiedyś w weekendowym wydaniu Gazety Wyborczej był kącik poświęcony zwierzakom szukającym domu. Sama z niego korzystałam. Teraz chyba już nie ma, ale można wykupić ogłoszenie.

To właśnie o tym kąciku pisałam wyżej :)

W takim razie, jak tak to pamiętamy obie,  to była to rubryka w GW

Posted
15 godzin temu, Havanka napisał:

Eluniu, nie śmiem Cię prosić, ale czy dałabyś radę zamówić takie ogłoszenie dla Caniska :) Może warto by się jeszcze zastanowić nad tekstem czy coś dodać, coś ująć ?

Kasę, ile trzeba, oczywiście przesłałabym na Twoje konto.

Dasz radę Elu ?  

Posted
15 godzin temu, Tola napisał:

Zapomniałam dodać, ze to dzięki Havanka sunia została zauwazona, bo to Havankaz robiła ogłoszenie do gazety:)

. . .

No właśnie :)  Havanka ma dobrą rękę do adopcji :)