Tianku Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 w kwestii ogłoszeń to my trochę sami robimy problem... chodzi mi o ogłoszenia psiaka na kilka województw dla tego psa to fajnie bo zostanie pewnie szybciej zauważony ale przez to na ogólnym jak ktoś szuka psa to zamiast 200 stron do przejrzenia ma 600 :( a psiak który ma tylko jedne ogłoszenia ginie na 500 stronie :( Quote
mar.gajko Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Dnia 27.05.2017 o 21:13, konfirm31 napisał: Jak zrozumiałam, miała go ogłosić Mar.gajko, więc dlatego pytam. Ja teraz jestem telefoniczna i z telefonu nie potrafię, ale będę w najbliższym czasie parę godzin z dostępem do komputera, to zrobię na olx, bo tylko tyle umiem. Lepsze to niż nic. Jak ktoś chce i może, to proszę o ogłaszanie chłopaka. Tel. kontaktowy proponuję dać na Murkę, bo Ona najlepiej go zna :). Cześć dziewczęta :) komputer mi się zarobaczył tak, że przestał działąc. Musiałam dać do odrobaczenia. Max ma OLX u mnie tylko, ma 624 wejścia 14 telefonów. Ogarnę się komputerowo, wątkowo i może coś mu wykupię na bazarku. Może Kejciu robi ogłoszenia? Mam nadzieję, że coś mi wgrali i chińskie robaki już mnie nie pognębią :) Quote
konfirm31 Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Cieszę się, że wróciłaś, mar.gajko :). Maxowi i ja zrobiłam na olx z wyróżnieniem na miesiąc, na Warszawę, ale tylko tam. Wejść ma około 7 00, pobrań telefonu 7, 5 osób obserwuje. No i jest na fb razem z Julką. Obawiam się, że nie ma teraz bazarku z ogłoszeniami :(. Quote
Tola Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Odwiedzam Maxa; z takimi tekstami i przy takim wsparciu na pewno wkrótce coś się wykluje! Trzymam mocno za tego jedynego, mądrego człowieka. Przypominam tez o Siepomoga - to juz tylko 9 dni do zakończenia celu, przypominajcie Maxa, każdy grosz się przyda. https://www.siepomaga.pl/dla-maxa Quote
Tola Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Na koncie fundacji są wpłaty za kwiecień i maj od Grażka 123 - to stała dla Maxa - razem 100 zł. Murka - poproszę fakturę na taką kwotę. Quote
Alaskan malamutte Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Na koncie Maxa wpłata od mar.gajko - 60 zł (stała za VI i VII) Dziękuję!! Quote
Jo37 Posted June 6, 2017 Author Posted June 6, 2017 Stanęły nam adopcje starszych psiaków. Ludzie nie wiedzą, jakie fajne są takie psy. Astra, Julka, Miła i Max z zamojskiego schroniska proszą o dobry dom. Quote
malagos Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Lada chwila dołączę i ja swoją Leśną do ogłaszania......... Quote
konfirm31 Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Kurczę! Gdybym miała inne warunki, wszystkie dogomaniackie starsze ONki, już by były moje! Ludzie nie mają pojęcia, jakie cudowne są starsze psy. A oni nic, tylko chcą szczeniaki! Quote
Tyśka) Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Ja też uwielbiam starsze psy. Na razie nie mam warunków, ale obiecałam sobie kiedyś, że jak tylko się ustabilizuję to wówczas na pewno jakiś większy staruszek u mnie zamieszka. A szczeniaka nie chcę, dla mnie taki optymalny wiek psiaka to 3-5lat. Mam nadzieję, że miłośnicy starszych psów ujawnią się i pokochają te nasze dogomaniackie psiaki. Quote
Murka Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 Zakupiłam Sylimarol, koszt 12,80 zł: http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/121e9e3dc4d5295d U Maxa wszystko ok, humor mu dopisuje i zdrowotnie też raczej ok. Chyba działa Caniviton, bo Max już nie kuleje na przednią łapę. Bryka jak źrebak:) Jakieś nowe zdjęcia postaram się zrobić w wolnej chwili. Quote
konfirm31 Posted June 8, 2017 Posted June 8, 2017 To czekamy na nowe zdjęcia! I pewnie...... nikt nie dzwonił..... :(. Quote
malagos Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 Nie traćmy nadziei - może zadzwoni TEN Człowiek. Ja też mam większy sentyment do staruszków, niż szczeniaków.... Quote
Tola Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 12 godzin temu, malagos napisał: Nie traćmy nadziei - może zadzwoni TEN Człowiek. Ja też mam większy sentyment do staruszków, niż szczeniaków.... Musi zadzwonić, inaczej być nie może. Niech dzwoni tez w sprawie zamojskiej Miłej (10 lat), Astry (7 lat), Julci (10 lat) i innych starszych psiaków. Im szczególnie należy się własny dom, zbyt długo czekają. Quote
agat21 Posted June 9, 2017 Posted June 9, 2017 To prawda, ich życie jakoś inaczej się liczy, bo mamy świadomość, że może go już niewiele zostało... Quote
Alaskan malamutte Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Na koncie Maxa wpłata od Bakusiowa - 30 zł. Dziękuję! Quote
mar.gajko Posted June 14, 2017 Posted June 14, 2017 AM w końcu, nareszcie rozliczyłam bazar Owczusiowo-Maxiowy :) przelałam Ci 201,00 zł. Quote
Tola Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Zajrzałam na Siepomaga i widzę, ze Maxowi udało się zebrać 1000 zł :) Jak tylko pieniądze będą na koncie fundacji - dam znać. Bedzie na potrzeby zdrowotne cudnego :) Quote
konfirm31 Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Bardzo cieszą te wpłaty dla Maxa. Teraz jeszcze mądry domek by się przydał :)) Quote
Recommended Posts