elik Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 24.05. na konto Alaski wpłynęła kwota 20,00 zł od Alaskan malamutte. Przepraszam Joasiu za tak długą zwłokę w zapisaniu tego faktu na wątku Wpłaty w banku sprawdzam codziennie, czasem, gdy mam wyjątkowe spiętrzenie obowiązków, co drugi dzień. Twoją wpłatę zanotowałam w excelu i gdy sprawdzałam ze stanem konta w banku, stan konta w banku i u mnie się zgadzał. Nie zapisałam tej wpłaty od razu na wątku, a potem ten fakt wyleciał mi ze łba Serdecznie przepraszam Quote
elik Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Elu, nic się nie stało!! Joasiu, dziękuję za wyrozumiałość Quote
Bogusik Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Już po jutrze Alaska zacznie lepsze,nowe życie :) Pewnie emocje sięgną zenitu jak zawsze w takich sytuacjach,więc przyjdę trzymać kciuki :) Quote
Alaskan malamutte Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 Z mojego bazarku przypadło 60 zł dla Alaski. Elu bardzo proszę potwierdź, jak pieniążki dotrą na konto. Quote
Alaskan malamutte Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 44 minuty temu, Bogusik napisał: Już po jutrze Alaska zacznie lepsze,nowe życie :) Pewnie emocje sięgną zenitu jak zawsze w takich sytuacjach,więc przyjdę trzymać kciuki :) Jestem w stałym kontakcie z panią Anią. Nie mogą się doczekać Alaski. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, ale i tak się stresuję.... Quote
elik Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 No to Alasko, szykuj się do drogi :) Manicury, koafiury i w drogę :) Morza miłości w nowym domku życzę Alasko Quote
Alaskan malamutte Posted May 31, 2017 Author Posted May 31, 2017 2 godziny temu, elik napisał: No to Alasko, szykuj się do drogi :) Manicury, koafiury i w drogę :) Morza miłości w nowym domku życzę Alasko Rozmawiałam z Murką. Alaska do nowego domku pojedzie czyściutka i pachnąca! Ależ się stresuję..... Quote
Gusiaczek Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 7 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Rozmawiałam z Murką. Alaska do nowego domku pojedzie czyściutka i pachnąca! Ależ się stresuję..... ... że zapach źle dobrany? ;) Kochana, wszyscy się nieco stresujemy i kciuki trzymamy mocno! :) Sercem kibicowałam, sercem wspieram Quote
Alaskan malamutte Posted May 31, 2017 Author Posted May 31, 2017 2 minuty temu, Gusiaczek napisał: ... że zapach źle dobrany? ;) Co tam zapach Gusiaczku.... Ja z tych martwiących się.... Quote
Gusiaczek Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Co tam zapach Gusiaczku.... Ja z tych martwiących się.... Tak sobie zażartowałam, uśmiech ponoć pomaga martwiącym się :) Serdeczności zostawiam Quote
Gabi79 Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Trzymam kciuki i już się nie mogę doczekać pierwszych wieści z DS!!! Quote
Alaskan malamutte Posted May 31, 2017 Author Posted May 31, 2017 4 minuty temu, Gabi79 napisał: Trzymam kciuki i już się nie mogę doczekać pierwszych wieści z DS!!! Trzymaj Gabrysiu!! a jak tylko dostane info i zdjęcia, to zaraz wstawię na wątku... 1 Quote
elik Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Jest nas tu cała sfora czekających na wieści z domku :) Quote
Alaskan malamutte Posted May 31, 2017 Author Posted May 31, 2017 15 minut temu, elik napisał: Jest nas tu cała sfora czekających na wieści z domku :) Dziękuję eliku kochany Zawsze to w grupie raźniej... Quote
elik Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 21 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Dziękuję eliku kochany Zawsze to w grupie raźniej... Stare, ale prawdziwe :) Quote
Alaskan malamutte Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 Mam info od Murki, że za chwilkę Alaska wyrusza w drogę do swojego domku!! Quote
Alaskan malamutte Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 1 godzinę temu, Poker napisał: Szerokiej drogi i żeby zaiskrzyło. Oby...Dostałam info od domku, że czekają.... Quote
Recommended Posts