Jump to content
Dogomania

ALASKA ZA TM 29.08.2022R [*] 1.06. ALASKA POJECHAŁA DO SWOJEGO DOMKU!! BĄDŹ JUŻ ZAWSZE SZCZĘŚLIWA CUDNA SUNIECZKO!!Nie chcę już cierpieć...chcę zasnąć....Alaska z depresją poddaje się...Błagam o pomoc dla niej!!!

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, elik napisał:

No to niech się stanie :)     kciuki ok 8.jpg

Elu, Alaska nie ma jeszcze ogłoszeń, a już się ktoś nią interesuje!! Tak jak pisała Murka, poczekamy czy Pani się odezwie. Jeśli nie ten, to będzie inny domek, najlepszy na świecie, zadbamy o to!!!!

A jeszcze tydzień temu gniła w schronisku, w depresji, z dredami...

Posted
23 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Havanko, jak to mówią "serce nie sługa"  Jeśli państwo zakochają się w Alasce tak na prawdę, to i odległość nie będzie miała znaczenia!! 

Tak, wiem Asiu, ale w realu łatwiej się zakochać niż ze zdjecia... nawet jeżeli nie uda się Alasce z tym domkiem, to inna potrzebująca bida z niego skorzysta i to też będzie super ! A Alaska i tak znajdzie dom !

Posted

W związku z zakończenie rozliczania mojego bazarku, na konto suni przelałam 150,90 zł tj. 40 % kwoty uzyskanej na bazarku.

Serdecznie dziękuję wszystkim biorącym udział w bazarku

kwiatki 5.jpg

Posted

Pani nie dzwoniła, ale porobiłam dziś trochę fotek suni - zaraz się biorę za obrabianie:)

I wiem już skąd Pani dowiedziała się o Alasce: jak wysłałam zdjęcia Alaski do znajomej do umieszczenia na naszą stronę hoteliku, to napisała mi, że jej znajoma szuka suni do towarzystwa dla swojego prawie północniaka i podesłała jej Alaskę... :)

Posted
12 minut temu, Murka napisał:

Pani nie dzwoniła, ale porobiłam dziś trochę fotek suni - zaraz się biorę za obrabianie:)

I wiem już skąd Pani dowiedziała się o Alasce: jak wysłałam zdjęcia Alaski do znajomej do umieszczenia na naszą stronę hoteliku, to napisała mi, że jej znajoma szuka suni do towarzystwa dla swojego prawie północniaka i podesłała jej Alaskę... :)

Z tego co Murko pisałaś, to po weekendzie państwo mieli spotkać się z jakąś sunią w celu zapoznania psiaków. Zrozumiałam, ze jeżeli to spotkanie nie dojdzie do skutku, to wtedy pani zadzwoni..Bez względu na to robimy suni ogłoszenia. Jestem bardzo ciekawa zdjęć, czekam z niecierpliwością!!!  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,35_gV_orig.

Posted
22 godziny temu, elik napisał:

W związku z zakończenie rozliczania mojego bazarku, na konto suni przelałam 150,90 zł tj. 40 % kwoty uzyskanej na bazarku.

Alaska pięknie dziękuje!!!  Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony malamut zima

44 minuty temu, elik napisał:

6.02. na konto Alaski wpłynęła kwota 30,00 zł od Pani Elżbiety z Zamościa.

I Eli P z Zamościa dziękuje!! Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony malamut zima

Mureczko, a my cały czas czekamy na zdjęcia pięknoty!!  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

Posted
3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Alaska pięknie dziękuje!!!  Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony malamut zima

I Eli P z Zamościa dziękuje!! Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony malamut zima

Mureczko, a my cały czas czekamy na zdjęcia pięknoty!!  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

Zawsze miło jest informować o przypływach kasiorki  :)

Asiu, myślę o nowym bazarku :) Co Ty na to :)

Posted
2 godziny temu, Havanka napisał:

Podglądam wątek z nadzieją, że pani zadzwoniła... ale wciąż cisza.

Czy mogę prosić o nr konta do wpłaty deklaracji?

Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał:

Eliku, podeślesz??  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

Elżuniu, ogromnie przepraszam, nie wysyłałam do Ciebie ? Przepraszam najmocniej kwietki.jpg  Już ślę :)

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Elżuniu, ogromnie przepraszam, nie wysyłałam do Ciebie ? Przepraszam najmocniej kwietki.jpg  Już ślę :)

Niestety nie otrzymałam, ale i tak wcześniej nie dałabym rady wpłacić.

Posted
2 godziny temu, Havanka napisał:

Podglądam wątek z nadzieją, że pani zadzwoniła... ale wciąż cisza.

Havanko, czekamy na zdjęcia suni. Wybierzemy do ogłoszeń. I teraz moje pytanie: Czy mogę Cię prosić o ogłoszenia?? k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

Myślę, że na początku zrobimy na Kraków i Warszawę. 

Posted
4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Havanko, czekamy na zdjęcia suni. Wybierzemy do ogłoszeń. I teraz moje pytanie: Czy mogę Cię prosić o ogłoszenia?? k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig

Myślę, że na początku zrobimy na Kraków i Warszawę. 

Oczywiście. Napisałam już tekst:

Wielka miłość zamknięta w psim sercu Alaski...
Każdy, kto miał okazję poznać Alaskę, mógł się przekonać o jej wyjątkowym charakterze. Mimo, że za kratami schroniska spędziła najlepsze swoje lata, lata młodości, pozostała przyjazną, cierpliwą i kochającą ludzi suczką. Przez wiele lat tkwiła w betonowym boksie, nie znając zapachu trawy, spacerów ani zabaw. Z biegiem czasu zaczęła tracić wiarę, że kiedykolwiek opuści to miejsce. Jej oczy gasły a nadzieja umierała...
Dzięki wspaniałym ludziom, Alaska mieszka dziś w hoteliku dla psów, gdzie poznaje uroki prawdziwego, psiego życia. Jest bardzo posłuszna, łagodna i przyjazna, jakby nigdy nie doznała zła od ludzi. Z wielką cierpliwością znosi wszelkie zabiegi pielęgnacyjne. Bardzo szybko nauczyła się chodzić na smyczy.
Suczka ma dziś około 6 lat i waży 33 kg. Jest zdrowa i wysterylizowana. Teraz czeka już tylko na kochających opiekunów i dom, w którym poczuje się bezpiecznie i będzie już zawsze szczęśliwa.
Więcej informacji tylko pod podanym numerem telefonu.

Do kogo podać kontakt telefoniczny?

Posted

Już wrzucam fotki; było trochę pochmurno wczoraj, ale dobrze, że jednak fotki zrobiłam, bo dziś cały dzień padał śnieg i w najbliższych dniach ma być tak samo...

5785b9669f5d494dgen.jpg

a76a66070447a142gen.jpg

da791523f06338fegen.jpg

e9ae6b3cc3ed1e87gen.jpg

e3307d19da39eeb9gen.jpg

• Upvote 1