elik Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Miałabyś ją Elu na oku No to niech się stanie :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 5, 2017 Author Posted February 5, 2017 7 minut temu, elik napisał: No to niech się stanie :) Elu, Alaska nie ma jeszcze ogłoszeń, a już się ktoś nią interesuje!! Tak jak pisała Murka, poczekamy czy Pani się odezwie. Jeśli nie ten, to będzie inny domek, najlepszy na świecie, zadbamy o to!!!! A jeszcze tydzień temu gniła w schronisku, w depresji, z dredami... Quote
elik Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Miała wielkie szczęście, że ją "wzięłyście na celownik" Quote
Havanka Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 23 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Havanko, jak to mówią "serce nie sługa" Jeśli państwo zakochają się w Alasce tak na prawdę, to i odległość nie będzie miała znaczenia!! Tak, wiem Asiu, ale w realu łatwiej się zakochać niż ze zdjecia... nawet jeżeli nie uda się Alasce z tym domkiem, to inna potrzebująca bida z niego skorzysta i to też będzie super ! A Alaska i tak znajdzie dom ! Quote
agat21 Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Wielkie wielki kciuki za Alaskunię! Niech domek najlepszy jej się trafi :) Quote
elik Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 W związku z zakończenie rozliczania mojego bazarku, na konto suni przelałam 150,90 zł tj. 40 % kwoty uzyskanej na bazarku. Serdecznie dziękuję wszystkim biorącym udział w bazarku Quote
Onaa Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Zaglądam do sunieczki początkiem tygodnia :). Quote
Tyśka) Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 I jak? Pan przemyślała sprawę adopcji? :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 43 minuty temu, Tyś(ka) napisał: I jak? Pan przemyślała sprawę adopcji? :) Czekamy na telefon od Pani. Quote
Murka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Pani nie dzwoniła, ale porobiłam dziś trochę fotek suni - zaraz się biorę za obrabianie:) I wiem już skąd Pani dowiedziała się o Alasce: jak wysłałam zdjęcia Alaski do znajomej do umieszczenia na naszą stronę hoteliku, to napisała mi, że jej znajoma szuka suni do towarzystwa dla swojego prawie północniaka i podesłała jej Alaskę... :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 12 minut temu, Murka napisał: Pani nie dzwoniła, ale porobiłam dziś trochę fotek suni - zaraz się biorę za obrabianie:) I wiem już skąd Pani dowiedziała się o Alasce: jak wysłałam zdjęcia Alaski do znajomej do umieszczenia na naszą stronę hoteliku, to napisała mi, że jej znajoma szuka suni do towarzystwa dla swojego prawie północniaka i podesłała jej Alaskę... :) Z tego co Murko pisałaś, to po weekendzie państwo mieli spotkać się z jakąś sunią w celu zapoznania psiaków. Zrozumiałam, ze jeżeli to spotkanie nie dojdzie do skutku, to wtedy pani zadzwoni..Bez względu na to robimy suni ogłoszenia. Jestem bardzo ciekawa zdjęć, czekam z niecierpliwością!!! Quote
elik Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 6.02. na konto Alaski wpłynęła kwota 30,00 zł od Pani Elżbiety z Zamościa. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 22 godziny temu, elik napisał: W związku z zakończenie rozliczania mojego bazarku, na konto suni przelałam 150,90 zł tj. 40 % kwoty uzyskanej na bazarku. Alaska pięknie dziękuje!!! 44 minuty temu, elik napisał: 6.02. na konto Alaski wpłynęła kwota 30,00 zł od Pani Elżbiety z Zamościa. I Eli P z Zamościa dziękuje!! Mureczko, a my cały czas czekamy na zdjęcia pięknoty!! Quote
Havanka Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Podglądam wątek z nadzieją, że pani zadzwoniła... ale wciąż cisza. Czy mogę prosić o nr konta do wpłaty deklaracji? Quote
elik Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Alaska pięknie dziękuje!!! I Eli P z Zamościa dziękuje!! Mureczko, a my cały czas czekamy na zdjęcia pięknoty!! Zawsze miło jest informować o przypływach kasiorki :) Asiu, myślę o nowym bazarku :) Co Ty na to :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 10 minut temu, elik napisał: Asiu, myślę o nowym bazarku :) Co Ty na to :) Eliku, czytasz w moich myślach!!! To co focić fanty??? Quote
elik Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Eliku, czytasz w moich myślach!!! To co focić fanty??? Jak najbardziej :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 2 godziny temu, Havanka napisał: Czy mogę prosić o nr konta do wpłaty deklaracji? Eliku, podeślesz?? Quote
elik Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 2 godziny temu, Havanka napisał: Podglądam wątek z nadzieją, że pani zadzwoniła... ale wciąż cisza. Czy mogę prosić o nr konta do wpłaty deklaracji? Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Eliku, podeślesz?? Elżuniu, ogromnie przepraszam, nie wysyłałam do Ciebie ? Przepraszam najmocniej Już ślę :) Quote
Havanka Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 1 minutę temu, elik napisał: Elżuniu, ogromnie przepraszam, nie wysyłałam do Ciebie ? Przepraszam najmocniej Już ślę :) Niestety nie otrzymałam, ale i tak wcześniej nie dałabym rady wpłacić. Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 2 godziny temu, Havanka napisał: Podglądam wątek z nadzieją, że pani zadzwoniła... ale wciąż cisza. Havanko, czekamy na zdjęcia suni. Wybierzemy do ogłoszeń. I teraz moje pytanie: Czy mogę Cię prosić o ogłoszenia?? Myślę, że na początku zrobimy na Kraków i Warszawę. Quote
Havanka Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Havanko, czekamy na zdjęcia suni. Wybierzemy do ogłoszeń. I teraz moje pytanie: Czy mogę Cię prosić o ogłoszenia?? Myślę, że na początku zrobimy na Kraków i Warszawę. Oczywiście. Napisałam już tekst: Wielka miłość zamknięta w psim sercu Alaski...Każdy, kto miał okazję poznać Alaskę, mógł się przekonać o jej wyjątkowym charakterze. Mimo, że za kratami schroniska spędziła najlepsze swoje lata, lata młodości, pozostała przyjazną, cierpliwą i kochającą ludzi suczką. Przez wiele lat tkwiła w betonowym boksie, nie znając zapachu trawy, spacerów ani zabaw. Z biegiem czasu zaczęła tracić wiarę, że kiedykolwiek opuści to miejsce. Jej oczy gasły a nadzieja umierała...Dzięki wspaniałym ludziom, Alaska mieszka dziś w hoteliku dla psów, gdzie poznaje uroki prawdziwego, psiego życia. Jest bardzo posłuszna, łagodna i przyjazna, jakby nigdy nie doznała zła od ludzi. Z wielką cierpliwością znosi wszelkie zabiegi pielęgnacyjne. Bardzo szybko nauczyła się chodzić na smyczy.Suczka ma dziś około 6 lat i waży 33 kg. Jest zdrowa i wysterylizowana. Teraz czeka już tylko na kochających opiekunów i dom, w którym poczuje się bezpiecznie i będzie już zawsze szczęśliwa.Więcej informacji tylko pod podanym numerem telefonu. Do kogo podać kontakt telefoniczny? Quote
Murka Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Już wrzucam fotki; było trochę pochmurno wczoraj, ale dobrze, że jednak fotki zrobiłam, bo dziś cały dzień padał śnieg i w najbliższych dniach ma być tak samo... 1 Quote
Recommended Posts