Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.08.2018 o 12:40, Onaa napisał:

Wiem że zwykle od razu a nawet wcześniej piszemy tutaj na dogomanii że domek się szykuje dla jakiegoś pieska ale adopcja Tobisia nie jest łatwa :( niestety, mimo że to taki wspaniały kochany psiak.

Stąd moja ostrożność  w podaniu informacji i obawa jak się wszystko ułoży w nowym domu,.

Z początku Tobiś był zagubiony w nowym miejscu. Jest grzeczny, chociaż na samym początku warknął na pana, bo mu przeszkodził znienacka w odpoczynku. Pani jest bardzo za Tobisiem , natomiast pupilką Pana jest sunia Saba. Saba rządzi, ale narazie obywa się bez starć, zobaczymy co będzie dalej, musimy poczekać do miesiąca.

Dziękuję że zaglądacie cały czas do Tobisia :).

A a a DS sunia.jpg

A a a DS Tobiś ze smaczkiem.jpg

Śliczny i szczęśliwy Tobiś  :)

Nawet nie zauważyłam, że te zdjęcia przedstawiają dwa różne psiaki, myślałam, ze na obu jest Tobiś.....

Posted

Wiem, ze ostatnią wpłatę stałą zapłaciłam za lipiec.

W związku z tym, ze Tobiś jest w DS chciałam zapytać, czy mam dalej wpłacać deklaracje, czy są one jeszcze potrzebne.

Onaa - może masz innego pieska pod swoją opieką, to tę deklarację za sierpień można przeznaczyć na innego Twojego psiaka.

Posted

Sabcia jest bardzo podobna do Tobisia , i Państwo myśleli że na wielkość również, mimo że mówiło im się że Tobi to większy psiak i waży 30kg to byli zdziwieni jak go zobaczyli, że jest taki duży. Saba jest mniejsza od niego i ma drobniejszą budowę.

Jeśli zaś chodzi o sprawy finansowe to ja zawsze proszę żeby odczekać tak do miesiąca jeśli chodzi o deklaracje na danego pieska, zwłaszcza w przypadku niełatwych adopcji, natomiast sytuacja Tobisia wygląda tak że na ten moment opłaciłam już za połowę sierpnia w dt i Tobi jest na minusie.

Nadal proszę o dobre myśli dla Tobcia żeby w tym jego nowym domku wszystko się dobrze ułożyło.

I dziękuję że tyle czasu z nim jesteście :D.

Jeśli będą jakieś nowe wieści to zaraz będę pisać tutaj na wątku.

Posted

Jak narazie Tobi jest grzeczny i posłuszny.  Śpi z Państwem i oczywiście z Sabą w sypialni ale lubi się też rozwalić w salonie :). To tyle z aktualnych wieści z domku tobisiowego.

Posted
2 minuty temu, Onaa napisał:

Jak narazie Tobi jest grzeczny i posłuszny.  Śpi z Państwem i oczywiście z Sabą w sypialni ale lubi się też rozwalić w salonie :). To tyle z aktualnych wieści z domku tobisiowego.

Kocham takie wieści!!!

Posted
2 godziny temu, Onaa napisał:

Wieści super, oby tylko bardziej polubił swojego Pana  :)

Posted

Przyszły pieniażki od AniB 0heart.gif(120zł) , dopłaciłam kilka złotych dla równego rachunku i stan konta tobisiowego na dzień dzisiejszy równa się 0,00zł.

A Tobiś życzy dobrej nocy :D.

Tobiś ds salon.jpg

• Like 4
  • Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Onaa napisał:

Przyszły pieniażki od AniB 0heart.gif(120zł) , dopłaciłam kilka złotych dla równego rachunku i stan konta tobisiowego na dzień dzisiejszy równa się 0,00zł.

A Tobiś życzy dobrej nocy :D.

Tobiś ds salon.jpg

Cudny, uśmiechnięty Tobiś na kanapie!!!

WSPANIALE!!!

Posted

Kilka dni temu był sms  z ds Tobisia , z którego wynika że Tobi się chyba już przyzwyczaił do Państwa i Saby, że jest grzeczny i posłuszny, i że pan także się przekonał do Tobisia.

• Like 3
Posted
8 godzin temu, Onaa napisał:

Kilka dni temu był sms  z ds Tobisia , z którego wynika że Tobi się chyba już przyzwyczaił do Państwa i Saby, że jest grzeczny i posłuszny, i że pan także się przekonał do Tobisia.

I tak niech będzie  na zawsze.

Posted
Dnia 19.09.2018 o 20:57, Onaa napisał:

Tobi się chyba już przyzwyczaił do Państwa i Saby, że jest grzeczny i posłuszny, i że pan także się przekonał do Tobisia.

To może można już zmienić tytuł? Strasznie straszy :)

Posted

Przyszły jeszcze pieniążki dla Tobisia od:

MALWY0heart.gif (50zł),

helli 0heart.gif(20zł)

i Dulskiej 0heart.gif (20zł)

- bardzo dziękujemy :).

Ponieważ wszystkie płatności tobisiowe są uregulowane więc proszę dajcie znać co zrobić z Waszymi pieniążkami.

A ja zapraszam do .... nowego radysiaka w potrzebie, może ktoś chciałby przenieść swoją deklarację na Kruszoneczke...

Zmieniam tytuł wątku Tobisia i mam nadzieję że zawsze będzie już kochany, bezpieczny, szczęśliwy.

A ja BARDZO Wam Wszystkim :),

którzy byli z Tobisiem,

kibicowali mu w jego niełatwej drodze do znalezienia dobrego domku,

pomagali

dziękuję kwiat-ruchomy-obrazek-0015

• 2 weeks later...
Posted

Przyszły jeszcze pieniążki dla Tobisia od Rolanda_De0heart.gif (10zł), bardzo dziękujemy.

Obecnie na koncie tobisiowym jest 100zł, i myślałam żeby te pieniążki przeznaczyć na kolejną bidę z Radys.

I jeszcze troszkę Tobisia z ds - spacerek :D.

Tobi ds spacer z Sabą.jpg

• Like 1