agusiazet Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 4 godziny temu, rozi napisał: Żeby rzucić się z pomocą obcy ludzie muszą widzieć biedę, potrzebę i sens. Nie wydaje mi się, żeby dopatrzyli się sensu w budowaniu płotu dla Was tylko dlatego, że jakiś sąsiad nie pilnuje swojego psa, który zresztą może będzie umiał przeskoczyć/podkopać nowe ogrodzenie i cały wydatek minie się z celem. Problemem jest sąsiad, nie otwarty teren. Złe podejście do tematu. Nie należy najeżdżać na sąsiada, tylko wyeksponować fakt, że to dla dobra psów, którym pomagacie. Ale to Wasza decyzja:) Quote
Mortes Posted February 24, 2017 Author Posted February 24, 2017 14 godzin temu, agusiazet napisał: Może w złym dziale FB opublikowaliście zbiórkę. Najlepiej chyba idą na Nie dla bandytów znęcających się nad zwierzętami! Trzeba też dużo razy ją publikować u siebie i znajomych, no i czas realizacji zbiórki powinien być w miarę długi, data ogłoszenia zbiórki też jest ważna, najlepiej po 1 i 15 każdego miesiąca, bo ludzie są po wypłacie:) Może tym razem się uda, czego serdecznie życzę:) My to w ogóle jakoś tak ciężko z reklamą :( Nie bardzo umiemy się wylansować ;) Krzysiu co prawda ma konto na FB ale on nawet ze swoimi kotami nie umie tam zaistnieć :( Quote
Mortes Posted February 24, 2017 Author Posted February 24, 2017 11 godzin temu, doris66 napisał: Mortes Ty znasz księciunia najlepiej na świecie i łatwiej ci będzie tekst napisać niż komukolwiek z nas. Nie lenię się broń boże, ja księciunia uwielbiam, ale tak uważam. Będzie ciężko :( Totalny brak czasu a nawet jak już go znajdę to chyba za bardzo kocham Jędrusia żeby coś mądrego napisac :( No ale coś tam może wyskrobię, ale na pewno nie będzie to z "wższej półki" :( Quote
Mortes Posted February 24, 2017 Author Posted February 24, 2017 Jędrusiowe dobranoc dla wszystkich od Jędrusia , który z każdej perspektywy wygląda pięknie ;) 5 Quote
jola&tina Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 6 minut temu, Mortes napisał: My to w ogóle jakoś tak ciężko z reklamą :( Nie bardzo umiemy się wylansować ;) Krzysiu co prawda ma konto na FB ale on nawet ze swoimi kotami nie umie tam zaistnieć :( Podejrzewam, że nie macie po prostu czasu na lans :) To jednak trochę czasu zajmuje. Quote
Mortes Posted February 24, 2017 Author Posted February 24, 2017 Pewnie masz sporo racji Ciociu Jolantino :( Mnie np ciągle brak snu :( Spałabym nawet na stojąco jakby sie dało :( Quote
doris66 Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 18 godzin temu, Mortes napisał: Pewnie masz sporo racji Ciociu Jolantino :( Mnie np ciągle brak snu :( Spałabym nawet na stojąco jakby sie dało :( A ja nie śpię prawie wcale od 2 miesięcy. Jakoś zyje .......Nawet już ksywe Robocop dostałąm. Quote
Mortes Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 Oj to podziwiam ... Ja bym chyba nie dała rady :( Quote
Mortes Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 A w Białogonkowie na podwórku stworzyła się gruba warstwa błota :( Białogonki za skarby nie chca biegać za to Jędrusiowi nie przeszkadza to wcale ;) Bryka jak konik nic sobie z tego nie robiąc że błoto ląduje mu nawet w uszach ;) Błotny Jędruś pozdrawia :) 6 Quote
mari23 Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 43 minuty temu, bakusiowa napisał: Jędruś jest cudny. powtórzę, bo prawda to, ale co mu po naszych zachwytach :( u mnie stado całe, nic Jędrusiowi po moim wzdychaniu.... Quote
Mortes Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 Kieleckie wyglądają inaczej ;) Książkowym przykładem takiej rasy jest nasza Białogońska Dupcia ;) Idealnie zbilansowany owczarek niemiecki z jamnikiem ;) 4 Quote
agat21 Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 23 godziny temu, Mortes napisał: Kieleckie wyglądają inaczej ;) Książkowym przykładem takiej rasy jest nasza Białogońska Dupcia ;) Idealnie zbilansowany owczarek niemiecki z jamnikiem ;) I z kwiatkiem ;)) Quote
Mortes Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Ja dziś tak na szybciutko . Muszę pochwalić Jędrusia :) Jędruś nauczył sie podawać łapkę :) Prawie zawsze mu sie udaje ... no chyba że coś go rozproszy ;) Quote
Poker Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Zdolniacha z Jędrusia. Niedługo zacznie czytać w myślach. Quote
agat21 Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Brawo zuszek! Mój pies uczył się podawać łapkę z pół roku.. :D Quote
doris66 Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Czy moja stała lutowa deklaracja doleciała do Jędrusia, bo nie widzę w rozliczeniach? Wpłacam właśnie marcową. Quote
Mortes Posted March 3, 2017 Author Posted March 3, 2017 3 godziny temu, doris66 napisał: Czy moja stała lutowa deklaracja doleciała do Jędrusia, bo nie widzę w rozliczeniach? Wpłacam właśnie marcową. Kochana Jędrusiowa Ciociu ;) Tak jak pisałam na początku wątku , uaktualniam rozliczenie raz w miesiącu tak jak robię to u Białogonków . Ostatnie rozliczenie było 7 lutego a wpłata od Ciebie wpłynęła 15 lutego . Znaczy to że nie miałam możliwości napisania o Twoich pieniazkach dla Jędrusia 7 lutego ;) Myslę że w weekend uda mi się zrobić kolejne uaktualnienie Jędrusiowych finansów i wtedy wpiszę Twoja wpłatę z 15 lutego . Może to wydawać się pokręcone ale ja jakoś w ten sposób ogarniam finanse całego Białogonkowa i ... jeszcze nie zginęłam w chaosie ;) Quote
Recommended Posts