Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, rozi napisał:

Żeby rzucić się z pomocą obcy ludzie muszą widzieć biedę, potrzebę i sens. Nie wydaje mi się, żeby dopatrzyli się sensu w budowaniu płotu dla Was tylko dlatego, że jakiś sąsiad nie pilnuje swojego psa, który zresztą może będzie umiał przeskoczyć/podkopać nowe ogrodzenie i cały wydatek minie się z celem. Problemem jest sąsiad, nie otwarty teren.

Złe podejście do tematu. Nie należy najeżdżać na sąsiada, tylko wyeksponować fakt, że to dla dobra psów, którym pomagacie. Ale to Wasza decyzja:)

Posted
14 godzin temu, agusiazet napisał:

Może w złym dziale FB opublikowaliście zbiórkę. Najlepiej chyba idą na Nie dla bandytów znęcających się nad zwierzętami! Trzeba też dużo razy ją publikować u siebie i znajomych, no i czas realizacji zbiórki powinien być w miarę długi, data ogłoszenia zbiórki też jest ważna, najlepiej po 1 i 15 każdego miesiąca, bo ludzie są po wypłacie:) Może tym razem się uda, czego serdecznie życzę:)

My to w ogóle jakoś tak ciężko z reklamą :( Nie bardzo umiemy się wylansować ;) Krzysiu co prawda ma konto na FB ale on nawet ze swoimi kotami nie umie tam zaistnieć :(

Posted
11 godzin temu, doris66 napisał:

Mortes Ty  znasz księciunia najlepiej na świecie  i łatwiej ci będzie tekst napisać niż komukolwiek z nas. Nie lenię się broń boże, ja księciunia uwielbiam,  ale tak uważam.

Będzie ciężko :( Totalny brak czasu a nawet jak już go znajdę to chyba za bardzo kocham Jędrusia żeby coś mądrego napisac :(  No ale coś tam może wyskrobię, ale na pewno nie będzie to z "wższej półki" :(

Posted
6 minut temu, Mortes napisał:

My to w ogóle jakoś tak ciężko z reklamą :( Nie bardzo umiemy się wylansować ;) Krzysiu co prawda ma konto na FB ale on nawet ze swoimi kotami nie umie tam zaistnieć :(

Podejrzewam, że nie macie po prostu czasu na lans :) To jednak trochę czasu zajmuje.

Posted
18 godzin temu, Mortes napisał:

Pewnie masz sporo racji Ciociu Jolantino :( Mnie np ciągle brak snu :( Spałabym nawet na stojąco jakby sie dało :(

A ja nie śpię prawie wcale od 2 miesięcy. Jakoś zyje .......Nawet już ksywe Robocop dostałąm.

Posted

A w Białogonkowie na podwórku  stworzyła się gruba warstwa błota :( Białogonki za skarby nie chca biegać za to Jędrusiowi nie przeszkadza to wcale ;) Bryka jak konik nic sobie z tego nie robiąc że błoto ląduje mu nawet w uszach ;)

Błotny Jędruś pozdrawia :)

DSCF3316.jpg

DSCF3317.jpg

DSCF3310.jpg

DSCF3324.jpg

DSCF3350.jpg

DSCF3322.jpg

• Upvote 6
Posted
43 minuty temu, bakusiowa napisał:

Jędruś jest cudny.

powtórzę, bo prawda  to, ale co mu po naszych zachwytach :( u mnie stado całe, nic Jędrusiowi po moim wzdychaniu....

Posted

Kieleckie wyglądają inaczej ;) Książkowym przykładem takiej rasy jest nasza Białogońska Dupcia ;)

DSCF3206.jpg

Idealnie zbilansowany owczarek niemiecki z jamnikiem ;)

• Upvote 4
Posted
23 godziny temu, Mortes napisał:

Kieleckie wyglądają inaczej ;) Książkowym przykładem takiej rasy jest nasza Białogońska Dupcia ;)

DSCF3206.jpg

Idealnie zbilansowany owczarek niemiecki z jamnikiem ;)

I z kwiatkiem ;))

Posted

Ja dziś tak na szybciutko . Muszę pochwalić Jędrusia :) Jędruś nauczył sie podawać łapkę :) Prawie zawsze mu sie udaje ... no chyba że coś go rozproszy ;)

Posted
3 godziny temu, doris66 napisał:

Czy moja stała lutowa deklaracja doleciała do Jędrusia, bo nie widzę w rozliczeniach? Wpłacam właśnie marcową.

Kochana Jędrusiowa Ciociu ;) Tak jak pisałam na początku wątku , uaktualniam rozliczenie raz w miesiącu tak jak robię to u Białogonków . Ostatnie rozliczenie było 7 lutego a wpłata od Ciebie wpłynęła 15 lutego . Znaczy to że nie miałam możliwości napisania o Twoich pieniazkach dla Jędrusia 7 lutego ;) Myslę że w weekend uda mi się zrobić kolejne uaktualnienie Jędrusiowych finansów i wtedy wpiszę Twoja wpłatę z 15 lutego . Może to wydawać się pokręcone ale ja jakoś w ten sposób ogarniam finanse całego Białogonkowa i ... jeszcze nie zginęłam w chaosie ;)