Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, mar.gajko napisał:

Ogłoszę go jutro.

Możemy spróbować. On jeszcze calkiem nie zarósł, ale widać, ze zmiany są na plus. Ben ma ok. 3-4 lat. Jest proludzkim psem, grzecznie się zachowującym u weterynarza. Edyta uczy go chodzić na smyczy i idzie mu to coraz lepiej. Szukamy domu raczej bez dzieci - nie mamy testerów. No i innych psów - ciężko powiedzieć, czy on tak reaguje na inne psy w otoczeniu opiekunki z zazdrości, czy faktycznie jest be do psów/suk...ale wolę nie ryzykować.

• Upvote 1
Posted
Teraz, malagos napisał:

Macie nadal psy w Kaliszanach koło Opatowa, czy to tylko stary banerek w podpisie?

oczywiście - sztuk 14 - te 2 sunie, co je właściciel zostawil tam pojechały

Posted

Aaaa, tak pytam, bo  wczoraj byłam w Opatowie (między innymi) , 3 dzień wyjazdu studyjnego. Sandomierz, Jędrzejów, Opatów, Kielce - zaraz na myśl mi przychodzą psy i osoby z dogo.

Posted

a nic - miałam 1 tel ...aż :( z Wrocławia. Diuna.wro ma sprawdzić dom

Przyszły testy alerg. - uczulony na grzyby i roztocza - ale nie ma przy tym żadnych plusów, to w sumie nie wiem, czy bardzo czy mniej - pisze tylko, ze dodatni.

Ale generalnie jak na zdjęciach zarasta - i to jest najważniejsze :) Na podgardlu na razie meszek - ale jest.

Na wynik posiewu na grzyby czekamy

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, mag.da napisał:

Dzień dobry :)

Nadal nie dzwonią o Bena?

Na olx ma 8 obserwatorów.

ta....aż mi ucho odpadło :( całe 2 telefony - 1 z Wrocławia (tu Diuna.wro ma zrobić wizytę, niby wydaje się ok...ale jakoś nie czuję tego czegoś), 2 z W-wy - panu za daleko, pies miałby być na zewnątrz. no i tyle :( a wydawałoby sie, że będzie szał pał

Posted
38 minut temu, Julica napisał:

Andzia - będzie dobrze. Po prostu TEN CZŁOWIEK jeszcze nie przeczytał Benowej oferty współpracy na przyszłość ;)

Mam nadzieję :) może ten ludź z Wrocławia jest ok...wyjdzie w praniu :)

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, mag.da napisał:

Dzień dobry :)

Nadal nie dzwonią o Bena?

Na olx ma 8 obserwatorów.

Robiłas mu OLX?

Ja też, że też im umknęło i nie zmoderowali ;) ostatnio udaje im się wyłapać jakoś jak ten sam pies ma ogłoszenia, nawet z różnych kont.

Posted

Tak, najpierw zrobiłam na Kraków, ale zauważyłam, że już jest więc zmieniałam na Wrocław.

To już nawet mimo, że jest inne woj. i inny tekst, to usuwają?