andzia69 Posted November 19, 2016 Author Posted November 19, 2016 8 godzin temu, mar.gajko napisał: Ogłoszę go jutro. Możemy spróbować. On jeszcze calkiem nie zarósł, ale widać, ze zmiany są na plus. Ben ma ok. 3-4 lat. Jest proludzkim psem, grzecznie się zachowującym u weterynarza. Edyta uczy go chodzić na smyczy i idzie mu to coraz lepiej. Szukamy domu raczej bez dzieci - nie mamy testerów. No i innych psów - ciężko powiedzieć, czy on tak reaguje na inne psy w otoczeniu opiekunki z zazdrości, czy faktycznie jest be do psów/suk...ale wolę nie ryzykować. 1 Quote
WiosnaA Posted November 19, 2016 Posted November 19, 2016 Ben wygląda ślicznie! Przez miesiąc ogromna zmiana,oczy "żywe",pyszczek się śmieje,sierść wyczesana ,cudny pies! Na fakturkę coś utargujemy. 1 Quote
andzia69 Posted November 22, 2016 Author Posted November 22, 2016 wystawowo :) i czeka na dom - znaczy na chętnych :) coraz lepiej idzie mu chodzenie na smyczy, ale do psów nadal niekoniecznie 2 Quote
mar.gajko Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Dorzucę te zdjęcia do ogłoszenia. Nikt nie jest idealny :) Quote
malagos Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Macie nadal psy w Kaliszanach koło Opatowa, czy to tylko stary banerek w podpisie? Quote
andzia69 Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 Teraz, malagos napisał: Macie nadal psy w Kaliszanach koło Opatowa, czy to tylko stary banerek w podpisie? oczywiście - sztuk 14 - te 2 sunie, co je właściciel zostawil tam pojechały Quote
malagos Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Aaaa, tak pytam, bo wczoraj byłam w Opatowie (między innymi) , 3 dzień wyjazdu studyjnego. Sandomierz, Jędrzejów, Opatów, Kielce - zaraz na myśl mi przychodzą psy i osoby z dogo. Quote
andzia69 Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 Mar.gajko - zrobiłas jakieś ogłoszenia Benowi? bo nikt nie dzwoni :( a tak z ciekawości chociaż by kto zadzwonił Quote
mar.gajko Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 7 godzin temu, andzia69 napisał: Mar.gajko - zrobiłas jakieś ogłoszenia Benowi? bo nikt nie dzwoni :( a tak z ciekawości chociaż by kto zadzwonił Zrobiłam. Może zadzwoni. Quote
andzia69 Posted November 27, 2016 Author Posted November 27, 2016 a nic - miałam 1 tel ...aż :( z Wrocławia. Diuna.wro ma sprawdzić dom Przyszły testy alerg. - uczulony na grzyby i roztocza - ale nie ma przy tym żadnych plusów, to w sumie nie wiem, czy bardzo czy mniej - pisze tylko, ze dodatni. Ale generalnie jak na zdjęciach zarasta - i to jest najważniejsze :) Na podgardlu na razie meszek - ale jest. Na wynik posiewu na grzyby czekamy 1 Quote
mar.gajko Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 No to nie jest źle. Zarasta. Lepszy. Coś dzwoni. Zmieniłam tytuł ogłoszenia na bardziej łzawy, 1 Quote
malagos Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Jest śliczny, aż nie do wiary, ze ktoś go wyrzucił! Moze przez tę chorobę skóry? Quote
Julica Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Się melduję u chłopaka i podnoszę :) 1 Quote
mag.da Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Dzień dobry :) Nadal nie dzwonią o Bena? Na olx ma 8 obserwatorów. 2 Quote
andzia69 Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 1 godzinę temu, mag.da napisał: Dzień dobry :) Nadal nie dzwonią o Bena? Na olx ma 8 obserwatorów. ta....aż mi ucho odpadło :( całe 2 telefony - 1 z Wrocławia (tu Diuna.wro ma zrobić wizytę, niby wydaje się ok...ale jakoś nie czuję tego czegoś), 2 z W-wy - panu za daleko, pies miałby być na zewnątrz. no i tyle :( a wydawałoby sie, że będzie szał pał Quote
Julica Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Andzia - będzie dobrze. Po prostu TEN CZŁOWIEK jeszcze nie przeczytał Benowej oferty współpracy na przyszłość ;) 1 Quote
andzia69 Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 38 minut temu, Julica napisał: Andzia - będzie dobrze. Po prostu TEN CZŁOWIEK jeszcze nie przeczytał Benowej oferty współpracy na przyszłość ;) Mam nadzieję :) może ten ludź z Wrocławia jest ok...wyjdzie w praniu :) 1 Quote
mar.gajko Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 3 godziny temu, mag.da napisał: Dzień dobry :) Nadal nie dzwonią o Bena? Na olx ma 8 obserwatorów. Robiłas mu OLX? Ja też, że też im umknęło i nie zmoderowali ;) ostatnio udaje im się wyłapać jakoś jak ten sam pies ma ogłoszenia, nawet z różnych kont. Quote
mag.da Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Tak, najpierw zrobiłam na Kraków, ale zauważyłam, że już jest więc zmieniałam na Wrocław. To już nawet mimo, że jest inne woj. i inny tekst, to usuwają? Quote
Recommended Posts