Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedak kochany :(. Coraz więcej tych alergików wśród ONków  :((.  Oby to odczulanie przyniosło skutek.  A na jakiej jest karmie?

W przyszłym tygodniu  będę mogła znowu trochę na niego wpłacić.  

Posted

Devonerka :) nie mogłam znaleźć ogólego

mam takie w spr. Sary

"Weźmiemy sunię, mamy tylko dwa i aż dwa warunki. Mamy dzieci 9 i 5 lat oraz wykastrowanego spaniela bretońskiego lat 5.Psiak przyjazny i łagodny. Dom z ogrodem, psiaki oczywiście w domu, ogród to tylko dodatkowa przestrzeń - wychodzimy na spacery, jeździmy też do pobliskiego lasu. Szukamy suni łagodnej, która dogada sie z naszym psem i nie będzie nadmiernie dominująca. Nasz pies też sie uśmiecha!!:-) dzieci kochają psy, ale nie damy sobie rady z agresją w stosunku do dzieci. Prosimy o kontakt w sprawie adopcji:-) "

Co odpisać?

Posted
21 godzin temu, mar.gajko napisał:

Devonerka :) nie mogłam znaleźć ogólego

i jeszcze wypis z 1 badania...a kosztow jeszcze nie znam, musze do lecznicy zadzwonić. W poniedziałek najprawdopodobnie jak się uda zgrać czasowo Ben znowu odwiedzi lecznicę

benn.jpg

Posted
2 godziny temu, andzia69 napisał:

Bardzo dziękuję WiośnieA za bazarek :) Nie wiecie jak sie dodaje emotki? trafia mnie to nowe image dogomanii :(

na dogo nie ma.Trzeba ściągać z internetu.

Posted
17 godzin temu, Poker napisał:

na dogo nie ma.Trzeba ściągać z internetu.

emotek nie ma, podpisów nie ma, nie wiem czego jeszcze nie ma :( dobrze, ze cokolwiek jest :(

Ben dostaje traz karmę z rybą - Farmina Cibau. Wcześniej kupiłam wolmersa - z kaczką. Nie bardzo chciał jeść.

Posted

Ben wczoraj był powtórnie na wizycie. Przytył 5 kg, skóra "odrobinę" lepsza, ale dalej łysawy. Pani doktor pobrała krew na najprostsze testy na alergię. Pobrała też powtórnie zeskrobiny - ale nic nie wyszło. Posiew na grzyba też zrobiony. Pasja Hera była z nim u weta, więc może dorzuci coś, o czym zapomniałam. Za 1 wizytę było 165 zł. Tylko pewna nie jestem czy z profilem tarczycowym czy bez, ale dopytam. Za wczorajsza wizytę nie wiem - ale się dowiem. Dostał też antybiotyk na 3 tyg. do wykupienia w aptece. Plus ciecz kalifornijska do namaczania. Przydałby mu się dom, bo namaczanie przy mrozie, to niezbyt dobry pomysł 1f641.png

Ben jest kochany do ludzi. U weta anioł. Niestety jak do tej pory miłości do innych psów brak :( Gdzie tu znaleźć choćby dom tymczasowy bez psów :( żeby go kąpano i moczono. Wtedy skóra szybciej doszłaby do ładu, a tak...

Posted
11 godzin temu, mar.gajko napisał:

A brak miłości do psów, to jak się objawia?

Jak jest w kojcu to się nakręca jak opiekunka np. głaszcze innego psa, a ostatnio jak był na spacerze, a za ogrodzeniem była starsza oneczka Abba to go Edyta ledwo utrzymała. Może się to zmieni, no ale na ten moment tak Edyta mówi, że dom bez psów.

Malagos - nie wiem, jakap ani wzięła jedną z suczek. Do nas dzisiaj dojechały 2

Posted

Wklejam f-rę za wet. od momentu jak do nas trafił (krew, zeskrobiny, rozmazy, antybiotyk, ciecz kalifornijska, posiew na grzyba, testy na atopię, dermanorm na miesiąc, forthyron na 20 dni)

wetben.jpg

i...nową wizualizację Bena :)

582eebc285d4f_IMG_0334(800x800).thumb.jpg.a462b41f8cda4331b736f7f7fbbeaf6f.jpg

582eeb678bc9c_IMG_0324(800x533).jpg.289277ac9b3b092f9d95b56bf53be44e.jpg

582eeb9949d9a_IMG_0328(800x533).jpg.681511105764c9b8c0ec9db7f205f87c.jpg

582eeb77330d4_IMG_0326(800x533).jpg.0ed42ed699331cdcd0a0e4b7f601007e.jpg

• Upvote 1