konfirm31 Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Biedak kochany :(. Coraz więcej tych alergików wśród ONków :((. Oby to odczulanie przyniosło skutek. A na jakiej jest karmie? W przyszłym tygodniu będę mogła znowu trochę na niego wpłacić. Quote
Poker Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Wpłaciłam 5 dyszek. Żeby to tylko nie był Cushing. 1 Quote
konfirm31 Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Też o Cushingu pomyślałam :(. Czy Ben może jest kastratem ? W sumie, nie wiem, co gorsze :(. Quote
andzia69 Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Baby - nie krakać :) Wystarczy, eż ja mam cuschinga w domu :( Nie jest kastratem jeszcze Quote
agat21 Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Przepraszam, ze dopiero teraz, wpłaciłam 5 dyszek 1 Quote
devoner Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 2 godziny temu, beataczl napisał: wyslalam fanty na bazarek. super to czekam niecierpliwie i dzięki. 1 Quote
mar.gajko Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Devonerka :) nie mogłam znaleźć ogólego mam takie w spr. Sary "Weźmiemy sunię, mamy tylko dwa i aż dwa warunki. Mamy dzieci 9 i 5 lat oraz wykastrowanego spaniela bretońskiego lat 5.Psiak przyjazny i łagodny. Dom z ogrodem, psiaki oczywiście w domu, ogród to tylko dodatkowa przestrzeń - wychodzimy na spacery, jeździmy też do pobliskiego lasu. Szukamy suni łagodnej, która dogada sie z naszym psem i nie będzie nadmiernie dominująca. Nasz pies też sie uśmiecha!!:-) dzieci kochają psy, ale nie damy sobie rady z agresją w stosunku do dzieci. Prosimy o kontakt w sprawie adopcji:-) " Co odpisać? Quote
andzia69 Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 21 godzin temu, mar.gajko napisał: Devonerka :) nie mogłam znaleźć ogólego i jeszcze wypis z 1 badania...a kosztow jeszcze nie znam, musze do lecznicy zadzwonić. W poniedziałek najprawdopodobnie jak się uda zgrać czasowo Ben znowu odwiedzi lecznicę Quote
WiosnaA Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Zapraszam serdecznie na bazarek m.in. dla Bena i gorąco proszę o pomoc w podnoszeniu, 1 Quote
WiosnaA Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 22 minut temu, malagos napisał: Aniu, dawno Cię nie było :) A no dawno,....a tu biedaków tyle w potrzebie. Quote
andzia69 Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 Bardzo dziękuję WiośnieA za bazarek :) Nie wiecie jak sie dodaje emotki? trafia mnie to nowe image dogomanii :( Quote
Poker Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 2 godziny temu, andzia69 napisał: Bardzo dziękuję WiośnieA za bazarek :) Nie wiecie jak sie dodaje emotki? trafia mnie to nowe image dogomanii :( na dogo nie ma.Trzeba ściągać z internetu. Quote
andzia69 Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 17 godzin temu, Poker napisał: na dogo nie ma.Trzeba ściągać z internetu. emotek nie ma, podpisów nie ma, nie wiem czego jeszcze nie ma :( dobrze, ze cokolwiek jest :( Ben dostaje traz karmę z rybą - Farmina Cibau. Wcześniej kupiłam wolmersa - z kaczką. Nie bardzo chciał jeść. Quote
andzia69 Posted November 13, 2016 Author Posted November 13, 2016 https://www.naszefutrzaki.eu/pl/blog/82 właściciel zostawił 3 suki bez dachu nad glową :( a tu jeszcze raz - gdybyście mogli gdzieś poudostępniać :( https://pomagam.pl/ibprjl7c Quote
Moli@ Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Co słychać u biednego chorego...smutnego Bena 1 Quote
andzia69 Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 Ben wczoraj był powtórnie na wizycie. Przytył 5 kg, skóra "odrobinę" lepsza, ale dalej łysawy. Pani doktor pobrała krew na najprostsze testy na alergię. Pobrała też powtórnie zeskrobiny - ale nic nie wyszło. Posiew na grzyba też zrobiony. Pasja Hera była z nim u weta, więc może dorzuci coś, o czym zapomniałam. Za 1 wizytę było 165 zł. Tylko pewna nie jestem czy z profilem tarczycowym czy bez, ale dopytam. Za wczorajsza wizytę nie wiem - ale się dowiem. Dostał też antybiotyk na 3 tyg. do wykupienia w aptece. Plus ciecz kalifornijska do namaczania. Przydałby mu się dom, bo namaczanie przy mrozie, to niezbyt dobry pomysł Ben jest kochany do ludzi. U weta anioł. Niestety jak do tej pory miłości do innych psów brak :( Gdzie tu znaleźć choćby dom tymczasowy bez psów :( żeby go kąpano i moczono. Wtedy skóra szybciej doszłaby do ładu, a tak... Quote
mar.gajko Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 A brak miłości do psów, to jak się objawia? Quote
malagos Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 O 13.11.2016 o 18:29, andzia69 napisał: https://www.naszefutrzaki.eu/pl/blog/82 właściciel zostawił 3 suki bez dachu nad glową :( a tu jeszcze raz - gdybyście mogli gdzieś poudostępniać :( https://pomagam.pl/ibprjl7c Na tej podanej stronce ktoś prosi o kontakt, to właśnie ta osoba zabrała suczkę? Quote
andzia69 Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 11 godzin temu, mar.gajko napisał: A brak miłości do psów, to jak się objawia? Jak jest w kojcu to się nakręca jak opiekunka np. głaszcze innego psa, a ostatnio jak był na spacerze, a za ogrodzeniem była starsza oneczka Abba to go Edyta ledwo utrzymała. Może się to zmieni, no ale na ten moment tak Edyta mówi, że dom bez psów. Malagos - nie wiem, jakap ani wzięła jedną z suczek. Do nas dzisiaj dojechały 2 Quote
andzia69 Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Wklejam f-rę za wet. od momentu jak do nas trafił (krew, zeskrobiny, rozmazy, antybiotyk, ciecz kalifornijska, posiew na grzyba, testy na atopię, dermanorm na miesiąc, forthyron na 20 dni) i...nową wizualizację Bena :) 1 Quote
Recommended Posts