Jump to content
Dogomania

18.05.2017 Lisia vel Astra odeszła za Tęczowy most.21.01.2017r Lisia vel Astra pojechała do swojego domku!!! Bądź szczęśliwa i nigdy już nie zaznaj bezdomności, cierpienia i bólu!!!!Cierpię w milczeniu.. Czy jest dla mnie nadzieja?

Recommended Posts

Posted
Godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Zadzwonię do Murki i poproszę o sesję zdjęciową. Co prawda pogoda niesprzyjająca, ale może coś się uda zrobić..

Jutro bidulka nie będzie jeszcze zbyt imponująco wyglądać :(

Potrzebna będzie kąpiel, usunięcie martwego włosa, wyszczotkowanie i sunia będzie nie ta sama.

Posted

Tak czy siak zdjęcia z hotelu będą na pewno sto razy optymistyczniejsze, niż ze schronu :) A więc jutro Lisia pozna swoje nowe na razie miejsce - bardzo się cieszę :)

Posted

Rozmawiałam z Murką. Nasza Lisia bardzo grzeczna, cierpliwie znosi wszystkie zabiegi. Jest cichutka i niekłopotliwa. Wet nam ją trochę podkarmił, więc boczki się zaokrągliły. A zdjęcia, chociaż na początku niekoniecznie imponujące, będą dokumentowały, jak nasza Lisia przeobraża się w piękną księżniczkę Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony księżniczka  

Posted
30 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Rozmawiałam z Murką. Nasza Lisia bardzo grzeczna, cierpliwie znosi wszystkie zabiegi. Jest cichutka i niekłopotliwa. Wet nam ją trochę podkarmił, więc boczki się zaokrągliły. A zdjęcia, chociaż na początku niekoniecznie imponujące, będą dokumentowały, jak nasza Lisia przeobraża się w piękną księżniczkę Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony księżniczka  

Co racja, to racja. Będą dokumentowały metamorfozę :)

Posted

Widziałam się Lisię w lecznicy; mimo, że była dziś kąpana nadal "pachnie grzybkiem"... Wet mnie pocieszył, że "pachniała" wcześniej duuuużo bardziej intensywnie:)

Biedniusia jest, ale dzielna i cierpliwa sunieczka. 

Posted
Godzinę temu, elik napisał:

Czy to nie już jest późne popołudnie ? Już ciemno za oknami.

Masz racje, eliku k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,06_69_orig. Ale dajmy czas Murce na zapoznanie z sunia i ulokowanie jej. Z tego co zrozumiałam, to suczka na razie będzie w domu, do czasu, aż stan skóry się nie poprawi. 

Posted
5 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Masz racje, eliku k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,06_69_orig. Ale dajmy czas Murce na zapoznanie z sunia i ulokowanie jej. Z tego co zrozumiałam, to suczka na razie będzie w domu, do czasu, aż stan skóry się nie poprawi. 

Tak, częste kąpiele tego wymagają. 

Przy okazji serdecznie zapraszam na bazarek, z którego Lisia otrzyma 40 % pozyskanej kwoty.

Posted
2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Właśnie dostałam info od Murki, że jest w lecznicy i się pakują....Zaraz wyruszają do hoteliku  Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony turysta

No Lisia, nareszcie poczujesz się jak w domu :)

Posted

Ludkowie mili, bardzo proszę kto może niech rozsyła zaproszenia na bazarek dla sunieczek. Ja już przygotowuję następny bazarek i czasu nie starcza.