Jump to content
Dogomania

Pomóż mi - proszę - mój wygląd powie Ci wszystko - Halinka/Bajka ma swój dom na zawsze! Bajka za TM - odeszła 15.05. 2022:(

Recommended Posts

Posted
8 minut temu, Murka napisał:

Halinka już więcej pije i więcej je (karma na szczawiany jej bardzo smakuje:) ). Co mnie najbardziej cieszy, to w końcu bierze z ręki jedzenie i nie mam problemu z podawaniem antybiotyku (pochłania zachomikowane tabletki w pasztecie). Już jakiś czas temu spoglądała ciekawie jak daję leki innym psom i chyba pozazdrościła:) 

No i już trochę dłużej siusia:)

Same super wieści :)

Posted
5 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Eliku, nie denerwuj się. Jak napiszesz jeden post, to trzeba go wykasować i dopiero potem napisać drugi, inaczej się dubluje. To pewnie takie "udogodnienie" po awarii  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig

Z edytowaniem też są problemy :(

I dołączają się gifki, które dołączałam w poprzednich postach. 

Posted
Godzinę temu, Murka napisał:

Halinka już więcej pije i więcej je (karma na szczawiany jej bardzo smakuje:) ). Co mnie najbardziej cieszy, to w końcu bierze z ręki jedzenie i nie mam problemu z podawaniem antybiotyku (pochłania zachomikowane tabletki w pasztecie). Już jakiś czas temu spoglądała ciekawie jak daję leki innym psom i chyba pozazdrościła:) 

Wspaniałe wieści ! Sunia potrzebowała trochę więcej czasu na aklimatyzację, poza tym je lepszą karmę no i szybko się uczy podglądając inne psy. Murka, czy Halinka miała już taki swobodny kontakt z innymi psami, bo test na obecność kota, zdała wspaniale !

Posted
1 godzinę temu, Murka napisał:

No tak, to ulepszone dogo działa...

Posted
3 godziny temu, Havanka napisał:

Wspaniałe wieści ! Sunia potrzebowała trochę więcej czasu na aklimatyzację, poza tym je lepszą karmę no i szybko się uczy podglądając inne psy. Murka, czy Halinka miała już taki swobodny kontakt z innymi psami, bo test na obecność kota, zdała wspaniale !

Z psami ma do czynienia od początku; na razie wyprowadzamy ją na smyczy, bo jest trochę płochliwa, ale mimo wszystko widać jej bardzo przyjazne podejście do innych psów - jak już pisałam, podbrykuje, zaprasza do zabawy machając ogonem:) Nie boi się psów i absolutnie nie próbuje ich ustawiać, na wstępie mówi "dzień dobry" i "może pobrykamy?":)

Posted
7 godzin temu, Murka napisał:

Z psami ma do czynienia od początku; na razie wyprowadzamy ją na smyczy, bo jest trochę płochliwa, ale mimo wszystko widać jej bardzo przyjazne podejście do innych psów - jak już pisałam, podbrykuje, zaprasza do zabawy machając ogonem:) Nie boi się psów i absolutnie nie próbuje ich ustawiać, na wstępie mówi "dzień dobry" i "może pobrykamy?":)

Klawo :)

Posted
8 godzin temu, Murka napisał:

To wspaniale ! Jakoś tak trudno mi sobie wyobrazić Halinkę brykającą, bo widziałam ją tylko na zdjęciach za kratami smutną, ze zwieszoną głową. Ale cieszę się, ze odzyskuje chęć do życia i zabawy.

Posted
3 godziny temu, anecik napisał:

A ja mam wpłatę 9,67 z bazarku elik. Bardzo dziękuję :)

To dodatek do poprzedniej wpłaty po uzupełnieniu 2-ch zaległych wpłat. W sumie każdy psiak otrzymał po 202,03 zł.

Bardzo dziękuję za potwierdzenie    gif z kwiatuszkami.gif

Posted
Godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

A ja coś wiem, a ja coś wiem!! Znalezione obrazy dla zapytania emotikony gify hurra Fanom Halinki napiszę tylko tyle, że mogą się cieszyć!!! Tola wejdzie wieczorem, to napisze więcej!!! 

Nie wytrzymam do wieczora ! Może jakiś "rąbek" niespodzianki?

Posted
Godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

A ja coś wiem, a ja coś wiem!! Znalezione obrazy dla zapytania emotikony gify hurra Fanom Halinki napiszę tylko tyle, że mogą się cieszyć!!! Tola wejdzie wieczorem, to napisze więcej!!! 

56 minut temu, konfirm31 napisał:

Ciekawość mnie zeżre do tego czasu,  ale postaram się cierpliwie poczekać  :). 

15 minut temu, Havanka napisał:

Nie wytrzymam do wieczora ! Może jakiś "rąbek" niespodzianki?

Będziemy trzy zeżarte :)