elik Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 8 minut temu, Murka napisał: Halinka już więcej pije i więcej je (karma na szczawiany jej bardzo smakuje:) ). Co mnie najbardziej cieszy, to w końcu bierze z ręki jedzenie i nie mam problemu z podawaniem antybiotyku (pochłania zachomikowane tabletki w pasztecie). Już jakiś czas temu spoglądała ciekawie jak daję leki innym psom i chyba pozazdrościła:) No i już trochę dłużej siusia:) Same super wieści :) Quote
Alaskan malamutte Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 44 minut temu, elik napisał: dubel Eliku, nie denerwuj się. Jak napiszesz jeden post, to trzeba go wykasować i dopiero potem napisać drugi, inaczej się dubluje. To pewnie takie "udogodnienie" po awarii Quote
elik Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 5 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Eliku, nie denerwuj się. Jak napiszesz jeden post, to trzeba go wykasować i dopiero potem napisać drugi, inaczej się dubluje. To pewnie takie "udogodnienie" po awarii Z edytowaniem też są problemy :( I dołączają się gifki, które dołączałam w poprzednich postach. Quote
Havanka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Godzinę temu, Murka napisał: Halinka już więcej pije i więcej je (karma na szczawiany jej bardzo smakuje:) ). Co mnie najbardziej cieszy, to w końcu bierze z ręki jedzenie i nie mam problemu z podawaniem antybiotyku (pochłania zachomikowane tabletki w pasztecie). Już jakiś czas temu spoglądała ciekawie jak daję leki innym psom i chyba pozazdrościła:) No i już trochę dłużej siusia:) Wspaniałe wieści ! Sunia potrzebowała trochę więcej czasu na aklimatyzację, poza tym je lepszą karmę no i szybko się uczy podglądając inne psy. Murka, czy Halinka miała już taki swobodny kontakt z innymi psami, bo test na obecność kota, zdała wspaniale ! Quote
Havanka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 1 godzinę temu, Murka napisał: Halinka już więcej pije i więcej je (karma na szczawiany jej bardzo smakuje:) ). Co mnie najbardziej cieszy, to w końcu bierze z ręki jedzenie i nie mam problemu z podawaniem antybiotyku (pochłania zachomikowane tabletki w pasztecie). Już jakiś czas temu spoglądała ciekawie jak daję leki innym psom i chyba pozazdrościła:) No i już trochę dłużej siusia:) No tak, to ulepszone dogo działa... Quote
Murka Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 3 godziny temu, Havanka napisał: Wspaniałe wieści ! Sunia potrzebowała trochę więcej czasu na aklimatyzację, poza tym je lepszą karmę no i szybko się uczy podglądając inne psy. Murka, czy Halinka miała już taki swobodny kontakt z innymi psami, bo test na obecność kota, zdała wspaniale ! Z psami ma do czynienia od początku; na razie wyprowadzamy ją na smyczy, bo jest trochę płochliwa, ale mimo wszystko widać jej bardzo przyjazne podejście do innych psów - jak już pisałam, podbrykuje, zaprasza do zabawy machając ogonem:) Nie boi się psów i absolutnie nie próbuje ich ustawiać, na wstępie mówi "dzień dobry" i "może pobrykamy?":) Quote
Jo37 Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Miejmy nadzieję, że płochliwość minie jak przyzwyczai się do wolności. Quote
Gusiaczek Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 7 godzin temu, Murka napisał: Z psami ma do czynienia od początku; na razie wyprowadzamy ją na smyczy, bo jest trochę płochliwa, ale mimo wszystko widać jej bardzo przyjazne podejście do innych psów - jak już pisałam, podbrykuje, zaprasza do zabawy machając ogonem:) Nie boi się psów i absolutnie nie próbuje ich ustawiać, na wstępie mówi "dzień dobry" i "może pobrykamy?":) Klawo :) Quote
Havanka Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 8 godzin temu, Murka napisał: Z psami ma do czynienia od początku; na razie wyprowadzamy ją na smyczy, bo jest trochę płochliwa, ale mimo wszystko widać jej bardzo przyjazne podejście do innych psów - jak już pisałam, podbrykuje, zaprasza do zabawy machając ogonem:) Nie boi się psów i absolutnie nie próbuje ich ustawiać, na wstępie mówi "dzień dobry" i "może pobrykamy?":) To wspaniale ! Jakoś tak trudno mi sobie wyobrazić Halinkę brykającą, bo widziałam ją tylko na zdjęciach za kratami smutną, ze zwieszoną głową. Ale cieszę się, ze odzyskuje chęć do życia i zabawy. Quote
Tyśka) Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Świetne wieści :) Sunia naprawdę ma niesamowity charakter, nie przestaje mnie zadziwiać. Pozytywnie, oczywiście. Quote
Jo37 Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Nikt nie odwiedził suni . Dzisiaj jest ostatni dzień bazarku cebulkowego. Może choć cegiełkę ktoś kupi. Quote
Tola Posted September 27, 2016 Author Posted September 27, 2016 Halinka cud dziewczynka zaprasza, bo jakoś tak tutaj zrobiło się cichutko. Quote
Alaskan malamutte Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Tolu, ja jestem u naszej cudownej sunieczki, zaglądam, tylko nie zawsze piszę Quote
Anecik Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 A ja mam wpłatę 9,67 z bazarku elik. Bardzo dziękuję :) Quote
elik Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 3 godziny temu, anecik napisał: A ja mam wpłatę 9,67 z bazarku elik. Bardzo dziękuję :) To dodatek do poprzedniej wpłaty po uzupełnieniu 2-ch zaległych wpłat. W sumie każdy psiak otrzymał po 202,03 zł. Bardzo dziękuję za potwierdzenie Quote
Alaskan malamutte Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 A ja coś wiem, a ja coś wiem!! Fanom Halinki napiszę tylko tyle, że mogą się cieszyć!!! Tola wejdzie wieczorem, to napisze więcej!!! 2 Quote
konfirm31 Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Ciekawość mnie zeżre do tego czasu, ale postaram się cierpliwie poczekać :). Quote
Havanka Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: A ja coś wiem, a ja coś wiem!! Fanom Halinki napiszę tylko tyle, że mogą się cieszyć!!! Tola wejdzie wieczorem, to napisze więcej!!! Nie wytrzymam do wieczora ! Może jakiś "rąbek" niespodzianki? Quote
Jo37 Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Dajmy Toli przyjemność ogłoszenia wiadomości ( przyjemnej chyba ). Quote
Anecik Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: A ja coś wiem, a ja coś wiem!! Fanom Halinki napiszę tylko tyle, że mogą się cieszyć!!! Tola wejdzie wieczorem, to napisze więcej!!! 56 minut temu, konfirm31 napisał: Ciekawość mnie zeżre do tego czasu, ale postaram się cierpliwie poczekać :). 15 minut temu, Havanka napisał: Nie wytrzymam do wieczora ! Może jakiś "rąbek" niespodzianki? Będziemy trzy zeżarte :) Quote
Gabi79 Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 2 minuty temu, anecik napisał: Będziemy trzy zeżarte :) Cztery, bo jeszcze ja Quote
Tyśka) Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Nie mogę Was! To podchodzi pod znęcanie sie! :))) Ja domagam się wieści! :D Quote
Gusiaczek Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Uuuuuuuuuuuuuuu, no to czekamy ;) Quote
Recommended Posts