Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
44 minut temu, Mazowszanka13 napisał:

Nareszcie można wygodnie pospać.

f463c9323e21c830gen.jpg

Psia kanapa wypożyczona od Ewy Marty wychowała już kilku tymczasów.

" Ona jest taka cudowna, niewinna i słodka..... " :)

Posted
Godzinę temu, wiosenka napisał:

Uff dobrze, że już po i pogoda akurat trafiła się super ;)...

Co do wagi jeśli ma teraz jakieś 2 miesiące to może i 10 kg ważyć ;).

Nie strasz ludzi !  Ma ok.3 miesięcy. Może i więcej.

Posted

Noc dopiero przed nami !

Jęki i płacze w kołnierzu. Trudno było jechać. To chyba histeria, bo dostałą zastrzyk ze środkiem przeciwbólowym.

b4480c541dbb39cbgen.jpg

0864bf5c29a27f16gen.jpg

38096dcbe1a10c44gen.jpg

Opatrunek zdjęty, bo stoópka spuchła. W sobotę 16-ego zdjęcie szwów. Rehabilitacja niepotrzebna, samo się odnowi.

W środku został mały drut w związku z kością piszczelową. Być może kiedyś trzeba będzie go wyjąć, ale to małe cięcie.

Dostała antybiotyk na 5 dni.

Posted
Godzinę temu, auraa napisał:

Biedactwo maleńkie :( ta rana może być odsłonięta? Nie zabrudzi się?

Tak powiedział wet. Rana jest czerwona, ale sucha.

Będę pilnowała, żeby nie siedziała w piasku. Na razie nie wychodzi z pokoju.

Ale najważniejsze, że przestała wreszcie płakać.

• Upvote 1
Posted

Nad ranem też płakała, ale wzięłam ją do łóżka i przestała. Dostała środek przeciwbólowy.

Myślę, że te jęki to z powodu kołnierza i niemożności polizania nogi. Jak przeżyjemy te 8 dni ?

Ma apetyt, załatwia się jak trzeba. Tylko chodzić nie chce. Na dodatek nie zdjęłam jej szelek. A teraz jak jest klosz to tym bardziej nie mogę. Myślę, że szeleczki też ją (psychicznie) paraliżują.

No nic, będziemy odliczać dni jak w wojsku.

Posted

Spokojnie, z dnia na dzień będzie lepiej :) U mojej Borówki też wszystko poszło zgodnie z planem, potwierdziło się, że był to tłuszczak, dziewczyna szybko dochodzi do siebie :)

To chyba teraz można będzie zacząć intensywnie ogłaszać łaciate maleństwo? No chyba, że zapadła jakaś inna decyzja? ;)

Posted

Z ogłaszaniem chyba trzeba jeszcze trochę poczekać, niech mała dojdzie do siebie :)

8 minut temu, Marysia O. napisał:

Spokojnie, z dnia na dzień będzie lepiej :) U mojej Borówki też wszystko poszło zgodnie z planem, potwierdziło się, że był to tłuszczak, dziewczyna szybko dochodzi do siebie :)

To chyba teraz można będzie zacząć intensywnie ogłaszać łaciate maleństwo? No chyba, że zapadła jakaś inna decyzja? ;)

Cieszę się, ze u Borówki wszystko ok.

Posted
11 minut temu, Marysia O. napisał:

Marysiu to szybko miałas wyniki co ?bo ja musiałam w nerwach ponad tydzień trwać :(

Posted

Kasiu w tym wypadku nie było potrzeby robić histopatologii, Doktor już "na oko" miał pewność że to tłuszczak dlatego wiedziałam to od razu :)

Niestety na wyniki histopatologii zawsze się tak długo czeka (a czasem i dłużej), nawet u ludzi :/

Posted
44 minut temu, Marysia O. napisał:

Cieszę się, że u Borówki wszystko O.K:)

Decyzja jeszcze nie zapadła. Cały czas myślę.

Posted
13 minut temu, Mazowszanka13 napisał:

Cieszę się, że u Borówki wszystko O.K:)

Jak mawia Nutusia, myślenia ma kolosalną przyszłość ;) :) Będziemy czekać na decyzję :)

Posted
O 8.07.2016 o 12:25, Mazowszanka13 napisał:

Czyż nie pokochałaś jej piękną, bezwarunkową, matczyną miłością ? :)