kikou Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 sznaucer średni, pieprz i sól, kopiowane uszy i ogon, znal. 03.02.09, nr ewid. 219/09, nr na szyi 326, problem z kręgosłupem.. Tylne nogi troche powlecze i nie ma w pełni władności nad nimi, choć chodzi i się opiera. W połowie grzbietu rzeczywiście któreś kręgi wystają ponad resztę. Mimo, że kopiowana, czyli kiedyś na pewno po coś "zrobiona" i komuś zależało, tak teraz skołtuniona i wydaje się być ślepiutka. Mrukliwa, cały czas na mnie szczekała, ale ze względu na strach, a nie agresję! Jest tak zaniedbana, że widac odrazu iż nikt nie ma zamiaru jej szukać czy odebrać.... kiedyś śliczna zabawka wylądowała w schronisku jak stara szmata... Ze względu na wspomniany stan zdrowia, bez naszej pomocy, może zostac uśpiona, zostało jej mało czasu.. PROSZĘ O POMOC!!! NOTATKA Z 19 MARCA 2009: dzisiaj sunia trafiła do domku tymczasowego do Pani Lucynki, psinka bardzo prosi o pomoc w ogłaszaniu jej... Gabi w maju 2009: więcej tych cudownych zdięc jest na str. 29 Quote
kikou Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 05.04.09 Gabi po metamorfozie, w domu tymczasowym u Pani Lucynki... niestety Gabi jest zagrożeniem dla kotów, w związku z tym musi znaleźc inny dom :(((( Quote
kikou Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 01.05.2009 ponieważ mała Gabi nie na żarty polowała na kotki w domu tymczasowym, musiała zmienic miejsce pobytu na hotelik. W tej chwili przebywa w Lednicy koło Krakowa... A to fotki z pierwszego dnia: Quote
BasiaD Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 O Boże jaki biedak!! Pomoc potrzebna na cito! Help!!!! Quote
Lionees Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Kto tu jest od sznaucerków...chyba malawaszka:roll: jeju trzeba dać znać cioteczkom sznaucerkowatym:placz: Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 w zeszłym roku w lutym zaginął w powiecie Gnieźnieńskim średniak z kopiowanymi uszami - możliwe, że został skradziony - wysłałam info i zdjęcia właścicielom te problemy to nie musi być przetrącenie tylko zwyrodnienia starcze, takie miał też schroniskowy średniak Benji i takie ma Fabio - też starszy średniak, który jest w hotelu :shake: Quote
kikou Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 prosze powysyłaj Renatko gdzie trzeba... ja nawet nie wiem zbytnio do kogo....:oops: Quote
Lionees Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 malawaszka napisał(a):w zeszłym roku w lutym zaginął w powiecie Gnieźnieńskim średniak z kopiowanymi uszami - możliwe, że został skradziony - wysłałam info i zdjęcia właścicielom te problemy to nie musi być przetrącenie tylko zwyrodnienia starcze, takie miał też schroniskowy średniak Benji i takie ma Fabio - też starszy średniak, który jest w hotelu :shake: Kochana dziękujemy,że sie pojawiłas u dziadeczka:calus: Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 www.sznaucery.rix.pl http://zwierzaki.cafeanimal.pl/SZNAUCER-sredni-skazany-na-smierc,16380 http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/2414/ Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 majqa napisał(a):Jeny...:-(, a co on ma na głowie? :-o czuprynkę :cool1: Quote
majqa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 malawaszka napisał(a):czuprynkę :cool1: Spójrz na zdjęcia, w czuprynce jest coś, co wygląda jak jakiś twór albo tak wyszła na focie łysina i o to pytam. Quote
kikou Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 jejku, nie wiem Dziewczyny co on ma na tej glowce, ja na oczy biedaka nie widzialam.. Agniesia Koperek robila zdiecia jak sie pojawi to dopytamy..... Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 majqa napisał(a):Spójrz na zdjęcia, w czuprynce jest coś, co wygląda jak jakiś twór albo tak wyszła na focie łysina i o to pytam. oj już wiem - to ucho! on ma kopiowane uszy i widać wnętrze ucha ;) Quote
malawaszka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 WAŻNE!!! Jeśli to miałby być ten zaginiony sznaucer to trzeba sprawdzić czy zareaguje na imię Doker/Dokuś - ale najwazniejsze to tamten pies ma tatuaż w pachwinie 061B - tatuaż jest zielony i może być nieczytelny bo pies niemłody; ten zaginiony miałby w tej chwili 12 lat, w chwili zaginięcia był w dobrej formie, ale to było rok temu - są podejrzenia że został skradziony więc nei wiadomo co się z nim działo przez ten rok :shake: Quote
majqa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 malawaszka napisał(a):oj już wiem - to ucho! on ma kopiowane uszy i widać wnętrze ucha ;) Uff...trochę mnie pocieszyłyście. Na zdjęciu widać jedno zarośnięte, drugie w tym układzie gołe, a fotka jest zrobiona z kąta i mnie to wyglądało na jakiś wytwór. Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 basia0607 napisał(a):Szczotek szuka domu ! I to na przedwczoraj!:placz: Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [SIZE="5"]Potrzebne mu ogłoszenia,potrzebne mu allegro,potrzebny mu DOM [SIZE="7"]POMÓŻCIE Quote
Recommended Posts