xmartix Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclawskie-pieski-prosza-o-domy-37297/index98.html malawaszka tu wejdź Quote
malawaszka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 a już wyśledziłam gdzie Bianka pisała o tym na wątku ogólnym ale staruszków wroc.;) Quote
majqa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Jak się wobec tego ma sprawa suni Malawaszko? Quote
BIANKA1 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Tam pisałam , bo nie wiedziałam gdzie ten wątek .Pani Lucynka dzwoniła do mnie , i przekazała mi tą wiadomość . My mieszkamy po sąsiedzku , a Pani Lucynka nie ma netu ani aparatu . Dlatego ja robie zdjęcia i zakładam wątki Jej tymczasom . Ale jesteśmy w stałym kontakcie telefonicznym . Puśka znalazła dom . Wydedukowałam z opowiadań , że zabrały ją panie które zwróciły zołze . Pani do tej pory ma niewładny palec :shake: Jak już będę coś wiedziała w poniedziałek , to napiszę . Quote
malawaszka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 no to cudnie!!! i byle do poniedziałku!!!! a Pani Lucynki choć nie znam to wielki :Rose: się należy!!! Quote
majqa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 BIANKA1 napisał(a):(...) Wydedukowałam z opowiadań , że zabrały ją panie które zwróciły zołze . Pani do tej pory ma niewładny palec :shake: Jak już będę coś wiedziała w poniedziałek , to napiszę . Dziękujemy za info. Jejku, niedowładny palec za sprawą wspomnianej zołzy? Quote
BIANKA1 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 malawaszka napisał(a):no to cudnie!!! i byle do poniedziałku!!!! a Pani Lucynki choć nie znam to wielki :Rose: się należy!!! Pani Lucynka ma zakład fryzjerski dla psów . Pomaga w schronie doprowadzać potarganych do porządku :cool3:. Ma dużo cierpliwości i ogromne doświadczenie . Nie bała się ostrzyc mojego Kobiego :evil_lol: , a to świadczy o wielkiej odwadze :lol: Quote
malawaszka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 BIANKA1 napisał(a):Pani Lucynka ma zakład fryzjerski dla psów . Pomaga w schronie doprowadzać potarganych do porządku :cool3:. Ma dużo cierpliwości i ogromne doświadczenie . Nie bała się ostrzyc mojego Kobiego :evil_lol: , a to świadczy o wielkiej odwadze :lol: no to Sznupinka nie mogła lepiej trafić :loveu::loveu::loveu: no i czekamy na imię bo pewnie Pani Lucynka Jej nada jakieś fajne :loveu: Quote
majqa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 malawaszka napisał(a):no to czekamy na wieści :loveu: Z wielką nadzieją... Quote
majqa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 malawaszka napisał(a):wiadomo coś? Dołączam się do zapytania. Co się dzieje z sunią? Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Mała jeszcze w schronie . P Lucynka nie miała czasu pojechać bo ma bardzo dużo pracy . Mała ma się dobrze . Jest w schronisku pod szczególną opieką . Quote
majqa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 BIANKA1 napisał(a):Mała jeszcze w schronie (...) ma się dobrze . Jest w schronisku pod szczególną opieką . Dobre i to... :-( Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Już jest zabierana . Ona i jakis mały , kudłaty śmierdziel , który ma byc u mnie na tymczasie .:cool3:Dzisiaj oba poczochrańce będą noc spędzeć w domku . Nie ukrywam , że liczymy z p Lucynką na ogłoszenia :lol: Quote
malawaszka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jak będą zdjęcia i opisy jakie psiaki są to będą ogłoszenia :loveu: Quote
xmartix Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 super ! :multi: a jaki to jest ten śmierdziel kudłaty :cool1:??? Quote
majqa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Przepięknoty, nie trudno sobie wyobrazić, jak rozbłysną po doprowadzeniu ich do ładu. Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 majqa napisał(a):Przepięknoty, nie trudno sobie wyobrazić, jak rozbłysną po doprowadzeniu ich do ładu. Nie wiem jak sznaucerka , ale śmierdziel jedzie pomimo kąpieli , capie , więc chodzi w kagańcu , nie daje sie dotykac i nalał mi na środek kuchni :mad: Quote
kikou Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 zmieniłam tytuł potrzebny byłby w takim razie kontakt do Pani Lucyny do ogłoszeń toto małe kudłate to pięknota... pewnie ludziska będą go sobie wyrywali z rak..... Quote
majqa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Naprzemian jest mi przykro i parskam śmiechem. :oops: Quote
BIANKA1 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 kikou napisał(a): toto małe kudłate to pięknota... pewnie ludziska będą go sobie wyrywali z rak..... To nich go już biorą . Jest wredny , mam zadymy z czipsami i nie może u mnie zostać. Quote
Recommended Posts