__Lara Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Renata5 napisał(a):No !! Moja krew!!:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: :biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::grins: przesłodka, takim maleństwem to z nikim proszę się nie dzielić :diabloti: Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 __Lara napisał(a)::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::grins: przesłodka, takim maleństwem to z nikim proszę się nie dzielić :diabloti: No ba,pewnie!!! Nad morzem kilka osób proponowało mi "odkupienie" mojej Niuni.Nawet nie byłam ciekawa ile by za Nią dali:diabloti:.Mówiłam krótko"ZA ŻADNE PIENIĄDZE!!!":eviltong: Quote
emilia2280 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Wow, ale miala ciulala wakacje z prywatnym baldachimem, masazami wodnymi, kápielami piaskowymi, fanclubem :loveu: Quote
Lionees Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 emilia2280 napisał(a):Wow, ale miala ciulala wakacje z prywatnym baldachimem, masazami wodnymi, kápielami piaskowymi, fanclubem :loveu: Ha! I ma prywatną torbę do noszenia:cool3: i prywatnego tragarza,czyli mnie:diabloti: Proszę,tak grzecznie czeka moja dziewczynka,aż ja się wyszykuję,żebyśmy wyszły:loveu: Widok z "lotu ptaka":p Quote
Lionees Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Chyba Niunia troszkę się znudziła czekaniem:roll: A taką mamy piękną parasolkę,coby wiatr w oczy nie wiał mojej dziewczynce i słońce nie paliło w główkę i deszczyk nie zmoczył:cool3::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Naprawdę maleńka nie mogła lepiej trafić :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:. Quote
__Lara Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 http://img198.imageshack.us/img198/4864/obrazzeskanowany503.jpg Nie wytrzymam :loveu::loveu::loveu::loveu: Renatko, jesteś wspaniała!!!! :loveu::loveu::loveu: I dzięki Tobie Twój psiak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 fizia napisał(a):No dresiki pierwsza klasa!!:loveu: Już się nie mogę doczekać zdjęć modelki __Lara napisał(a):Ja też nie mogę doczekać się maleństwa w nowych ciuszkach :loveu: Dresik doszedł,a to obiecana fotka:cool3: Niestety jakość fotki jest do doopy,nie oddaje pięknego koloru:shake: Jutro przyjedzie do mnie Negri2008:loveu: i Selenga :loveu:z profesjonalnym sprzętem,to porobimy piękne foty:multi: Taka moja Niunia była szczęśliwa jak ubrałam ją w cudny dresik:cool3::loveu: Quote
fizia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 :loveu: rewelacja - a ta parasolka :lol: Quote
__Lara Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Szok :-o ja już nie mogę, co Renia jeszcze wymyśli dla swojej dzidzi :loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Moja dziewczynka w dresiku:cool3:.Zdjęcia zrobione przez Negri2008:loveu:,która przywiozła mi następną babunię do kolekcji.Całe 1,8kg żywej wagi:shake: Na ostatniej fotce babunie są razem:loveu: Quote
maciaszek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jakoś tak podejrzliwie na siebie łypią ;). Zdjęcie w dresiku prezentujące tył suni jest najlepsze! Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Tu też są te zdjęcia :multi: :loveu: Nasza pięknisia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Reniu, Majeczce też taki kupcie :loveu::diabloti: albo inny kolorek żeby się rozróżniały :diabloti: Quote
Lionees Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='maciaszek']Jakoś tak podejrzliwie na siebie łypią ;). Niunia chce się kolegować z Majeczką,to Majeczka mruczy na wszystkie psiaki:shake:. Ale już jest lepiej,Majka powoli przyzwyczaja się do towarzystwa koleżanek i kolegów;) [quote name='__Lara'] Reniu, Majeczce też taki kupcie :loveu::diabloti: albo inny kolorek żeby się rozróżniały :diabloti: Był tylko taki dresik jeden jedyny niepowtarzalny,tak jak moja Niunia:cool3::loveu: Ale jakieś podobne cudo wypatrzę dla Majusi;) TAAA DAAAM!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:DZSIAJ MIJA PÓŁ ROKU ODKĄD MOJA DZIEWCZYNKA JEST ZE MNĄ:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 No to gratulacje!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: dla Ciebie i dla Niuni! (tak szybko to minęło :crazyeye:) :laola::BIG::BIG::tort::tort: Quote
Lionees Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wczoraj,po ciężkiej chorobie odeszła Satka :-(...była rok u nas Mimo ogromu psiaków jaki się u mnie przewinął przez całe moje 38-letnie życie,po raz pierwszy musiałam podjąć decyzję o eutanazji i uczestniczyć w niej.Okropna trauma,okropna:-( SATI juz za TM........ Quote
Gisic87 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 przykro mi:-( Dla Satki['] Ja nie piszę nic na wątku ale ciągle czytam i nie mam dość. A jak tam zdrowie babulinki? Quote
Lionees Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Niunia zdrowa,zdjęcia porobię ale teraz muszę jakoś przetrawić śmierć Satki:-( Quote
__Lara Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Renatko, współczuję :( wiem co to znaczy uśpienie psa... :( Quote
Lionees Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 __Lara napisał(a):Renatko, współczuję :( wiem co to znaczy uśpienie psa... :( Ja dopiero wczoraj się dowiedziałam,co to znaczy...czytałam o tym dużo ,myślałam,że będę twarda,ale wszystko wzięło w łeb.Rozum podpowiadał,że tak trzeba było zrobić,a głupie serce buntowało się,eh...:shake::-( Quote
Jasza Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja też tutaj nic nie piszę, ale czytam, czytam.. Oczy Sati też znam i ich nie zapomnę. Na szczęście masz Renato tylu psich przyjaciół, pocieszycieli.. Ja trzy lata temu żadnego pocieszyciela nie miałam, było ciężko i mimo, że minęło tyle czasu, nigdy nie zapomnę. Mam takie dni, że jak sobie przypomnę słowa mojej mamy: " nie udało się..." skierowane do Pajtusia, to ryczę jak głupia.. Trzymajcie sie dzielnie. A Sati czeka za TM. Quote
JOMA Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Smutne wieści :glaszcze: Ale Niunia w dresiku niczym Doda :loveu: Quote
__Lara Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 JOMA napisał(a):Smutne wieści :glaszcze: Ale Niunia w dresiku niczym Doda :loveu: Dobre skojarzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
JOMA Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Kolorek się zgadza, skrzydełka też - no, może Doda ma trochę wyżej te skrzydełka ale kto by zwracał uwagę na takie szczegóły :evil_lol: Quote
Recommended Posts