Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Renata5 napisał(a):
No !! Moja krew!!:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu:

:biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::grins: przesłodka, takim maleństwem to z nikim proszę się nie dzielić :diabloti:

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
:biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::biggrina::grins: przesłodka, takim maleństwem to z nikim proszę się nie dzielić :diabloti:

No ba,pewnie!!!
Nad morzem kilka osób proponowało mi "odkupienie" mojej Niuni.Nawet nie byłam ciekawa ile by za Nią dali:diabloti:.Mówiłam krótko"ZA ŻADNE PIENIĄDZE!!!":eviltong:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Wow, ale miala ciulala wakacje z prywatnym baldachimem, masazami wodnymi, kápielami piaskowymi, fanclubem :loveu:

Ha! I ma prywatną torbę do noszenia:cool3: i prywatnego tragarza,czyli mnie:diabloti:
Proszę,tak grzecznie czeka moja dziewczynka,aż ja się wyszykuję,żebyśmy wyszły:loveu:

Widok z "lotu ptaka":p

Posted

Chyba Niunia troszkę się znudziła czekaniem:roll:

A taką mamy piękną parasolkę,coby wiatr w oczy nie wiał mojej dziewczynce i słońce nie paliło w główkę i deszczyk nie zmoczył:cool3::loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

fizia napisał(a):
No dresiki pierwsza klasa!!:loveu:

Już się nie mogę doczekać zdjęć modelki

__Lara napisał(a):
Ja też nie mogę doczekać się maleństwa w nowych ciuszkach :loveu:

Dresik doszedł,a to obiecana fotka:cool3:
Niestety jakość fotki jest do doopy,nie oddaje pięknego koloru:shake:
Jutro przyjedzie do mnie Negri2008:loveu: i Selenga :loveu:z profesjonalnym sprzętem,to porobimy piękne foty:multi:
Taka moja Niunia była szczęśliwa jak ubrałam ją w cudny dresik:cool3::loveu:

Posted

Moja dziewczynka w dresiku:cool3:.Zdjęcia zrobione przez Negri2008:loveu:,która przywiozła mi następną babunię do kolekcji.Całe 1,8kg żywej wagi:shake:
Na ostatniej fotce babunie są razem:loveu:

Posted

Tu też są te zdjęcia :multi: :loveu:

Nasza pięknisia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Reniu, Majeczce też taki kupcie :loveu::diabloti: albo inny kolorek żeby się rozróżniały :diabloti:

Posted

[quote name='maciaszek']Jakoś tak podejrzliwie na siebie łypią ;).

Niunia chce się kolegować z Majeczką,to Majeczka mruczy na wszystkie psiaki:shake:.
Ale już jest lepiej,Majka powoli przyzwyczaja się do towarzystwa koleżanek i kolegów;)

[quote name='__Lara']

Reniu, Majeczce też taki kupcie :loveu::diabloti: albo inny kolorek żeby się rozróżniały :diabloti:
Był tylko taki dresik jeden jedyny niepowtarzalny,tak jak moja Niunia:cool3::loveu:
Ale jakieś podobne cudo wypatrzę dla Majusi;)

TAAA DAAAM!!!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:DZSIAJ MIJA PÓŁ ROKU ODKĄD MOJA DZIEWCZYNKA JEST ZE MNĄ:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj,po ciężkiej chorobie odeszła Satka

• :-(...była rok u nas
    Mimo ogromu psiaków jaki się u mnie przewinął przez całe moje 38-letnie życie,po raz pierwszy musiałam podjąć decyzję o eutanazji i uczestniczyć w niej.Okropna trauma,okropna:-(
    SATI juz za TM........

• Posted

__Lara napisał(a):
    Renatko, współczuję :( wiem co to znaczy uśpienie psa... :(

Ja dopiero wczoraj się dowiedziałam,co to znaczy...czytałam o tym dużo ,myślałam,że będę twarda,ale wszystko wzięło w łeb.Rozum podpowiadał,że tak trzeba było zrobić,a głupie serce buntowało się,eh...:shake::-(

Posted

Ja też tutaj nic nie piszę, ale czytam, czytam..
    Oczy Sati też znam i ich nie zapomnę.
    Na szczęście masz Renato tylu psich przyjaciół, pocieszycieli..
    Ja trzy lata temu żadnego pocieszyciela nie miałam, było ciężko i mimo, że minęło tyle czasu, nigdy nie zapomnę. Mam takie dni, że jak sobie przypomnę słowa mojej mamy: " nie udało się..." skierowane do Pajtusia, to ryczę jak głupia..

Trzymajcie sie dzielnie.
    A Sati czeka za TM.

Posted

Kolorek się zgadza, skrzydełka też - no, może Doda ma trochę wyżej te skrzydełka ale kto by zwracał uwagę na takie szczegóły :evil_lol: