Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maciaszek napisał(a):
Kurczak z rożna jest :roflt::roflt::roflt:.

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='fizia']O rany, ta mała trafiła do ziemskiego raju :)
Do raju,jak do raju,ale na
pewno ma lepiej niż nieraz niejeden dzieciak.
Kolejni ochroniarze mojej Niuni,w końcu to księżniczka,więc ochronę musi mieć:cool3:

Tu z koleżanką Myszką:loveu:

Moja dziewczynka:loveu::loveu::loveu:

Moja kruszynka chce do mnie na rączki:loveu:

A tu Rambo zajął miejsce mojej Niuni...no jak on mógł?:mad:;):loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='__Lara']http://img62.imageshack.us/img62/3595/zdjcie3429.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

Cudna jest panienka :loveu::loveu::loveu::loveu: tak się cieszę, że jest u Ciebie Reniu :loveu::loveu::multi::multi::multi:
A Ty nie wiesz jak ja się cieszę:loveu:.Ta dziewczynka okręciła nas sobie wokół najmniejszego palca u łapki :).To jest nasze oczko w głowie,nasze szczęście ukochane:loveu:

Teraz fotki:cool3:
Eduś dostał kość w rozmiarze XXL,coby mu na dłużej starczyła.Ta kość jest prawie tak długa jak moja Niunia:evil_lol:

Jednak wielkość kości i znaczny brak ząbków wcale jej nie przeszkadzał w konsumpcji:p

Moje cudo najpiękniejsze na świecie:loveu:

Posted

hihihih, przesłodkości :D jak się widzi te zdjęcia to by się ją na śmierć chciało zacałować :D a co dopiero Wy, widzicie ją na żywo :D

A kość mega duża, ale co tam, Niunia się nie zraża :D :D

• 2 weeks later...
Posted

"BĘDZIŃSKIEJ AKCJI" ciąg dalszy - teraz potrzebujemy domków, które wynagrodzą tym zwierzakom udręczone życie,karmy, legowiska, ... ale ciągle i wciąż pieniędzy. Trzeba całe towarzystwo odrobaczyć, odpchlić, zaszczepić no i wyleczyć, że nie wspomnę już o transporcie, jedzeniu i to dobrym jakościowo - pieski miały wprawdzie duże brzuszki szkoda tylko, że od robali ! Siano, jabłka, owoce, jarzyny i słoma dla kóz ! - lista bardzo długa.

http://www.dogomania.pl/threads/1796...ozy-w-karcerze

[FONT=Times New Roman]Jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to prosimy o wpłaty:
[/FONT]
na konto fundacji z dopiskiem "darowizna na rzecz fundacji SOS" lub "interwencja Będzini"

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21

Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
IBAN PL93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
[FONT=Times New Roman]SWIFT GBGCPLPK[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za nieobecność,ale miałam bardzo chorego Antosia,który niestety jest już za TM...boszszeee:-(
http://www.dogomania.pl/threads/128612-Mielecki-ANTOA-przekroczyA-TAE-czowy-Most-w-najwspanialszym-domu-na-A-wiecie-u-Renata5/page213

Nie mogę się pozbierać:-(...matko,a gdy kiedyś tam przyjdzie czas na moją księżniczkę,to mi serce pęknie:-(
Jesssu niech ten dzień nastąpi za sto lat dopiero...

A póki co,moje cudo jedyne

Nawet jedzonko ma pod nos podsuwane;).Zjadła swoje i poszła grzebać w miseczce Niuńka,bo On tak wolno je,że o matko...:mdleje:

Jak nie ma pańci,to i ręce pana tez są dobre do tulenia :)

Weź mnie na rączki...

Nie???

Posted

[quote name='JOMA']Renatko - powinnaś mieć wątek "Domek spokojnej starości u Renatki" :lol:

No właściwie to racja,taki domek starałam się stworzyć swoim i nieswoim starowinkom:)
Kolejna fotka z cyklu ICH TROJE :cool3::loveu:-leżą równiutko na tych samych boczkach,od najwiekszego do najmniejszego...wiadomo,porządek musi być

Nie koniecznie trzeba byc na rączkach,można i spać na fotelu...;)

Na swoim posłanku tez jest wygodnie:loveu:

Nie przykryłam mojej Księżniczki,to sie sama przykryła:mdrmed:...cwana bestyjka-moja krew:cool3::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

UWAGA UWAGA !!!
Dzisiaj mija ROK jak mój Skarb jest ze mną

Ależ ja Ją kocham,a Ona mnie...tego nie da się opisać słowami

Naprawie telefon,to nadrobię braki w zdjęciach;)

Posted

Gisic87 napisał(a):
Śliczna dziewczyna:) Ja nie odzywam się nic ale jak tylko zobaczę nowy wpis od razu zaglądam. Cieszę się Renatko że ona ma po prostu u Ciebie jak w raju:)

Dziekuję,że tu jesteś:loveu:
To między innymi dzięki Tobie moja dziewczynka jest ze mną.To Ty dałaś Jej schronienie,podleczyłaś i wypielęgnowałaś.Dziękuję:loveu: