Lionees Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 A to zdjęcia z rana...maleńka szepce Niuńkowi do ucha jak bardzo go lubi:razz: Hmm...nawet bardzo,bardzo go lubi:cool3: Proszę,weź mnie na rączki:loveu: A to znowu zdjęcie przed chwilą robione...Niuniek,a Ty gdzie z tymi łapami,co?:mad::cool3: Quote
Lionees Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='maciaszek']Ależ ona wypiękniała. Wygląda tysiąc razy lepiej niż w schronie :multi:. I przytyła:razz:.Waży całe 2 kilo:loveu: Ale już przytyła co swoje i waga się zatrzymała.I wcale nie jest gruba jak widzicie,chociaż pół kilo to dla takiej malizny to dużo.Ale ona jest teraz taka "akuratna".Maleńka na początku nie mogła się najeść,musiałam karmić ją co 3 godzinki,bo była ciągle głodna.A teraz już się "najadła" i nie zjada na zapas. Byliśmy u weta,dziewczynka pięknie dała się zbadać i była grzeczniutka:loveu: Niestety wetka stwierdziła,że serduszko u niej pracuje "jak chce".Żadnej miarowości,żadnego ładu i składu:shake:. Dorcia ma zapytać swoją wetkę jak podzielić takiej kruszynie ten vetmedin,bo u nas rozkładają ręce i nie wiedzą:shake: Quote
maciaszek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Renata5']Byliśmy u weta,dziewczynka pięknie dała się zbadać i była grzeczniutka:loveu:Zmądrzała dziewczynka :)! Niestety wetka stwierdziła,że serduszko u niej pracuje "jak chce".Żadnej miarowości,żadnego ładu i składu:shake:.To niedobrze... :-( I przytyła:razz:.Waży całe 2 kilo:loveu:O matko, to tyle, co ogon mojego psa :evil_lol:. Quote
__Lara Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Renata5 napisał(a): Dorcia ma zapytać swoją wetkę jak podzielić takiej kruszynie ten vetmedin,bo u nas rozkładają ręce i nie wiedzą:shake: No nie dziwię się... Ale maleńka pięknie wyszła na zdjęciach :loveu: widać, że jest szczęśliwa :D A jak tam z finansami Renatko? Quote
_ogonek_ Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Renatko, śliczna jest a Twój Niunio też :loveu::loveu: Quote
Lionees Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 __Lara napisał(a):No nie dziwię się... Ale maleńka pięknie wyszła na zdjęciach :loveu: widać, że jest szczęśliwa :D A jak tam z finansami Renatko? Na razie Mini mnie nic nie kosztuje,bo leków jej żadnych nie daję,oprócz furosemidu.Czekam,aż Dorcia dowie się jak dawkować jej ten vetmedin.Jeżeli vetmedin będzie pomagał,to nie będziemy jej ciągać po Warszawie na badania. Quote
_ogonek_ Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Renata5 napisał(a):Na razie Mini mnie nic nie kosztuje,bo leków jej żadnych nie daję,oprócz furosemidu.Czekam,aż Dorcia dowie się jak dawkować jej ten vetmedin.Jeżeli vetmedin będzie pomagał,to nie będziemy jej ciągać po Warszawie na badania. No to trzymka się tam :loveu: Quote
__Lara Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Renata5 napisał(a):Na razie Mini mnie nic nie kosztuje,bo leków jej żadnych nie daję,oprócz furosemidu.Czekam,aż Dorcia dowie się jak dawkować jej ten vetmedin.Jeżeli vetmedin będzie pomagał,to nie będziemy jej ciągać po Warszawie na badania. Jeśli ma chore serduszko to raczej tylko vetmedin... a wyleczyć się tego już nie da, niestety. Quote
Lionees Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='__Lara']Jeśli ma chore serduszko to raczej tylko vetmedin... a wyleczyć się tego już nie da, niestety. Wiem kochana,wiem:shake: A teraz coś przyjemniejszego-zdjęcia maleńkiej:loveu: Quote
Lionees Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 JOMA napisał(a):Ale ona całuśna :loveu: No...i zakochała sie w Niuńku na zabój:evil_lol: Quote
Gisic87 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Mini wygląda na tych zdjęciach suuper:loveu: Renata5 dziękuję za opiekę nad małą. Co do Ratlerka a raczej Lolka(zmienili z otisa bo bardziej im to pasuje) Dzwoniłam do nich, zastosowali się do rad i zdarza mu się jeszcze chapsnąć kogoś ale to już sporadycznie, teraz w większości jest super przylepą, babci już ani razu nie ugryzł chociaż nadal zdarza jej się go rozpieszczać ale zdecydowanie psiak ma u nich "dożywocie". Kochają go na zabój a te "małe" grzeszki mu wybaczają natychmiast. Jak tylko dostanę zdjęcia to wkleję. Zaraz wyśle im smsa z adresem mailowym bo jestem teraz tak zabiegana etc że na nic nie mam praktycznie czasu:shake: Quote
__Lara Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Gisic87 napisał(a):Mini wygląda na tych zdjęciach suuper:loveu: Renata5 dziękuję za opiekę nad małą. Co do Ratlerka a raczej Lolka(zmienili z otisa bo bardziej im to pasuje) Dzwoniłam do nich, zastosowali się do rad i zdarza mu się jeszcze chapsnąć kogoś ale to już sporadycznie, teraz w większości jest super przylepą, babci już ani razu nie ugryzł chociaż nadal zdarza jej się go rozpieszczać ale zdecydowanie psiak ma u nich "dożywocie". Kochają go na zabój a te "małe" grzeszki mu wybaczają natychmiast. Jak tylko dostanę zdjęcia to wkleję. Zaraz wyśle im smsa z adresem mailowym bo jestem teraz tak zabiegana etc że na nic nie mam praktycznie czasu:shake: To super :D Renatko, jak zwykle, świetne zdjęcia :D wycałuj od nas małą :D Quote
Lionees Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='__Lara']To super :D Renatko, jak zwykle, świetne zdjęcia :D wycałuj od nas małą :D Wycałuję,wycałuję;)...chociaż właściwie to Ona wolałaby całuski od Niuńka:cool3: Quote
JOMA Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Renata5 - jaka ona szczęśliwa :loveu: - a Niuniek też - jak już go nie molestuje :evil_lol: - babulince zachciewa się amorów :diabloti: Tak nawet myślę, że Niuniek jej bardziej pasuje niż małolat synuś. I jak tu nie mówić, że nic się nie dzieje bez przyczyny :p Quote
__Lara Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='JOMA']Renata5 - jaka ona szczęśliwa :loveu: - a Niuniek też - jak już go nie molestuje :evil_lol: - babulince zachciewa się amorów :diabloti: Tak nawet myślę, że Niuniek jej bardziej pasuje niż małolat synuś. I jak tu nie mówić, że nic się nie dzieje bez przyczyny :p Babulince zachciewa się amorów - dobre :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Lionees Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 A kuku...:razz: Panienka usypia:loveu: Zdjęcia z cyklu..."zawsze tam gdzie ty":cool3::loveu: Quote
Lionees Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Czy to jest przyjaźń,czy to jest kochanie?......:cool3::loveu: Quote
Lionees Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='emilia2280']Taka milosc! :loveu: Boshh, i Niuniek zaczál já odwzajemniac :diabloti: hmm...odwzajemniać,to za duzo powiedziane,on zaczął maleńką tolerować,bo wczesniej uciekał jak ją zobaczył:evil_lol: Quote
emilia2280 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Taka milosc! :loveu: Boshh, i Niuniek zaczál já odwzajemniac :diabloti: Quote
Lionees Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Kolejne zdjęcia z cyklu "zawsze tam gdzie ty":cool3::loveu: no i u mnie na rączkach;):loveu:...sama słodycz,no nie?:loveu: Quote
fizia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 O rany!! Toż to prawdziwe Love Story!!:loveu: Cudeńka!:loveu: Quote
Recommended Posts