__Lara Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Też podpytuję :) jak Niunia? :) nasza Królewna :) Quote
Lionees Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ..................... http://www.dogomania.pl/threads/109285-Pryszczyk-po-7-latach-w-schronisku-ma-szanse-na-dom!!!-JUZ-W-DOMKU/page66 Quote
_ogonek_ Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Zapraszam was na wątek niechcianych i zapomnianych psiaków z Uciechowa, które żyją jedynie nadzieją... Jest ich jedenaście. Na listę trafiają te, które czekają dłużej niż 10 miesięcy. http://www.dogomania.pl/threads/2102...-Uciech%C3%B3w Znajdźmy im domy, jednocześnie zapobiegając ich przykrej emeryturze w schronisku !!! Quote
__Lara Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Niunia nie ma już swojego towarzysza :( :( :( :( :( Quote
_ogonek_ Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='__Lara']Niunia nie ma już swojego towarzysza :( :( :( :( :([/QUOTE] szkoda (*) :(:( Quote
Lionees Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) Dawno mnie tu nie było...ale juz jestem:) U nas wszystko dobrze,Niunia już nie tęski za Niuniusiem(chyba)za to ja będę tęskniła zawsze,ech... Maleńka zdrowa,tylko starutka już taka,już widać jak ten czas nieubłagalnie szybko płynie,ząbki powypadały,języczek wylata,jedno oczko się popsuło...my ludzie zresztą też z roku na rok nie jesteśmy młodsi,zdrowsi i piękniejsi...życie...... Dam teraz tylko kilka ostatnich fotek,że żyjemy :) W wolnej chwili powklejam więcej,bo mam masę zdjęć,powklejam też z tych wakacji jak zwykle z nad morza,bo Niunia zawsze z nami jeździ :) Śpiąca Królewna moja:loveu: Edited January 16, 2012 by Lionees Quote
Lionees Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) Moja słodycz :loveu::loveu::loveu::loveu: Sie poleżało,to trza sie rozprostować ;) Tu z niewidomym Nestusiem z Konina,który jest już u mnie na dt 9 m-cy i nikt go nie chce...:shake: A tu z Myszką z Zabrza,koleżanką Niuniusia(też był z Zabrza).Mycha jest moja osobista,jest już u mnie ponad 3 lata,też staruszka i do tego ma okropną padaczkę...biedna jest,ale dajemy radę Edited January 16, 2012 by Lionees Quote
maciaszek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Jęzorek jeszcze bardziej wystaje :loveu::loveu::loveu: Quote
Syla Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Uwielbiam takie jęzorki.Pozdrawiam serdecznie Renatko Ciebie i całą Twoją ferajnę :lol: Jak znajdziesz chwilkę, to proszę zajrzyj, też do malizny, z Rudy Śląskiej http://www.dogomania.pl/threads/2211...ku.?p=18408834 Quote
__Lara Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Tak sie za Wami stesknilam, juz się martwiłam! Nasza Niunia starsza niż dawniej, ale jak zawsze kochana, Renatko, wyściskaj ją od nas mocno! I odezwijcie się czasami, nie straszcie :) Quote
Gisic87 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Niestety dostałam dzisiaj najgorszego smsa w moim życiu:-( Renatka napisała że babuleńka umarła a jej pękło serduszko:-( Nie wiem co więcej napisać tak mi strasznie przykro:-( Renatko dziękujemy że podarowałaś Niuni najlepsze lata jej życia, nigdzie nie byłoby jej tak dobrze jak u Ciebie, ofiarowałaś jej swoje serduszko i była twoją Królewną... Dziękuję Ci za to:-( A ty nasza kochana Niuniu, Babuleńko śpij spokojnie [*] Quote
maciaszek Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Bardzo mi przykro :(. Lionees, trzymaj się :glaszcze:. Niunia pewnie biega za TM, szczęśliwa i młoda na powrót. Pozostał ból... :( Ale pomyśl, że spędziła u Ciebie pewnie najpiękniejsze lata swojego życia (za co bardzo Ci dziękujemy! :loveu:). Quote
__Lara Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Rozmawiałam z Renatką wczoraj... jak się o tym dowiedziałam to aż mnie siekło.... babuleńka już się bardzo męczyła :( Renatka musiała podjąć tą trudną decyzję... Renatka bardzo rozpacza po jej śmierci, myślę, że miło jej będzie usłyszeć jeszcze kogoś przez telefon - jakby co to podam na Pw ne telefonu. Trzymaj się kochana!!! Quote
Gisic87 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Dzisiaj już nie ale jutro zadzwonię do Renatki... wyobrażam sobie jak musi się czuć:-( Ja po swojej poprzedniej suczce jak odeszła nagle zbierałam się bardzo długo, przez pierwszy miesiąc w ogóle nie kontaktowałam i miałam wszystko gdzieś:-( Quote
Recommended Posts