Lionees Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='__Lara']:o :o :o :o :o Reniu.... szok!!! księżniczka normalnie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mówisz-masz:cool3: Quote
Lionees Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Najnowsze fotki mojej księżniczki Spójrzcie jaka Ona jest malutka...a może moja ręka taka wielka?:roll::diabloti: Moja słodycz:loveu: Niunia i Niuniek:loveu: Quote
Lionees Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Renata5']Kochana,Niunia ma jeszcze kilka innych boskich ubranek:cool3: : Oto jedno z nich na chłodniejsze dni;) Quote
__Lara Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Reniu, bo się tu rozpłyniemy :D :D :D jakie to jest maleństwo kochane :D a zdjęcie z koroną wystrzałowe :D rzeczywiście jest bardzo malutka, a przy tym strzela takie super minki :D nic tylko ją kochać :D :D :D Quote
__Lara Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 http://img46.imageshack.us/img46/1140/zdjcie2761.jpg :o :o :o zatkało mnie :o :o :o Jest boska i ta jej kurteczka :mdleje::mdleje::mdleje::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Ciekawe jak ludzie reagują na taką słodycz na dworze :D :D :D Quote
Lionees Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='__Lara']http://img46.imageshack.us/img46/1140/zdjcie2761.jpg :o :o :o zatkało mnie :o :o :o Jest boska i ta jej kurteczka :mdleje::mdleje::mdleje::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Ciekawe jak ludzie reagują na taką słodycz na dworze :D :D :D O,różnie,ale w większości pozytywnie.Niektórzy pukają się w głowę,jak nas widzą.Przeważnie takie modlące moherowe berety się mądrzą,że lepiej by księdzu dać:mad:,a nie wygłupiać się i psa ubierac jak dzieciaka.Ja to laskę na nie kładę,ale mój mąż to takie wiąchy im puszcza,długie i krótkie,że zamykają gęby i spierniczają byle dalej i odgrażają się,że do piekła pójdziemy:diabloti: Ale generalnie ludzie się wzruszają jak widzą taką okruszynkę ubraną jak krasnoludek:loveu: Quote
Lionees Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='__Lara']http://img46.imageshack.us/img46/1140/zdjcie2761.jpg :o :o :o zatkało mnie :o :o :o To sie odetkaj,bo mam jeszcze parę takich ubranek dla Niuni.Kurcze,ona niedługo będzie musiała mieć osobną szafę na swoje ciuszki:evil_lol: Quote
__Lara Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='Renata5']O,różnie,ale w większości pozytywnie.Niektórzy pukają się w głowę,jak nas widzą.Przeważnie takie modlące moherowe berety się mądrzą,że lepiej by księdzu dać:mad:,a nie wygłupiać się i psa ubierac jak dzieciaka.Ja to laskę na nie kładę,ale mój mąż to takie wiąchy im puszcza,długie i krótkie,że zamykają gęby i spierniczają byle dalej i odgrażają się,że do piekła pójdziemy:diabloti: Ale generalnie ludzie się wzruszają jak widzą taką okruszynkę ubraną jak krasnoludek:loveu:[/QUOTE] Hmmm, ktoś kocha zwierzęta i ma prawo mieć na ich punckie "kota" ;) Quote
Lionees Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='__Lara']Hmmm, ktoś kocha zwierzęta i ma prawo mieć na ich punckie "kota" ;)[/QUOTE] O właśnie tak,ja mam kota na punkcie psów,a zwłaszcza mojej Niuni:loveu: A co tam słychać u Jej synka,to znaczy tego drugiego malucha co z Nią trafił do schronu? Quote
emilia2280 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Haaaa, jakie patyczki wystajá z nogawek tego grubego rózowego plaszczyka a'la Dior ;>>> Quote
__Lara Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='emilia2280']Haaaa, jakie patyczki wystajá z nogawek tego grubego rózowego plaszczyka a'la Dior ;>>>[/QUOTE] a' la Dior :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='__Lara']a' la Dior :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Wszystko co najlepsze dla mojej Niuni:loveu: Nawet osobistych ochroniarzy ma:evil_lol: [IMG]http://img130.imageshack.us/img130/485/zdjcie2835.jpg[/IMG] Quote
__Lara Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 :D :D :D :D :D nie no.... te zdjęcia są zabójcze :D :D :D Quote
Lionees Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 __Lara napisał(a):a' la Dior :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaa daaam...najnowsza kolekcja,hit-zima 2009 Widok z lotu ptaka:razz: Pelerynka wykonana jest z prawdziwego,mięciutkiego kożuszka,a korona wyklejona prawdziwymi świecidełkami:mdrmed:.Kołnierz można odwijać,żeby w główkę było cieplej;) Na potrzeby zdjęcia Niunia z pelerynką jest na wierzchu swojej torby,ale jak wychodzimy w chłodne dni,to Niunia jest w środku,opatulona i zasunięta,żeby było Jej cieplutko:loveu: Quote
__Lara Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 :o :o :o :o chyba już nic mnie nie zaskoczy :question::question::question::mdleje::mdleje::mdleje::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
maciaszek Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No to teraz żadna zima Wam nie straszna! Quote
Lionees Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Niunia w towarzystwie 2 nowych kolegów...obydwaj to niewidome staruszki A tu...buzi:razz:.Niewidomy,ale trafił prosto w usta:cool3: A tu Niunia usnęła na mężowskiej piersi:loveu:(oboje usnęli:evil_lol:) Quote
maciaszek Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Macie nowe psinki? Na zawsze? :loveu: :loveu: :loveu: Bądźcie zdrowi i spędźcie święta miło i spokojnie! Wszystkiego najlepszego! :loveu: Quote
__Lara Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Niunia wymiata :D :D :D ten pies to marzenie :D :D Renatko, Ty szczęściaro :P :D Wesołych Świąt dla Was Reniu i dla całej Waszej gromadki :D :D :D P.S. Piękny ten buziak od Edusia :D Quote
Lionees Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 maciaszek napisał(a):Macie nowe psinki? Na zawsze? :loveu: :loveu: :loveu: Bądźcie zdrowi i spędźcie święta miło i spokojnie! Wszystkiego najlepszego! :loveu: Dziękujemy za życzenia,ale nie spełniły się w całości:placz:.Jesteśmy wszyscy chorzy,jedynie mąż zdrowy.No ale ktoś musi wychodzić z psami na dwór,szykować im jeść,sprzątać,prać,gotować,robić nam herbatki,podawać leki,etc,etc...:cool3: A nowe psinki są na dt,bo mam już swoich 5,a właściwie 6 __Lara napisał(a):Niunia wymiata :D :D :D ten pies to marzenie :D :D Renatko, Ty szczęściaro :P :D Wesołych Świąt dla Was Reniu i dla całej Waszej gromadki :D :D :D P.S. Piękny ten buziak od Edusia :D No...Niunia wymiata:loveu: Moja kochana dziewczynka:loveu: Tu z Majusią-dwa sępy:diabloti: Niunia w towarzystwie Niuniusia i niewidomego Edusia;) Quote
Lionees Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A tu wróciłyśmy ze spacerku:) Widok z góry...cieplutko jest Jej Matko,jak pomyślę jak Ona marzła w schronie,to serce mi pęka:-( Przecież mróz był wtedy,a Ona taka chudziutka i golutka... http://images6.fotosik.pl/420/d12ce7e3be9b9a01.jpg No ale teraz ma wszystko co najlepsze:loveu: Będzie chciała gwiazdkę z nieba-dostanie Quote
maciaszek Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Dziękujemy za życzenia i piękne, jak zawsze, wzruszające fotki :). Zdrowiejcie i nie chorujcie już! Bądźcie radośni w tym nadchodzącym roku! Quote
Lionees Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Czy to kurczak z rożna? Nie! To moja Niunia Akurat coś jadła i się schyliła:evil_lol: Quote
__Lara Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Ludzie, nie widziałam tych zdjęć!!!! :o :o :o The best: http://img695.imageshack.us/img695/197/zdjcie3215.jpg Reniu, mi brak słów :D :D :D chciałabym Was poznać :D :D kurczak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts