Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reniu, bo się tu rozpłyniemy :D :D :D jakie to jest maleństwo kochane :D a zdjęcie z koroną wystrzałowe :D rzeczywiście jest bardzo malutka, a przy tym strzela takie super minki :D nic tylko ją kochać :D :D :D

Posted

[quote name='__Lara']http://img46.imageshack.us/img46/1140/zdjcie2761.jpg :o :o :o zatkało mnie :o :o :o

Jest boska i ta jej kurteczka :mdleje::mdleje::mdleje::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Ciekawe jak ludzie reagują na taką słodycz na dworze :D :D :D

O,różnie,ale w większości pozytywnie.Niektórzy pukają się w głowę,jak nas widzą.Przeważnie takie modlące moherowe berety się mądrzą,że lepiej by księdzu dać:mad:,a nie wygłupiać się i psa ubierac jak dzieciaka.Ja to laskę na nie kładę,ale mój mąż to takie wiąchy im puszcza,długie i krótkie,że zamykają gęby i spierniczają byle dalej i odgrażają się,że do piekła pójdziemy:diabloti:
Ale generalnie ludzie się wzruszają jak widzą taką okruszynkę ubraną jak krasnoludek:loveu:

Posted

[quote name='Renata5']O,różnie,ale w większości pozytywnie.Niektórzy pukają się w głowę,jak nas widzą.Przeważnie takie modlące moherowe berety się mądrzą,że lepiej by księdzu dać:mad:,a nie wygłupiać się i psa ubierac jak dzieciaka.Ja to laskę na nie kładę,ale mój mąż to takie wiąchy im puszcza,długie i krótkie,że zamykają gęby i spierniczają byle dalej i odgrażają się,że do piekła pójdziemy:diabloti:
Ale generalnie ludzie się wzruszają jak widzą taką okruszynkę ubraną jak krasnoludek:loveu:[/QUOTE]

Hmmm, ktoś kocha zwierzęta i ma prawo mieć na ich punckie "kota" ;)

Posted

[quote name='__Lara']Hmmm, ktoś kocha zwierzęta i ma prawo mieć na ich punckie "kota" ;)[/QUOTE]
O właśnie tak,ja mam kota na punkcie psów,a zwłaszcza mojej Niuni:loveu:

A co tam słychać u Jej synka,to znaczy tego drugiego malucha co z Nią trafił do schronu?

Posted

[quote name='emilia2280']Haaaa, jakie patyczki wystajá z nogawek tego grubego rózowego plaszczyka a'la Dior ;>>>[/QUOTE]

a' la Dior :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='__Lara']a' la Dior :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Wszystko co najlepsze dla mojej Niuni:loveu:
Nawet osobistych ochroniarzy ma:evil_lol:
[IMG]http://img130.imageshack.us/img130/485/zdjcie2835.jpg[/IMG]

Posted

__Lara napisał(a):
a' la Dior :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Taaa daaam...najnowsza kolekcja,hit-zima 2009

Widok z lotu ptaka:razz:

Pelerynka wykonana jest z prawdziwego,mięciutkiego kożuszka,a korona wyklejona prawdziwymi świecidełkami:mdrmed:.Kołnierz można odwijać,żeby w główkę było cieplej;)
Na potrzeby zdjęcia Niunia z pelerynką jest na wierzchu swojej torby,ale jak wychodzimy w chłodne dni,to Niunia jest w środku,opatulona i zasunięta,żeby było Jej cieplutko:loveu:

Posted

Niunia w towarzystwie 2 nowych kolegów...obydwaj to niewidome staruszki

A tu...buzi:razz:.Niewidomy,ale trafił prosto w usta:cool3:

A tu Niunia usnęła na mężowskiej piersi:loveu:(oboje usnęli:evil_lol:)

Posted

Niunia wymiata :D :D :D ten pies to marzenie :D :D Renatko, Ty szczęściaro :P :D

Wesołych Świąt dla Was Reniu i dla całej Waszej gromadki :D :D :D

P.S. Piękny ten buziak od Edusia :D

Posted

maciaszek napisał(a):
Macie nowe psinki? Na zawsze? :loveu: :loveu: :loveu:

Bądźcie zdrowi i spędźcie święta miło i spokojnie! Wszystkiego najlepszego! :loveu:

Dziękujemy za życzenia,ale nie spełniły się w całości:placz:.Jesteśmy wszyscy chorzy,jedynie mąż zdrowy.No ale ktoś musi wychodzić z psami na dwór,szykować im jeść,sprzątać,prać,gotować,robić nam herbatki,podawać leki,etc,etc...:cool3:
A nowe psinki są na dt,bo mam już swoich 5,a właściwie 6
__Lara napisał(a):
Niunia wymiata :D :D :D ten pies to marzenie :D :D Renatko, Ty szczęściaro :P :D

Wesołych Świąt dla Was Reniu i dla całej Waszej gromadki :D :D :D

P.S. Piękny ten buziak od Edusia :D

No...Niunia wymiata:loveu:
Moja kochana dziewczynka:loveu:

Tu z Majusią-dwa sępy:diabloti:

Niunia w towarzystwie Niuniusia i niewidomego Edusia;)