__Lara Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 maciaszek napisał(a):A jak mała się czuje? No właśnie? zdjęcia kapitalne, jak zawsze :loveu: Dostaje vetmedin? Quote
Lionees Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='maciaszek']A jak mała się czuje? Mała czuje się tak jak wygląda na zdjęciach-czyli super;) Nie dostaje vetmedinu,tylko enarenal i na razie kaszelek prawie ustał.Gdyby kaszelek powrócił,to przechodzimy na ziarenka vetmedinu:p Oto moja kluseczka ze swoim narzeczonym:cool3: Quote
__Lara Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Narzeczonym :loveu::loveu::loveu::loveu: kochana niuńka :loveu: wyściskaj ją ode mnie Renatko :loveu: Quote
JOMA Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Zaglądamy, odwiedzamy ale przestawiliśmy się na oglądactwo :oops: A co to za trzeci "do pary" - drugi nażeczony czy rywalka :lol: ? Quote
Lionees Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 JOMA napisał(a):Zaglądamy, odwiedzamy ale przestawiliśmy się na oglądactwo :oops: A co to za trzeci "do pary" - drugi nażeczony czy rywalka :lol: ? To sunia,to taka awaryjnie awaryjna tymczasowiczka;)...żadna rywalka,to dzieciak jeszcze-ma 10 miesięcy:) Kolejna porcja fotek, 'zawsze tam gdzie Ty';):loveu: Resztę fotek wkleję w nocy;) Kluseczka wyjeżdża z nami nad morze,a reszta towarzystwa zostaje w domku...niestety siła wyższa:roll: Quote
maciaszek Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Piękne zdjęcia. Aż serce topnieje jak się na nie patrzy... :). Quote
Lionees Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Czasami są takie chwile,że maleństwo jest bez Niuńka(jej narzeczony ma tak na imię;),a na nią wołamy Niunia:smile:-nasza pomysłowość w nadawaniu imion jest powalająca,no nie?:cool3::diabloti: Quote
__Lara Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 :loveu::loveu::loveu: to maleńka jedzie z Wami nad morze? :cool3::multi: Quote
JOMA Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Serdecznie pozdrawiam , no i czkamy na zdjęcia z wakacji :loveu: Quote
Lionees Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='JOMA']Serdecznie pozdrawiam , no i czkamy na zdjęcia z wakacji :loveu: Ja również serdecznie pozdrawiam,a na zdjęcia z wakacji właśnie się doczekałyście;) Moja dziewczynka tak się opala:cool3:.jest osłonięta siateczką,żeby żadne robactwo jej nie dokuczało,a na siateczkę narzucony jest kocyk zasłaniający słońce Królewna się obudziła:loveu: Zdjęcie w morzu.Wprawdzie nie ma fal,ale to lepiej jak morze jest spokojne To czerwone na dole to efekt zakrycia palcem części lampy.Fotograf ze mnie od siedmiu boleści:shake: Quote
Lionees Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cudna jest ta moja dziewczynka,prawda?:loveu: Była najmniejszym pieskiem jakiego spotkałam,wzbudzała ogólną sensację i zachwyt.Ludzie wołali "jaka śliczna ciułała":evil_lol: Nawet nie prostowałam,że to ratlerek,bo jak powiedziałam jednej pani,że to nie ciułała,to powiedziała,że nie możliwe,bo nie ma rudych ratlerków,tylko są czarne.No i weź tu dyskutuj:roll: Quote
maciaszek Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cudne zdjęcia :loveu:. Z niej to rzeczywiście Księżniczka jest! Tak o nią dbacie :loveu::loveu:. Choćby konstrukcja do opalania o tym świadczy! Quote
__Lara Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Nie no, przepiękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: i rzeczywiście, królewna w pełnym wydaniu, ale ma urządzonko do opalania, jestem pod wrażeniem :crazyeye::loveu: Renatko, a reakcje ludzi jak zwykle, bez komentarza :diabloti: Quote
Lionees Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Niunia całkiem "świeżutka",zdjęcie robione wieczorem:) Quote
__Lara Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Niuńka to większość czasu chyba śpi :evil_lol: Quote
Lionees Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='__Lara']Niuńka to większość czasu chyba śpi :evil_lol: Ale jak nie śpi,to SE łazimy;) No i kupiłam jej na chłodniejsze dni dresik Welurowa bluza dla psa ANGEL r.2 j, (725643784) - Aukcje internetowe Allegro Ana zimę kupię polarek(wzór 4a...na dole) *HIT* BLUZY Z POLARU*WYBÓR WZORÓW*psi styl* (711527542) - Aukcje internetowe Allegro :diabloti::diabloti::diabloti: Kocham ją nieziemsko:loveu::loveu::loveu: Jak przyjdzie dresik to Wam pokażę zdjęcia mojej dziewczynki w nowym ubranku:cool3: Quote
fizia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No dresiki pierwsza klasa!!:loveu: Już się nie mogę doczekać zdjęć modelki Quote
__Lara Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Ja też nie mogę doczekać się maleństwa w nowych ciuszkach :loveu: Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 __Lara napisał(a): Renatko, a reakcje ludzi jak zwykle, bez komentarza :diabloti: Oj tak:shake:...ostatnio starsza pani nie mogła wyjść z podziwu nad moją Niunią i rzuciła taką propozycję:"moja sąsiadka też ma takiego małego pieska,może byście dopuściły,to bym wzięła jednego szczeniaka"...:-o,nawet nie komentowałam,bo co będę z babą gadać:mad: A teraz coś milszego...dzisiejsza wieczorna zabawa mojej dziewczynki z moimi dziećmi(na pierwszym planie starszy syn:cool3:) Zobaczcie jakiego mam złego psa!!! Bójcie się narody,bo was zje:diabloti::loveu: Quote
__Lara Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: ona jest przecudna!!!!!!!!!!!!! Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 __Lara napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: ona jest przecudna!!!!!!!!!!!!! No !! Moja krew!!:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts