Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek']A jak mała się czuje?
Mała czuje się tak jak wygląda na zdjęciach-czyli super;)
Nie dostaje vetmedinu,tylko enarenal i na razie kaszelek prawie ustał.Gdyby kaszelek powrócił,to przechodzimy na ziarenka vetmedinu:p
Oto moja kluseczka ze swoim narzeczonym:cool3:

• 3 weeks later...
Posted

JOMA napisał(a):
Zaglądamy, odwiedzamy ale przestawiliśmy się na oglądactwo :oops:

A co to za trzeci "do pary" - drugi nażeczony czy rywalka :lol: ?

To sunia,to taka awaryjnie awaryjna tymczasowiczka;)...żadna rywalka,to dzieciak jeszcze-ma 10 miesięcy:)
Kolejna porcja fotek, 'zawsze tam gdzie Ty';):loveu:

Resztę fotek wkleję w nocy;)
Kluseczka wyjeżdża z nami nad morze,a reszta towarzystwa zostaje w domku...niestety siła wyższa:roll:

Posted

Czasami są takie chwile,że maleństwo jest bez Niuńka(jej narzeczony ma tak na imię;),a na nią wołamy Niunia:smile:-nasza pomysłowość w nadawaniu imion jest powalająca,no nie?:cool3::diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='JOMA']Serdecznie pozdrawiam , no i czkamy na zdjęcia z wakacji :loveu:
Ja również serdecznie pozdrawiam,a na zdjęcia z wakacji właśnie się doczekałyście;)
Moja dziewczynka tak się opala:cool3:.jest osłonięta siateczką,żeby żadne robactwo jej nie dokuczało,a na siateczkę narzucony jest kocyk zasłaniający słońce

Królewna się obudziła:loveu:

Zdjęcie w morzu.Wprawdzie nie ma fal,ale to lepiej jak morze jest spokojne
To czerwone na dole to efekt zakrycia palcem części lampy.Fotograf ze mnie od siedmiu boleści:shake:

Posted

Cudna jest ta moja dziewczynka,prawda?:loveu:
Była najmniejszym pieskiem jakiego spotkałam,wzbudzała ogólną sensację i zachwyt.Ludzie wołali "jaka śliczna ciułała":evil_lol: Nawet nie prostowałam,że to ratlerek,bo jak powiedziałam jednej pani,że to nie ciułała,to powiedziała,że nie możliwe,bo nie ma rudych ratlerków,tylko są czarne.No i weź tu dyskutuj:roll:

Posted

Nie no, przepiękne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: i rzeczywiście, królewna w pełnym wydaniu, ale ma urządzonko do opalania, jestem pod wrażeniem :crazyeye::loveu: Renatko, a reakcje ludzi jak zwykle, bez komentarza :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='__Lara']Niuńka to większość czasu chyba śpi :evil_lol:
Ale jak nie śpi,to SE łazimy;)
No i kupiłam jej na chłodniejsze dni dresik
Welurowa bluza dla psa ANGEL r.2 j, (725643784) - Aukcje internetowe Allegro

Ana zimę kupię polarek(wzór 4a...na dole)
*HIT* BLUZY Z POLARU*WYBÓR WZORÓW*psi styl* (711527542) - Aukcje internetowe Allegro

:diabloti::diabloti::diabloti:

Kocham ją nieziemsko:loveu::loveu::loveu:
Jak przyjdzie dresik to Wam pokażę zdjęcia mojej dziewczynki w nowym ubranku:cool3:

Posted

__Lara napisał(a):
Renatko, a reakcje ludzi jak zwykle, bez komentarza :diabloti:

Oj tak:shake:...ostatnio starsza pani nie mogła wyjść z podziwu nad moją Niunią i rzuciła taką propozycję:"moja sąsiadka też ma takiego małego pieska,może byście dopuściły,to bym wzięła jednego szczeniaka"...:-o,nawet nie komentowałam,bo co będę z babą gadać:mad:

A teraz coś milszego...dzisiejsza wieczorna zabawa mojej dziewczynki z moimi dziećmi(na pierwszym planie starszy syn:cool3:)

Zobaczcie jakiego mam złego psa!!! Bójcie się narody,bo was zje:diabloti::loveu: