Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Renatko mi nie ma za co dziękować największe podziękowania należą się tylko i wyłącznie Tobie za to co robisz dla tych wszystkich staruszków których nikt nie chce. To właśnie takie osoby jak ty o wielkim sercu dają im schronienie na ostatnie lata a takich osób jest w polsce niestety niewiele. Dziękuję ci za to ogromnie

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nasza Niunia ma dzisiaj urodzinki - roczek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Wszystkiego dobrego maleńka :new-bday::BIG:

Dla Ciebie i dla Reni - to Wasze wspólne święto :laola:

Posted

Nieustająco się cieszę, jak tu wchodzę. Mała ma życie jak w raju :multi: :multi:.
Jak tylko sobie przypomnę, jak wyglądała w schronie :shake:. A teraz? Juhuuuuu :multi: :loveu:.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Święta,święta i po świętach,a ja mam filmik z moją Niunią.Naumiałam się wstawiać na you tube,to teraz będę kręcić;)
Na razie taki króciutki,ale będą też dłuższe:)
Pierwsze sekundy na filmiku są jak przyszłam ze sklepu i moja Niunia wstała,żeby sie przywitać:).Potem jest jej ulubione zajęcie,czyli wygrzewanie się przy suszarce:evil_lol:
Filmik jest z wczoraj

[video=youtube;3ET16HQnUXs]http://www.youtube.com/watch?v=3ET16HQnUXs[/video]

Posted

[quote name='__Lara']Kurcze, a mi przy odtwarzaniu filmiku error wyskakuje:/

wygrzewa się przy suszarce :o :o :D :D
To może wejdź na you tube i tam zobacz.Wpisz Mój Skarb.W opcjach wyszukiwania zaznacz-zwierzęta,czas trwania-krótki(poniżej 4 minut).Tam będzie filmik dodany przez EREM5.
Powodzenia:)

Posted

hihihihihihih :D :D :D :D i jak się czai na niego :D :D a druga psinka śpi, podczas gdy Królewna dzielnie walczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Reniu, uwielbiam Was! :loveu::loveu::loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

__Lara napisał(a):
Jakie ona śmieszne ruchy wykonuje :D :D :D :D :D hihihihihihihihih

Zaczepia mnie w ten sposób do zabawy:mdrmed:Słońce moje ukochane:loveu:

Posted

Jejku ona jest cudowna z resztą już to dziś ode mnie usłyszałaś i powiem ci w sekrecie jakby Ci się kiedyś tymczas zwolnił to weź mnie tam u siebie w kolejce dopisz;) chciałabym być tak rozpieszczana

Posted

Gisic87 napisał(a):
Jejku ona jest cudowna z resztą już to dziś ode mnie usłyszałaś i powiem ci w sekrecie jakby Ci się kiedyś tymczas zwolnił to weź mnie tam u siebie w kolejce dopisz;) chciałabym być tak rozpieszczana

Dobra,jesteś już zapisana do kolejki:-D

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Gisic87']jakby co ja ustąpię miejsca kolejnym staruszką bo ja to młoda jeszcze jestem ale taka emeryturka u Ciebie to mi się marzy;)
Kochana,zanim Ty na emeryturke sie udasz,to ja dawno juz będę 6 stóp pod ziemią:diabloti:

No a teraz czas na moją Niunię:loveu:

Posted

Tu juz jedno wróciło do normalności,potem to samo zrobi drugie uszko;)

Moje Słoneczka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Ej no,weź mnie na kolanka...:evil_lol:

Pogłaskać tez możesz,ale wolę na kolanka:cool3:

Posted

No:)
A teraz mnie przytul:mdrmed:

O,właśnie tak:loveu:

Ej,paniusiu,po co odkrywasz kołdrę,porządnym psom spać nie dajesz,świecisz po oczach tym błyskiem i zimno wpuszczasz:mad:Przykrywaj no mnie z powrotem...:evil_lol:

Moje Cudo:loveu::loveu::loveu::loveu:

Uff...to by było na tyle:)Nadrobiłam zaległosci zdjęciowe,co nie?:cool3: