Gisic87 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Renatko mi nie ma za co dziękować największe podziękowania należą się tylko i wyłącznie Tobie za to co robisz dla tych wszystkich staruszków których nikt nie chce. To właśnie takie osoby jak ty o wielkim sercu dają im schronienie na ostatnie lata a takich osób jest w polsce niestety niewiele. Dziękuję ci za to ogromnie Quote
__Lara Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 To nasza Niunia ma dzisiaj urodzinki - roczek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkiego dobrego maleńka :new-bday::BIG: Dla Ciebie i dla Reni - to Wasze wspólne święto :laola: Quote
maciaszek Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Nieustająco się cieszę, jak tu wchodzę. Mała ma życie jak w raju :multi: :multi:. Jak tylko sobie przypomnę, jak wyglądała w schronie :shake:. A teraz? Juhuuuuu :multi: :loveu:. Quote
fizia Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Sto lat, sto lat!!! Wszystkiego, co najlepsze kruszynko!!! Quote
Lionees Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę Wszystkim Zdrowych,Spokojnych Świąt Wielkanocnych Quote
Lionees Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Święta,święta i po świętach,a ja mam filmik z moją Niunią.Naumiałam się wstawiać na you tube,to teraz będę kręcić;) Na razie taki króciutki,ale będą też dłuższe:) Pierwsze sekundy na filmiku są jak przyszłam ze sklepu i moja Niunia wstała,żeby sie przywitać:).Potem jest jej ulubione zajęcie,czyli wygrzewanie się przy suszarce:evil_lol: Filmik jest z wczoraj [video=youtube;3ET16HQnUXs]http://www.youtube.com/watch?v=3ET16HQnUXs[/video] Quote
__Lara Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Kurcze, a mi przy odtwarzaniu filmiku error wyskakuje:/ wygrzewa się przy suszarce :o :o :D :D Quote
Lionees Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='__Lara']Kurcze, a mi przy odtwarzaniu filmiku error wyskakuje:/ wygrzewa się przy suszarce :o :o :D :D To może wejdź na you tube i tam zobacz.Wpisz Mój Skarb.W opcjach wyszukiwania zaznacz-zwierzęta,czas trwania-krótki(poniżej 4 minut).Tam będzie filmik dodany przez EREM5. Powodzenia:) Quote
maciaszek Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Oglądnęłam. Babulinka kochana . A wygrzewanie się przy suszarce, miodzio :). Quote
Lionees Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 A teraz filmik pod tytułem "zaraz cię zjem odkurzaczu":diabloti: [video=youtube;kA7flKlRDNY]http://www.youtube.com/watch?v=kA7flKlRDNY[/video] Quote
__Lara Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 hihihihihihih :D :D :D :D i jak się czai na niego :D :D a druga psinka śpi, podczas gdy Królewna dzielnie walczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Reniu, uwielbiam Was! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wczorajszy filmik:) [video=youtube;FBww0O9U8UQ]http://www.youtube.com/watch?v=FBww0O9U8UQ[/video] Quote
__Lara Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Jakie ona śmieszne ruchy wykonuje :D :D :D :D :D hihihihihihihihih Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 __Lara napisał(a):Jakie ona śmieszne ruchy wykonuje :D :D :D :D :D hihihihihihihihih Zaczepia mnie w ten sposób do zabawy:mdrmed:Słońce moje ukochane:loveu: Quote
Gisic87 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jejku ona jest cudowna z resztą już to dziś ode mnie usłyszałaś i powiem ci w sekrecie jakby Ci się kiedyś tymczas zwolnił to weź mnie tam u siebie w kolejce dopisz;) chciałabym być tak rozpieszczana Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Gisic87 napisał(a):Jejku ona jest cudowna z resztą już to dziś ode mnie usłyszałaś i powiem ci w sekrecie jakby Ci się kiedyś tymczas zwolnił to weź mnie tam u siebie w kolejce dopisz;) chciałabym być tak rozpieszczana Dobra,jesteś już zapisana do kolejki:-D Quote
Gisic87 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 jakby co ja ustąpię miejsca kolejnym staruszką bo ja to młoda jeszcze jestem ale taka emeryturka u Ciebie to mi się marzy;) Quote
Lionees Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Gisic87']jakby co ja ustąpię miejsca kolejnym staruszką bo ja to młoda jeszcze jestem ale taka emeryturka u Ciebie to mi się marzy;) Kochana,zanim Ty na emeryturke sie udasz,to ja dawno juz będę 6 stóp pod ziemią:diabloti: No a teraz czas na moją Niunię:loveu: Quote
Lionees Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 :diabloti: Niunia zakopana pod ręcznikiem i jej osobiści ochroniarze:cool3: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Oj ten Niuniek...ciągle się na mojej dziewczynce opiera:mad::loveu: Mój Skarb:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Lionees Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nudyyy... Straszne nudyyyy:p A tak sie odwinęły/zawinęły mojej Niuni uszy podczas spania:evil_lol: Quote
Lionees Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Tu juz jedno wróciło do normalności,potem to samo zrobi drugie uszko;) Moje Słoneczka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ej no,weź mnie na kolanka...:evil_lol: Pogłaskać tez możesz,ale wolę na kolanka:cool3: Quote
Lionees Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No:) A teraz mnie przytul:mdrmed: O,właśnie tak:loveu: Ej,paniusiu,po co odkrywasz kołdrę,porządnym psom spać nie dajesz,świecisz po oczach tym błyskiem i zimno wpuszczasz:mad:Przykrywaj no mnie z powrotem...:evil_lol: Moje Cudo:loveu::loveu::loveu::loveu: Uff...to by było na tyle:)Nadrobiłam zaległosci zdjęciowe,co nie?:cool3: Quote
maciaszek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A nie buntuje się przeciwko byciu poduszką Niuńka? ;) Quote
Recommended Posts