Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczynki za słowa otuchy po stracie Satki:-(...jakoś do końca wierzyłam,że Jej/nam się uda wygrać z chorobą.Niestety choróbsko poszło w błyskawicznym tempie,a my i lekarze byliśmy bezradni,chociaż Satunia do końca walczyła...eh,nawet usłyszałam,że znęcam się nad zwierzętami,bo nie dałam jej odejść wcześniej:-(...być może tak było,ale nie mogłam się poddać,bo ona sama się nie poddawała,mimo że ciało było już wrakiem psa,to jednak oczy pozostały bystre i walczące,dlatego i ja walczyłam:sad:

A teraz coś milszego...nowe posłanko dla księżniczki:loveu:

Niestety popsuła mi się lampa w aparacie i zdjęcia wychodzą ciemnawe,ale myślę,że przeżyjecie że jakość zdjęć nie jest powalająca:roll:

Jutro przy dziennym świetle zrobię Niuni zdjęcia w nowym kubraczku...tak macie rację,jestem walnięta na Jej punkcie:roll::loveu:

Posted

maciaszek napisał(a):
Toż to łoże królewskie :).

No przecież mam Królewnę,to i łoże musi mieć królewskie;)
__Lara napisał(a):

Ty ją naprawdę bardzo mocno kochasz :loveu::loveu::loveu:

Jak głupia:roll:
A Niunia jest rozpieszczana tak,że już bardziej nie można;)

Po niedzieli będzie u mnie Luka1,to zrobimy piękną sesję zdjęciową profesjonalnym sprzętem:-)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='__Lara']Już nie mogę się doczekać :lol:[/QUOTE]
No to będziesz musiała jeszcze poczekać,bo zdjęć do tej pory nie dostałam:mad:,a jutro idę na badania na co najmniej 2 tyg do szpitala.Jak ja przeżyję bez Niuni,a Ona beze mnie:placz:/mąż,dzieci i pozostałe psy dadzą SE radę:diabloti:/

Posted

[quote name='Renata5']No to będziesz musiała jeszcze poczekać,bo zdjęć do tej pory nie dostałam:mad:,a jutro idę na badania na co najmniej 2 tyg do szpitala.Jak ja przeżyję bez Niuni,a Ona beze mnie:placz:/mąż,dzieci i pozostałe psy dadzą SE radę:diabloti:/[/QUOTE]

Renatko, to wiele zdrowia Ci życzę! Niunia napewno będzie tęsknić za Tobą, ale 2 tygodnie szybko miną i znowu się zobaczycie :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Już jestem:multi:,radości nie było końca:loveu:.Najbardziej cieszyły się psiaki(a Niunia to szalała),chociaż mąż twierdził,że to on naj,naj tęsknił:cool3:,a dzieci to tak chyba średnio się ucieszyły:roll:,bo z ojcem miały więcej luzu:mad:

Posted

maciaszek napisał(a):
A mąż? Bo jakoś go nie widzę w tej wyliczance :eviltong: :evil_lol:.

:diabloti: Renatko, nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: wreszcie kochana wróciłaś :D :D :D

Mam nadzieję, że do nowego dogo już się przyzwyczaiłaś :razz::p

Posted

[quote name='__Lara']:diabloti: Renatko, nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: wreszcie kochana wróciłaś :D :D :D

Mam nadzieję, że do nowego dogo już się przyzwyczaiłaś :razz::p
Dziękuję za powitanie:loveu:
A nowe dogo jest głupie:cool1:
Mam zdjęcia mojej dziewczynki:loveu:

Do obcej ręki nie bardzo chce podejść...i dobrze:-)

Nareszcie w kochających rękach;)

Posted

fizia napisał(a):
Poralek ze sloniem jest boski!! :)

Kochana,Niunia ma jeszcze kilka innych boskich ubranek:cool3:
Była dzisiaj u mnie Pani w sprawie adopcji psiaka i...nie chciała wyjść bez mojej Niuni:mad:.Prędzej bym pękła,niż oddałabym moją cipunię.W psach do adopcji przebierała,że ten taki,a ten siaki,w mojej Niuni się zakochała...won mi od mojego skarba:mad:

Posted

Ale cudne zdjęcia :D :D :D :D :D dresik ze słonikiem :D :D :D Renatko, zaadoptujesz mnie ? :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Taaaa, niech spada głupi Babsztyl!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy: to ten co chciał Antosia uśpić :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='__Lara']Ale cudne zdjęcia :D :D :D :D :D dresik ze słonikiem :D :D :D Renatko, zaadoptujesz mnie ? :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Jasne,chętnie!!!

Taaaa, niech spada głupi Babsztyl!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy: to ten co chciał Antosia uśpić :angryy::angryy::angryy:
Właśnie ten