Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Cekinka13* napisał(a):DIF, a ATyl? Może ona mogłaby? Nie mogłaby, bo już z nią gadałam... Jej piesio do tej pory nie może dojść do siebie po Szariku... Niestety z wetem nie wypaliło. Mogę z nim iść dopiero jutro o 10 rano a nie mam jak z nim jechać gdzieś dalej, bo nie mam paliwa w baku.:shake: Ranę na łapie przemyłam rivanolem i zwinęłam. Nie wiem czy dobrze, ale chociaż się nie zabrudzi. Quote
Cekinka13* Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ja dzisiaj w Halinowie widziałam czarnego psa, miał zmiażdżaną łapkę :shake: :-( Namierzyłam dziś bezdomnego psa... w... wiadomo gdzie. Taki mały, brązowy... może kojarzysz? Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Cekinka13* napisał(a):Ja dzisiaj w Halinowie widziałam czarnego psa, miał zmiażdżaną łapkę :shake: :-( Namierzyłam dziś bezdomnego psa... w... wiadomo gdzie. Taki mały, brązowy... może kojarzysz? Kojarzę czarnego, brązowego nie. Ten czarny mieszka koło banku.....:shake: Quote
Cekinka13* Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Tak, dokładnie, koło banku... i na bank ma właściciela... :roll: Quote
kakadu Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 i jak tam? spokoj wzgledny z tz-em? ponawiam pytanie - czy on pracuje w wawie? mozna sie z nim jakos umowic na odbior tej karmy dla dramatka? bo zawiezc do halinowa nie dam rady niestety... Quote
wanda szostek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Weta nie ma czyli z łapką nic nie zrobione? Quote
mimiś Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 przelew poszedł, ale z datą realizacji-09-03-wiec dopiero w pn bedzie na koncie Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Tak więc podniosę temat :multi: Baner jest super! Napiszę o allegro dobrze? Tylko najpierw tekst.... Może coś takiego: PSI DRAMAT... Myślisz, co to znaczy psi dramat? Dramat to imię jednego z psów, który jest bezdomny... Jego życie i historia są równie nieciekawe jak teraźniejszy stan zdrowia... Historia tego psa nie jest do końca znana, wiemy tylko jedno: p. Ania przygarnela go pod swoj dach, jako umierająca i niebotycznie chudą istote. Nigdy nikt nie widział tak chudego psa! To istna skóra i kości nic więcej! Po prostu dramat z Halinowa! Dramat ma ok. 8-10 lat. Jest to niewiele i niczym sobie nie zasłużył na takie traktowanie! Jego włos ma kolor beżowy ijest szorstki. Ogółem bardzo ładny pies. Pilnie szuka domu! Jeśli poruszył Cię los tego psa tak zniszczonego przez życie i człowieka wystarczy że: napiszesz: [email protected] albo zadzwonisz: 600-968-755 Dla Ciebie to niewiele ale dla Dramata to cud. Pomóż, nie bądź obojętny! Dramat nie przeżyje! Jesli nie możesz go adoptować wystarczy, że zapewnisz mu Dom Tymczasowy! Pomóz! Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 1. Czy do tekstu nie wkradł się chochlik? 2) kakadu DIF pewnie odpoczywa... Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 mimiś napisał(a):przelew poszedł, ale z datą realizacji-09-03-wiec dopiero w pn bedzie na koncie Dzięki wielkie! :Rose: Rozliczam się z kasy w pierwszy poście!!! Ada!!! Tekst cudny! Również wielkie dzięki! :Rose: Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 kakadu napisał(a):i jak tam? spokoj wzgledny z tz-em? ponawiam pytanie - czy on pracuje w wawie? mozna sie z nim jakos umowic na odbior tej karmy dla dramatka? bo zawiezc do halinowa nie dam rady niestety... Pracuje w w-wie, ale nie wie, że Dramat jest w garażu!!!! Rano zabiera samochód więc muszę Dramata gdzieś "schować". Ale długo tak nie dam rady unikać prawdy!!! wanda szostek napisał(a):Weta nie ma czyli z łapką nic nie zrobione? Łapkę przemyłam rivanolem i zawinęłam bandażem. Nie wiem czy dobrze, ale chociaż się nie zabrudzi. Najgorsze, że maluch ma temperaturę i nie chce jeść i nie wstaje.... Oby doczekał do jutra....:placz: Leży tylko....:placz: Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 ciapuś napisał(a):Biedaczysko w moim typie :placz::placz::placz: Chociaż tak pomogę Ciapusiu! W banerku jest literówka! Popraw, proszę... ;) Quote
Cekinka13* Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dramat, teraz już tylko będzie lepiej! Trzymaj się, psiaku! Quote
anovip1 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dramat piękny pies w potrzebie !!!! Potrzebna pomoc na cito !!!! Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Nie mam gdzie zabrać Dramata, mam dużą suke po operacji i mieszkam w bloku. Wyslę na niego 50 zł. Czy to się przyda. A może przyjmie go jakiś hotelik niedrogi. Macie tam coś. Tylko najpierw wet. Potrzeba kasa, jak uzbieramy troche więcej, będzie można odetchnąć. DIF nie może zostać z nim sama, musimy jakoś pomóc. Tylko hotelik na początek, zanim tymczas się znajdzie. Ja koło Poznania mam hotelik w granicach 15 zł, ale to daleko. Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Napisałam do pati w sprawie hoteliku, może zajrzy na wątek! Rany... piesku! Co ja mam robić????!!! Supergoga! Wielkie dzięki za pieniążki!!! Oby tylko udało się go uratować! Quote
zachary Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 On jest bliźniakiem mojego podopiecznego, ukochanego Biszkopcika.Nie mieszka ze mną, a w stadninie koni i żadna siła go już stamtąd nie zabierze/tylko śmierć/, ale utrzymuję go już od kilku lat, odkąd zgodzili się go tam przygarnąć.Kila razy znajdowano mu dom, wyprawiał cuda, aby uciec i za każdym razem skutecznie wracał do koni.Nie widzi na jedno oko. DIF-uś, niestety mogę pomóc tylko finansowo Twojemu najnowszemu nabytkowi.Widać,że tragedia w odcinkach:-(, bez Twojej pomocy za niedługo, leżałby na obrzeżach Halinowa i pomału konał z głodu...wśród ludzi:angryy:.Jeśli Pati go przyjmie, dokładam się do utrzymania. Quote
wanda szostek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Martwi mnie zachowanie suni. pewnie ma stan zapalny. Koniecznie trzeba do weta. Nie wiadomo co się dzieje. Rana mogła być zanieczyszczona. Quote
kakadu Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 suni? ja myslalam, ze dramat to chlopak jest :-o Quote
Recommended Posts