Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Renata5 napisał(a):Ja też nie mam jak pomóc...gdyby jeszcze on był malusi wzrostem,to może bym go wcisnęła,ale tak...jedynie mogę podnosić wątek:shake: Reniuś! A nie możesz go przetrzymać jakieś 2-3 dni w jakiejś komórce?? A my w tym czasie szykamy mu docelowego DT lub stalego.... Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 kaja555 napisał(a):ja tez nie wiele mogę, ale dam znać dogomaniakom z okolic Wa-wy których znam sama też mam swój dramat w podpisie, co prawda w miarę zdrowy i dobrze odkarmiony Dif - a ta sąsiadka co dawała Ci DT małemu jak kot krówkowi? Ta sąsiadka "robi" w psach a nie w kotach..... :placz: Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Nie mam komórki w której mógłby być pies trzymany:shake: mam tylko budę na podwórku,ale luzem go NIE puszczę:shake: Quote
mimiś Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 moge jedynie zaoferować 100zł ,jeśli to cos pomoże:shake: Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 mimiś napisał(a):moge jedynie zaoferować 100zł ,jeśli to cos pomoże:shake: Kobieto!!!! 100 zł to kupa kasy!!! Na leczenie, hotelik, płatny tymczas itd...! Dzięki wielkie!!!! :Rose: Quote
kakadu Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 mimiś napisał(a):moge jedynie zaoferować 100zł ,jeśli to cos pomoże:shake: rany, stowa to cala kupa kasy, jak ma nie pomoc? dif dawaj numer konta! Quote
kakadu Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 dif koniecznie dawaj znac co sie bedzie dzialo po poludniu... stowe juz masz plus 6 kilo zarcia ode mnie to juz jest jakis argument dla tz-a -nienajmocniejsza karta przetargowa moze, ale zawsze cos; gdzie maz pracuje? w wawie? moj tak wiec moglby gdzies podrzucic te karme; ale to dopiero ew. w poniedzialek cholerka... co tu zrobic, do diabla... Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Kochani! Dramacik gorączkuje.... Nos suchy i gorący!!!! Czekam do 16-tej... potem migiem do weta! Na ostatnich zdjęciach leży pod kocem, ręcznikiem i moim starym swetrem.... :roll::placz: Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Ja również przyłączam się do biedaka :-( I na pewno mogę go również wspomóc finansowo. Nie można go zostawić :placz: Widzisz DIF juz cos sie klaruje w tej sprawie...moze tz sie ugnie? U Ciebie w garazu miałby o 2 nieba lepiej niz u mnie przy budzie:shake: Quote
MyrkurDagur Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ja również przyłączam się do biedaka :-( I na pewno mogę go również wspomóc finansowo. Nie można go zostawić :placz: Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Podnoszę!! Dom Tymczasowy jest potrzebny! NA CITO! daj szansę!! Quote
wanda szostek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No i jak wygląda sytuacja. Ja pomóc nie mogę. Siedzę w Siedlcach, ale mogę spytać męża czy nie wziąłby na płatne DT. Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Renata5 napisał(a):Widzisz DIF juz cos sie klaruje w tej sprawie...moze tz sie ugnie? U Ciebie w garazu miałby o 2 nieba lepiej niz u mnie przy budzie:shake: Renatko! Tu nie chodzi o to gdzie ten pies miałby lepiej... Chodzi o to, żeby go zachować przy życiu! Norka miała być u mnie 3-4 dni a jest prawie 5 miechów... Dlatego mój mąż nie zgadza się nawet na pół tymczasa... A jeśli mam na szali postawić tymczasy i swoją rodzinę to.... sorki!!! :placz: Wybór jest prosty dla każdego!!! :placz: A kasa? Kasa "pójdzie" za psem... jeśli o mnie chodzi... Tylko mu pomózmy!!!! Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 kakadu napisał(a):ojej, jakby wzial to by sie odciazylo dif, a pare zlotych juz jest, a bedzie pewnie wiecej; czy taki platny dt to chodzi o hotel za dobe czy wylacznie koszty utrzymania w sensie jedzenie i ew. pomoc medyczna? No ale te pieniążki to DIF niech przeznaczy teraz na weta,bo ta łapa jest brzydka:shake: Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 kakadu napisał(a):rany, stowa to cala kupa kasy, jak ma nie pomoc? dif dawaj numer konta! yyyy.... no tak! Zaraz numer konta podaję w pierwszym poście.... Quote
kakadu Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 wanda szostek napisał(a):No i jak wygląda sytuacja. Ja pomóc nie mogę. Siedzę w Siedlcach, ale mogę spytać męża czy nie wziąłby na płatne DT. ojej, jakby wzial to by sie odciazylo dif, a pare zlotych juz jest, a bedzie pewnie wiecej; czy taki platny dt to chodzi o hotel za dobe czy wylacznie koszty utrzymania w sensie jedzenie i ew. pomoc medyczna? Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 AdaK napisał(a):DIF mam pisać do dziewczyn z prośbą o banery i allegro cegiełkowe? Bardzo proszę!!!!! O wszystko co możliwe..... :placz: Ja muszę spadać z dogo.... :placz: Dzieci i obowiązki domowe wzywają!!! Jak tylko wrócę z Dramatem od weta od razu piszę co i jak!!!!! Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 DIF mam pisać do dziewczyn z prośbą o banery i allegro cegiełkowe? Quote
kaja555 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 wszystko się przyda, banarek na pewno też DIF trzymaj się Quote
ZUZANNA11 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Numeru DIF poszukajcie na mapie pomocy. Tylko tak teraz będzie można się z nią skontaktować. Quote
anovip1 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Godz. 16 ,więc DIF pewnie z Dramacikiem u weta. :shake: ........ oby z psiakiem nic groźnego się nie działo. ........ ciekawe jak zareagował TZ ,gdy wrócił do domu . Banerek już jest ,dzięki pomocy ciapusia :Rose: POTRZEBNA POMOC DLA PSA NA CITO !!! Quote
Hotel KADIF Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 mimiś napisał(a):no i nie podała nr-u konta..:cool3: Bo nieprzytomna jestem!!!! :shake: Oto nr konta: 77 1240 2148 1111 0010 1518 0042 Anna Adamska Proszę o podanie swojego nicku i że na Dramata! A weta nie ma.... nie podnosi telefonu! :cool1: Quote
Recommended Posts