Olena84 Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 6 minut temu, bakusiowa napisał: Olena, co to za hotelik. Nasz Bogus tam jest, 'u Rexa' pod Lublinem Quote
Madie Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Rozwinę krótko to, o czym pisała mimbr. Wchodząc na ten wątek miałam bardzo ograniczony czas w pracy. Rzuciłam okiem nie czytając wszystkiego porządnie i zadzwoniłam do Murki. Ona od początku powiedziała, że będzie trudno, bo nie ma miejsca. Po prostu. Wzruszyła sie jednak losem psa i postanowiła pomóc. Bąbel miałby mieszkać w klatce kennelowej do momentu zwolnienia się miejsca w hoteliku przez adopcję innego psa. Na tamten moment wedle mojego stanu wiedzy była to najlepsza opcja. Wczoraj rozmawiałam dość długo z mimbr, napomknęła coś o hotelu u Rexa i ze zdziwieniem stwierdziłam, że nie widziałam tego wpisu...Od słowa do słowa stwierdziłysmy, że skoro psiak może trafić do hoteliku wcześniej, że będzie to sprawdzone miejsce i że Murka nie będzie musiała kombinować, a cena jest ideantyczna? Nie było nad czym sie zastanawiać. Dziś pies został tam zawieziony, mimbr ma dobre zdanie o tym co zobaczyła. Teraz czekamy co wet powie. 1 Quote
Anula Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 10 godzin temu, bakusiowa napisał: Też myślę, że imię Uszatek jest niestosowne. Zależy kto jak na to patrzy.Ja odbieram w ten sposób,że nie ma uszków to chociaż w postaci imienia niech je ma. Quote
Maryna Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Teraz dopiero tu trafiłam( z bazarku ewy) Nie doczytałam wszystkiego, tylko ostatnią stronę, że piesek jest już zaopiekowany w hoteliku. Po południu doczytam i postaram się włączyć w pomoc Quote
Gusiaczek Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Zatem czekamy na wieści - najważniejsze, że jest już bezpieczny Quote
RudyKas Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Bąbel brzmi super:) Zaraz zajrzę na bazarek :) Dobrze że zaopiekowany :) Quote
Maryna Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Zrobiłam na szybko malutki bazarek, zapraszam za trochę postaram się o coś większego Quote
mimbr Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Ojej, Maryna, dzieki serdeczne, zaraz tam zajrzę. Rozmawiałam z Panią z hotelu, Bąbiś ładnie się adaptuje. Jutro jedzie do weta, jak tylko dostanę kopię karty informacyjnej, to wstawię. Prawdopodobnie ma złamany ogonek. Futro w stanie tragicznym. Moje wczorajsze fotki do bani albo jeszcze gorzej. (Zrobione bez flesza) Nie wiem czy je wstawiać. Jutro albo dziś wieczorem dostanę zdjęcia z hotelu. 1 Quote
malgor0603 Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Nie mogę się doczekać fotek, żeby zobaczyć kochanego Bąbelka. Martwię się żeby malutki nie miał wielu problemów ze zdrówkiem. Quote
Gusiaczek Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Dostaję dreszczy - ileż okrucieństwa musiał znieść! a ty? patrzysz i nie grzmisz??!!!!?? :( Bąbelku mój Bohaterze ... Quote
mimbr Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 O 19.03.2016o14:46, bakusiowa napisał: Trafiłam na ten wątek juz w tygodniu. Kto będzie skarbnikiem psiaka czyli Bąbla? Trzeba już robić zbiórkę na weterynarza. Dobrze byłoby, gdyby Madie się zgodziła. Co Wy na to? Fotki z hoteliku od Pani Magdy z dzisiaj. 2 Quote
Anula Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Też tak myślę aby wyłonił się skarbnik jak najszybciej.Już można przelać deklaracje stałe za marzec.Też idzie pomoc w postaci deklaracji jednorazowych, bazarków,potrzebny jest post rozliczeniowy. Quote
bakusiowa Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Fajny jest ten hotelik. Rzeczywiście domowy. Bąbel zajął miejscówkę wyżej aby wszystko obserwować. 2 Quote
auraa Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Troszkę chyba jeszcze przestraszony. Ciekawe co powie weterynarz? Quote
kiyoshi Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 dziewczyny, kto zostanie skarbnikiem? a może jakaś Fundacja użyczy konta? Quote
Xibalba Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Jestem i ja u psinki, jak dobrze, że już jest bezpieczny. Zapisuję wątek i idę na bazarek 1 Quote
mimbr Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 29 minut temu, kiyoshi napisał: dziewczyny, kto zostanie skarbnikiem? a może jakaś Fundacja użyczy konta? 2 godziny temu, Anula napisał: Też tak myślę aby wyłonił się skarbnik jak najszybciej.Już można przelać deklaracje stałe za marzec.Też idzie pomoc w postaci deklaracji jednorazowych, bazarków,potrzebny jest post rozliczeniowy. Proponowałam Madie. Quote
Nadziejka Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 jak dobrze jak cudnie ze juz bezpieczny kokany pozdrawiam ogromnie psinuniu aby sie wszystko nowe udalo , aby zycie sie odmienilo na takie bez bolu , bez cierpienia wierzymy mocno mocno i musi byc tylko wciaz lepiej i lepiej ktore serce bedzie skarbnikiem? na bazareczku sa iskierki cudne ciotenki ktore kupily cegielki zycia dziekuje pieknie dziekuje te cegielki cudne beda szly odrazu do skarbnika Babeleczkowego Quote
agat21 Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Jak będzie wiadomo kto zbiera kasę proszę o konto. Fajnie, że psinka już w takim dobrym miejscu :) Quote
Poker Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Czy on ma obcięte uszka na świeżo? Są rany czy blizny? Quote
Madie Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Hej, przepraszam za tak wolne odpowiedzi, bywam na dogo kilka razy w ciągu dnia, ale pisac mam czas tylko raz. Jeśli nie ma nikt nic przeciw to skarbnikiem zostanę ja - proszę tylko o konkretne opisy wpłat np. dla Uszatka/Bąbelka + miesiąc + nick z dogo. Albo np Uszatek+bazarek+nick z dogo. Mam taką pracę, że monitorują mi konto, i wszystkie "podejrzane" wpłaty mogą generować tłumaczenie się przeze mnie ;) Jeszcze dziś zbiorę wszystkie deklaracje z wątku i wstawię je do swojego posta na 1 stronie. Zainteresowany podam także dane do przelewu. Aktualizację będę robiła raz dziennie. Jeśli chodzi zaś o moje zobowiązania. Każdego 1 dnia miesiąca będę przelewała Mimbr 350zł, które ona będzie przelewała na konto hotelu (jest wpisana jako osoba do kontaktu). Okres rozliczeniowy za każdy następny miesiąc dla psiaka to 20 dzień każdego miesiąca. Mam nadzieję, że niczego nie pomyliłam - mimbr w razie czego popraw mnie prosze. Ja się zaś zabieram za robotę. Na pierwszej stronie umieściłam post rozliczeniowy. Wszystkim zainteresowanym wysyłam PW. 2 Quote
Pati732 Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Hej. Obserwuje cały czas. Post o psiaku widziałam na FB. Deklaruje 100zl i proszę o numer konta jak już tylko będzie wiadomy. Najlepiej na priv bo nie bardzo mam czas tu zaglądać na bieżąco. Pozdrawiam i życzę zdrówka Bąbelkowi! 1 Quote
renatka_s Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Zaglądam do Bąbelka, wpłacę jednorazowo 50 zł, bardzo się cieszę, że psinka już bezpieczna. 1 Quote
Olena84 Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 10 godzin temu, Madie napisał: Hej, przepraszam za tak wolne odpowiedzi, bywam na dogo kilka razy w ciągu dnia, ale pisac mam czas tylko raz. Jeśli nie ma nikt nic przeciw to skarbnikiem zostanę ja - proszę tylko o konkretne opisy wpłat np. dla Uszatka/Bąbelka + miesiąc + nick z dogo. Albo np Uszatek+bazarek+nick z dogo. Mam taką pracę, że monitorują mi konto, i wszystkie "podejrzane" wpłaty mogą generować tłumaczenie się przeze mnie ;) Może darowizna lepiej pisać? Quote
Recommended Posts