dorcia2 Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 z bazarku do maluszka zaglądam , co ci ludzie w głowach mają , żeby tak bezbronna istotkę skrzywdzić Quote
mimbr Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 Witam poświątecznie. Czy możemy umawiać Bąbelka na piątek do salonu piękności? Podobno sam już próbuje robić sobie porządek z ogonkiem, co raczej nie byłoby wskazane. Quote
Nadziejka Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Wstawiam znow aby bylo wiadomo od ktorych serduszek juz sa cegieleczki u Babelka pozdrawiam sciskam ogromnie za zdrowko! Cegielki zycia kupily nasze cudne: Anula 10 zl dziekuje pieknie juz na koncie Madie ! dziekuje Elf i Mango 20 zl dziekuje cudnie juz na koncie Madie ! dziekuje halszka 10 zl dziekuje pieknie juz na koncie Madie ! dziekuje koja 30 zl dziekuje ogromnie juz na koncie Madie! dziekuje Ciocia bakusiowa 50 zl dziekuje stokroc! juz na koncie Madie ! dziekuje Olena84 5 zl dziekuje pieknie! juz na koncie Madie ! dziekuje Xibalba 5 zl dziekuje pieknie! juz na koncie Madie ! dziekuje Quote
Madie Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Cioteczka Bakusiowa wpłaciła, już wczoraj przelew dostałam. Serdecznie dziękuję !!! Quote
Gusiaczek Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Witam Bąbelka i wszystkich jego Przyjaciół :) Quote
Nadziejka Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Uzupelnilam juz w rozliczonku prosze o potwierdzenie na bazareczku ze 130 zl cegielenki juz wplynelo do Ciebie Madie Quote
Madie Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Zaraz potwierdzę;) Przyszły nowe wpłaty: 50 zł od mimbr, Uzupełniam rozliczenie na 1 stronie. A nasz słodziak się dziś kąpie i odpręża...?:) Quote
Madie Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Mimbr - daj mi znać proszę rano, jak tylko będziesz mogła rozmawiać. Dzwoniłam, ale niestety chyba już za późna pora była - przepraszam. Przy okazji podrzucę cudownego Bąblowatego! Quote
mimbr Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 Dziewczyny, z Babelkiem nie jest dobtrze, on wcale nie jest zdrowy. Zapisałam go na jutro do chirurga, mam nadzieję, że dojedzie. Quote
mimbr Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 Dziewczyny, z Babelkiem nie jest dobtrze, on wcale nie jest zdrowy. Zapisałam go na jutro do chirurga, mam nadzieję, że dojedzie. Quote
Madie Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Mimbr, zadzwonię do Ciebie dziś i przegadamy to na spokojnie. Ścisk dla Ciebie i Bąblowatego. Quote
kiyoshi Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Godzinę temu, mimbr napisał: Dziewczyny, z Babelkiem nie jest dobtrze, on wcale nie jest zdrowy. Zapisałam go na jutro do chirurga, mam nadzieję, że dojedzie. Boze!! Co sie dzieje? ???? Quote
Madie Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Rozmawiałam wczoraj z Mimbr i chodzi o kłopoty z ogonkiem. Jednak są i wyglądają na dość duże. Ale to niech już Ona opisze dokładnie jak wejdzie, bo nie chciałąbym niczego przekręcić. Quote
Anula Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 To jednak dobrze mimbr pisała,że ma złamany ogon.Oby tylko nie wdała się gangrena? Czekamy na wiadomości. Quote
mimbr Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 Jutro będzie opinia chirurga, bo na razie to zakrawa na baśń z cyklu Historia tysiąca i jednej nocy. Quote
mimbr Posted March 31, 2016 Author Posted March 31, 2016 Bakusiowa, dzisiaj nie. Jestem tym piorażona i nie chciałabym pod wpływem emocji namieszać. Przepraszam, że wystawiam Waszą cierpliwość na próbę. Quote
Recommended Posts