Jump to content
Dogomania

Bezunia i Toficzek już mają swoich ukochanych ludzi i są szczęśliwi. Beza zamieszkała we Wrocławiu, Toficzek w Żarach!!!

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj jest czwartek! wesoly.gif  dziękuję za te dodatkowe informacje( wczoraj trochę z Gabi rozmawiałyśmy o  maleńkich szczegółach) 

... tak szczerze, to ... ''jestem przekonana ,że Bezunią można się zauroczyć od pierwszego spojrzenia! ale raczej wolałabym! ...żeby Bezunia ,zauroczyła się pańcią!''mruga.gif

Posted
6 godzin temu, Martika@Aischa napisał:

zaciskamy :) :) :)

...pomogło!  zawsze pomaga!:-D   Bezunia będzie miała, ( właściwie powinno być ,że ma już swój domek!) wizyta przebiegła pomyślnie!  p Magda ,bardzo oczekuje na przyjęcie Bezuni, jest obeznana w opiece nad psem, ponieważ pomimo ,że nie miała jeszcze swojego, to opiekuje się pupilami ,znajomych,  sąsiadów i bardzo by chciała już mieć ''swojego przyjaciela'' teraz z różnych względów ,przyszedł TEN moment!...albo może Bezunia, tak zauroczyła Panią( ja jestem w stanie to zrozumieć, ponieważ kiedyś Jasia ,zauroczyła mnie właśnie ,gdzieś w ogłoszeniu, a ''później przyprowadziła na dogo'') jest to przemyślana decyzja! jest bardzo pozytywna ocena p Magdy ,teraz tylko trzeba omówić szczegóły transportu sunieczki, tak jak wspomniał kolega( w ostatniej niemal chwili musieliśmy zmienić plan i pojechał sam) p Magda bedzie chciała pojechać z kolegą po Bezunię , będziemy w kontakcie telefonicznym, myślę że ta słodka sunia ,będzie wreszcie szczęśliwa w swojej nowej rodzinie.

... jakby coś to pytajcie:-D

• Upvote 1
Posted

Świetna wiadomość :) Kolejny psiaczek będzie miał swój domek i swoją pańcię do kochania :)

Zamojskie psiaki mają szczęście, że jest grupka osób, które pomagają im wyjść z bezdomności. Szkoda, że przy inne schrony nie ma takich wspaniałych ludzi.

• Upvote 1
Posted
30 minut temu, elik napisał:

Świetna wiadomość :) Kolejny psiaczek będzie miał swój domek i swoją pańcię do kochania :)

Zamojskie psiaki mają szczęście, że jest grupka osób, które pomagają im wyjść z bezdomności. Szkoda, że przy inne schrony nie ma takich wspaniałych ludzi.

Elu,chciałyśmy pomóc kudłaczowi w tej chwili nie pamiętam z jakiego schronu ale wolontariuszka odpowiedziała nam,że po zapytaniu Kierownika,czy może psiak pojechać do DT,odpowiedział,że pies ma u niego DT. I tak to wygląda.Gro wolontariuszy nie ma siły przebicia w schronach.

Posted
2 godziny temu, anica napisał:

...pomogło!  zawsze pomaga!:-D   Bezunia będzie miała, ( właściwie powinno być ,że ma już swój domek!) wizyta przebiegła pomyślnie!  p Magda ,bardzo oczekuje na przyjęcie Bezuni, jest obeznana w opiece nad psem, ponieważ pomimo ,że nie miała jeszcze swojego, to opiekuje się pupilami ,znajomych,  sąsiadów i bardzo by chciała już mieć ''swojego przyjaciela'' teraz z różnych względów ,przyszedł TEN moment!...albo może Bezunia, tak zauroczyła Panią( ja jestem w stanie to zrozumieć, ponieważ kiedyś Jasia ,zauroczyła mnie właśnie ,gdzieś w ogłoszeniu, a ''później przyprowadziła na dogo'') jest to przemyślana decyzja! jest bardzo pozytywna ocena p Magdy ,teraz tylko trzeba omówić szczegóły transportu sunieczki, tak jak wspomniał kolega( w ostatniej niemal chwili musieliśmy zmienić plan i pojechał sam) p Magda bedzie chciała pojechać z kolegą po Bezunię , będziemy w kontakcie telefonicznym, myślę że ta słodka sunia ,będzie wreszcie szczęśliwa w swojej nowej rodzinie.

... jakby coś to pytajcie:-D

Anico, czy Beza będzie mieszkała w domu, czy w bloku? Czy Pani mieszka sama czy z rodziną?

Posted
20 minut temu, Anula napisał:

Elu,chciałyśmy pomóc kudłaczowi w tej chwili nie pamiętam z jakiego schronu ale wolontariuszka odpowiedziała nam,że po zapytaniu Kierownika,czy może psiak pojechać do DT,odpowiedział,że pies ma u niego DT. I tak to wygląda.Gro wolontariuszy nie ma siły przebicia w schronach.

W takim razie ja bym mówiła, że psiak idzie do DS :)

Posted
35 minut temu, Havanka napisał:

Anico, czy Beza będzie mieszkała w domu, czy w bloku? Czy Pani mieszka sama czy z rodziną?

Tez  chcialabym to wiedzieć, bo nie doczytałam? czy nie było takiej informacji? jakie warunki będzie miała sunia?

Posted
37 minut temu, Havanka napisał:

Ja odpowiem na pytanie, bo znam panią.  Beza będzie mieszkała w bloku tylko z panią.

Posted
Godzinę temu, elik napisał:

Bardzo się cieszę z tej pomocy, bo na naszym terenie bezdomność ogromna, traktowanie zwierząt przerażające, a dobrych domów jak na lekarstwo.

Taka pomoc to dla tych psów często jedyna szansa na  życie, albo na nowe życie...

• Upvote 1
Posted

Tak jak napisała Poker ,Bezunia będzie mieszkała sama ze swoją Pańcią w bloku ,może jeszcze dodam ,że będzie miała duży balkon ,gdzie będzie mogła wygrzewać się w słoneczku ,letnią porą :)

14 godzin temu, Tola napisał:

Bardzo się cieszę z tej pomocy, bo na naszym terenie bezdomność ogromna, traktowanie zwierząt przerażające, a dobrych domów jak na lekarstwo.

Taka pomoc to dla tych psów często jedyna szansa na  życie, albo na nowe życie...

... i niestety Tolu  ... takich ''bezdusznych terenów'' jest o wiele więcej!:(  dlatego tak mnie, cieszy każde uratowane życie!!!

Posted
4 godziny temu, Gemmei napisał:

Poleciała deklaracja stała na marzec na Bezunię :)

Zgadza się :)

Dotarła na konto Bezuni wczoraj  i jest dopisana w rozliczeniu

Posted
O 10.03.2016o19:49, Poker napisał:

Ja odpowiem na pytanie, bo znam panią.  Beza będzie mieszkała w bloku tylko z panią.

To wspaniale ! Może kiedyś, przypadkiem zobaczę Bezunię na spacerze...

Posted
16 minut temu, Havanka napisał:

To wspaniale ! Może kiedyś, przypadkiem zobaczę Bezunię na spacerze...

Havanko, czy Ty jesteś z Wrocławia?

Ja już nie wiem, czy pisałam, czy tylko mówiłam kilku osobom.

Pani Magda mieszka sama, w bloku na parterze, po sąsiedzku jest park, więc Bezunia będzie miała spacerki, a w  domu kanapę do dyspozycji.

A co najważniejsze ukochaną Panią.

Pani Magda jedzie po Bezunię we wtorek.

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, Gabi79 napisał:

Havanko, czy Ty jesteś z Wrocławia?

Ja już nie wiem, czy pisałam, czy tylko mówiłam kilku osobom.

Pani Magda mieszka sama, w bloku na parterze, po sąsiedzku jest park, więc Bezunia będzie miała spacerki, a w  domu kanapę do dyspozycji.

A co najważniejsze ukochaną Panią.

Pani Magda jedzie po Bezunię we wtorek.

Nie Gabi, do Wrocławia mam 35 km, ale czasem wypuszczam się tam na zakupy lub do lekarzy.

Z opisu, to wymarzone warunki dla naszej Bezy i mam nadzieję, ze takie okażą się w rzeczywistości. Już wkrótce TEN DZIEŃ !

Posted
5 minut temu, Havanka napisał:

Nie Gabi, do Wrocławia mam 35 km, ale czasem wypuszczam się tam na zakupy lub do lekarzy.

Z opisu, to wymarzone warunki dla naszej Bezy i mam nadzieję, ze takie okażą się w rzeczywistości. Już wkrótce TEN DZIEŃ !

Pani Magda właśnie takiej suni szukała, grzecznej, spokojnej, lubiącej spacerki i domowe zacisze.

• Upvote 1