Gabi79 Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za trzymanie kciuków, wizyta już jutro. Stres sięga zenitu. Anica, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję!!! Quote
anica Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Dzisiaj jest czwartek! dziękuję za te dodatkowe informacje( wczoraj trochę z Gabi rozmawiałyśmy o maleńkich szczegółach) ... tak szczerze, to ... ''jestem przekonana ,że Bezunią można się zauroczyć od pierwszego spojrzenia! ale raczej wolałabym! ...żeby Bezunia ,zauroczyła się pańcią!'' Quote
anica Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 6 godzin temu, Martika@Aischa napisał: zaciskamy :) :) :) ...pomogło! zawsze pomaga! Bezunia będzie miała, ( właściwie powinno być ,że ma już swój domek!) wizyta przebiegła pomyślnie! p Magda ,bardzo oczekuje na przyjęcie Bezuni, jest obeznana w opiece nad psem, ponieważ pomimo ,że nie miała jeszcze swojego, to opiekuje się pupilami ,znajomych, sąsiadów i bardzo by chciała już mieć ''swojego przyjaciela'' teraz z różnych względów ,przyszedł TEN moment!...albo może Bezunia, tak zauroczyła Panią( ja jestem w stanie to zrozumieć, ponieważ kiedyś Jasia ,zauroczyła mnie właśnie ,gdzieś w ogłoszeniu, a ''później przyprowadziła na dogo'') jest to przemyślana decyzja! jest bardzo pozytywna ocena p Magdy ,teraz tylko trzeba omówić szczegóły transportu sunieczki, tak jak wspomniał kolega( w ostatniej niemal chwili musieliśmy zmienić plan i pojechał sam) p Magda bedzie chciała pojechać z kolegą po Bezunię , będziemy w kontakcie telefonicznym, myślę że ta słodka sunia ,będzie wreszcie szczęśliwa w swojej nowej rodzinie. ... jakby coś to pytajcie 1 Quote
elik Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Świetna wiadomość :) Kolejny psiaczek będzie miał swój domek i swoją pańcię do kochania :) Zamojskie psiaki mają szczęście, że jest grupka osób, które pomagają im wyjść z bezdomności. Szkoda, że przy inne schrony nie ma takich wspaniałych ludzi. 1 Quote
Anula Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 30 minut temu, elik napisał: Świetna wiadomość :) Kolejny psiaczek będzie miał swój domek i swoją pańcię do kochania :) Zamojskie psiaki mają szczęście, że jest grupka osób, które pomagają im wyjść z bezdomności. Szkoda, że przy inne schrony nie ma takich wspaniałych ludzi. Elu,chciałyśmy pomóc kudłaczowi w tej chwili nie pamiętam z jakiego schronu ale wolontariuszka odpowiedziała nam,że po zapytaniu Kierownika,czy może psiak pojechać do DT,odpowiedział,że pies ma u niego DT. I tak to wygląda.Gro wolontariuszy nie ma siły przebicia w schronach. Quote
Havanka Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 2 godziny temu, anica napisał: ...pomogło! zawsze pomaga! Bezunia będzie miała, ( właściwie powinno być ,że ma już swój domek!) wizyta przebiegła pomyślnie! p Magda ,bardzo oczekuje na przyjęcie Bezuni, jest obeznana w opiece nad psem, ponieważ pomimo ,że nie miała jeszcze swojego, to opiekuje się pupilami ,znajomych, sąsiadów i bardzo by chciała już mieć ''swojego przyjaciela'' teraz z różnych względów ,przyszedł TEN moment!...albo może Bezunia, tak zauroczyła Panią( ja jestem w stanie to zrozumieć, ponieważ kiedyś Jasia ,zauroczyła mnie właśnie ,gdzieś w ogłoszeniu, a ''później przyprowadziła na dogo'') jest to przemyślana decyzja! jest bardzo pozytywna ocena p Magdy ,teraz tylko trzeba omówić szczegóły transportu sunieczki, tak jak wspomniał kolega( w ostatniej niemal chwili musieliśmy zmienić plan i pojechał sam) p Magda bedzie chciała pojechać z kolegą po Bezunię , będziemy w kontakcie telefonicznym, myślę że ta słodka sunia ,będzie wreszcie szczęśliwa w swojej nowej rodzinie. ... jakby coś to pytajcie Anico, czy Beza będzie mieszkała w domu, czy w bloku? Czy Pani mieszka sama czy z rodziną? Quote
elik Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 20 minut temu, Anula napisał: Elu,chciałyśmy pomóc kudłaczowi w tej chwili nie pamiętam z jakiego schronu ale wolontariuszka odpowiedziała nam,że po zapytaniu Kierownika,czy może psiak pojechać do DT,odpowiedział,że pies ma u niego DT. I tak to wygląda.Gro wolontariuszy nie ma siły przebicia w schronach. W takim razie ja bym mówiła, że psiak idzie do DS :) Quote
Tola Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 35 minut temu, Havanka napisał: Anico, czy Beza będzie mieszkała w domu, czy w bloku? Czy Pani mieszka sama czy z rodziną? Tez chcialabym to wiedzieć, bo nie doczytałam? czy nie było takiej informacji? jakie warunki będzie miała sunia? Quote
Poker Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 37 minut temu, Havanka napisał: Anico, czy Beza będzie mieszkała w domu, czy w bloku? Czy Pani mieszka sama czy z rodziną? Ja odpowiem na pytanie, bo znam panią. Beza będzie mieszkała w bloku tylko z panią. Quote
Tola Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Godzinę temu, elik napisał: Świetna wiadomość :) Kolejny psiaczek będzie miał swój domek i swoją pańcię do kochania :) Zamojskie psiaki mają szczęście, że jest grupka osób, które pomagają im wyjść z bezdomności. Szkoda, że przy inne schrony nie ma takich wspaniałych ludzi. Bardzo się cieszę z tej pomocy, bo na naszym terenie bezdomność ogromna, traktowanie zwierząt przerażające, a dobrych domów jak na lekarstwo. Taka pomoc to dla tych psów często jedyna szansa na życie, albo na nowe życie... 1 Quote
anica Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Tak jak napisała Poker ,Bezunia będzie mieszkała sama ze swoją Pańcią w bloku ,może jeszcze dodam ,że będzie miała duży balkon ,gdzie będzie mogła wygrzewać się w słoneczku ,letnią porą :) 14 godzin temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę z tej pomocy, bo na naszym terenie bezdomność ogromna, traktowanie zwierząt przerażające, a dobrych domów jak na lekarstwo. Taka pomoc to dla tych psów często jedyna szansa na życie, albo na nowe życie... ... i niestety Tolu ... takich ''bezdusznych terenów'' jest o wiele więcej!:( dlatego tak mnie, cieszy każde uratowane życie!!! Quote
b-b Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Wspaniale, ze domek pozytywnie przeszedł inspekcje Ani :) Quote
halszka Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Mam straszne zaległości na Dogo,nie wiem czy jest gdzieś info,kiedy nastąpi ten wielki dzień dla Bezuni? :) Quote
Gemmei Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Poleciała deklaracja stała na marzec na Bezunię :) Quote
elik Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 4 godziny temu, Gemmei napisał: Poleciała deklaracja stała na marzec na Bezunię :) Zgadza się :) Dotarła na konto Bezuni wczoraj i jest dopisana w rozliczeniu Quote
Havanka Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 O 10.03.2016o19:49, Poker napisał: Ja odpowiem na pytanie, bo znam panią. Beza będzie mieszkała w bloku tylko z panią. To wspaniale ! Może kiedyś, przypadkiem zobaczę Bezunię na spacerze... Quote
Gabi79 Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 16 minut temu, Havanka napisał: To wspaniale ! Może kiedyś, przypadkiem zobaczę Bezunię na spacerze... Havanko, czy Ty jesteś z Wrocławia? Ja już nie wiem, czy pisałam, czy tylko mówiłam kilku osobom. Pani Magda mieszka sama, w bloku na parterze, po sąsiedzku jest park, więc Bezunia będzie miała spacerki, a w domu kanapę do dyspozycji. A co najważniejsze ukochaną Panią. Pani Magda jedzie po Bezunię we wtorek. 1 Quote
Havanka Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 3 minuty temu, Gabi79 napisał: Havanko, czy Ty jesteś z Wrocławia? Ja już nie wiem, czy pisałam, czy tylko mówiłam kilku osobom. Pani Magda mieszka sama, w bloku na parterze, po sąsiedzku jest park, więc Bezunia będzie miała spacerki, a w domu kanapę do dyspozycji. A co najważniejsze ukochaną Panią. Pani Magda jedzie po Bezunię we wtorek. Nie Gabi, do Wrocławia mam 35 km, ale czasem wypuszczam się tam na zakupy lub do lekarzy. Z opisu, to wymarzone warunki dla naszej Bezy i mam nadzieję, ze takie okażą się w rzeczywistości. Już wkrótce TEN DZIEŃ ! Quote
Gabi79 Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 5 minut temu, Havanka napisał: Nie Gabi, do Wrocławia mam 35 km, ale czasem wypuszczam się tam na zakupy lub do lekarzy. Z opisu, to wymarzone warunki dla naszej Bezy i mam nadzieję, ze takie okażą się w rzeczywistości. Już wkrótce TEN DZIEŃ ! Pani Magda właśnie takiej suni szukała, grzecznej, spokojnej, lubiącej spacerki i domowe zacisze. 1 Quote
Bogusik Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Nadrabiam wątkowe zaległości i bardzo cieszę się,że Bezuni szykuje się wspaniały domek :) Trzymam kciuki za wtorek! Quote
Recommended Posts