Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Havanka napisał:

k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,031_hC_origJa też bardzo dziękuję ! Jest ich tam bardzo dużo.

1 godzinę temu, elik napisał:

Tak - zaznacz, kopiuj, wklej :)

k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,046_uN_orig

16 minut temu, auraa napisał:

b9f2298a1ac978e7a9d0_R3_orig.gifudało się !!!

14 minut temu, Gabi79 napisał:

Dobranoc wszystkim, do jutra   k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,04_0p_orig. 

Czy tylko ja widzę jakieś literki zamiast obrazków ??? Czy o co chodzi?

Dobranoc Daszeńko :)

Posted

Ja też się cieszę że Wy się cieszycie ale ja nic nie mogę wstawić i nadal nie widzę z czego się cieszycie. Zobaczę rano w domu. Dobranoc :)

Posted
12 godzin temu, sybil napisał:

Ja też spróbuję k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,21_xH_orig. Hurra, udało się! Dzięki Elik  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,30_8c_orig.

Witaj sybil gif%252520daje%252520r%2525C3%2525B3%252

Zapraszam Cię także na wątek maleńkiej suni Nutusi, która razem z Daszeńką i Abi mieszkała w schronisku w Zamościu i razem z nimi je opuściła. Teraz pomieszkuje u mnie na DT.

a Abi wraz z Daszeńką w hoteliku u szafirka

12 godzin temu, anecik napisał:

Ja też się cieszę że Wy się cieszycie ale ja nic nie mogę wstawić i nadal nie widzę z czego się cieszycie. Zobaczę rano w domu. Dobranoc :)

anecik, a teraz widzisz ? Pewnie tak, bo my widzimy, to i Ty musisz :)

5 godzin temu, Anula napisał:

Ale fajnie,wątek Daszki zaczyna się robić kolorowy.A Bogusik dla Daszki już przygotowuje bazarek,będzie wielkie otwarcie niebawem,zapraszamy.

Anula bardzo wielkie dziękuję%2525C5%25259Ble%252520dwa%252520serca.g

Obiecuję obecność, podrzucanie, a jak będzie kasa to licytowanie. U Was są zawsze super fanty :)

4 godziny temu, Gusiaczek napisał:

No, to teraz będzie u Daszeńki jeszcze weselej! k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig

Miłego dnia k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,mpmulck13lb

Miłego, najmilszego :)

I niech zagląda do naszych sunieczek jak najwięcej więcej ludzi  puk%25252C%252520puk.gif

Posted
4 minuty temu, Havanka napisał:

Elu, dzięki Twojemu linkowi, wątki psiaczków ożyją i nabiorą kolorów ! k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,13_Au_orig.

Jak się miewa nasza Daszka? Czy nie marznie na dworze?

Co poniektórzy wyśmiewają się z emotek, że to dziecinne, ale niech tam :) Moim zdaniem właśnie ożywiają wątek i lepiej oddają atmosferę i intencje piszących, niż wielozdaniowe posty :)

Posted
17 godzin temu, sybil napisał:

Ja też spróbuję k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,21_xH_orig. Hurra, udało się! Dzięki Elik  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,30_8c_orig.

Witaj Sybil u Daszeńki!!!

9 godzin temu, Anula napisał:

Ale fajnie,wątek Daszki zaczyna się robić kolorowy.A Bogusik dla Daszki już przygotowuje bazarek,będzie wielkie otwarcie niebawem,zapraszamy.

Ja już podejrzałam - super fanty na bazarku. Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Kurdupelka  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,18_rH_orig.

Oto wspomniany bazarek dla Abi i Daszeńki