Poker Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Już sobie zapisałam link w zakładkach.A jak je wklejać? Quote
elik Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 11 minut temu, Poker napisał: Już sobie zapisałam link w zakładkach.A jak je wklejać? Tak - zaznacz, kopiuj, wklej :) Quote
Anecik Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 2 godziny temu, Havanka napisał: Ja też bardzo dziękuję ! Jest ich tam bardzo dużo. 1 godzinę temu, elik napisał: Tak - zaznacz, kopiuj, wklej :) 16 minut temu, auraa napisał: udało się !!! 14 minut temu, Gabi79 napisał: Dobranoc wszystkim, do jutra Czy tylko ja widzę jakieś literki zamiast obrazków ??? Czy o co chodzi? Dobranoc Daszeńko :) Quote
Tola Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Wszyscy się cieszą, a ja nie mogę wstawić :( Quote
sybil Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Ja też spróbuję Hurra, udało się! Dzięki Elik Quote
Anecik Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Ja też się cieszę że Wy się cieszycie ale ja nic nie mogę wstawić i nadal nie widzę z czego się cieszycie. Zobaczę rano w domu. Dobranoc :) Quote
Anula Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Ale fajnie,wątek Daszki zaczyna się robić kolorowy.A Bogusik dla Daszki już przygotowuje bazarek,będzie wielkie otwarcie niebawem,zapraszamy. Quote
Gusiaczek Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 No, to teraz będzie u Daszeńki jeszcze weselej! Miłego dnia Quote
elik Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 12 godzin temu, sybil napisał: Ja też spróbuję Hurra, udało się! Dzięki Elik Witaj sybil Zapraszam Cię także na wątek maleńkiej suni Nutusi, która razem z Daszeńką i Abi mieszkała w schronisku w Zamościu i razem z nimi je opuściła. Teraz pomieszkuje u mnie na DT. a Abi wraz z Daszeńką w hoteliku u szafirka 12 godzin temu, anecik napisał: Ja też się cieszę że Wy się cieszycie ale ja nic nie mogę wstawić i nadal nie widzę z czego się cieszycie. Zobaczę rano w domu. Dobranoc :) anecik, a teraz widzisz ? Pewnie tak, bo my widzimy, to i Ty musisz :) 5 godzin temu, Anula napisał: Ale fajnie,wątek Daszki zaczyna się robić kolorowy.A Bogusik dla Daszki już przygotowuje bazarek,będzie wielkie otwarcie niebawem,zapraszamy. Anula bardzo wielkie dziękuję Obiecuję obecność, podrzucanie, a jak będzie kasa to licytowanie. U Was są zawsze super fanty :) 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: No, to teraz będzie u Daszeńki jeszcze weselej! Miłego dnia Miłego, najmilszego :) I niech zagląda do naszych sunieczek jak najwięcej więcej ludzi Quote
Havanka Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Elu, dzięki Twojemu linkowi, wątki psiaczków ożyją i nabiorą kolorów ! Jak się miewa nasza Daszka? Czy nie marznie na dworze? Quote
elik Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 4 minuty temu, Havanka napisał: Elu, dzięki Twojemu linkowi, wątki psiaczków ożyją i nabiorą kolorów ! Jak się miewa nasza Daszka? Czy nie marznie na dworze? Co poniektórzy wyśmiewają się z emotek, że to dziecinne, ale niech tam :) Moim zdaniem właśnie ożywiają wątek i lepiej oddają atmosferę i intencje piszących, niż wielozdaniowe posty :) Quote
b-b Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Szkoda,ze dogo pozbawiło - nie dało nam emotek. Ale jak widać zaradne ciocie poradzą sobie i z tym :) Quote
halszka Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 jej jak tu kolorowo pokazujemy maleńką,uroczą Daszeńkę :) Quote
Anecik Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Witam się w niedzielne popołudnie Mam, mam emotki. Dzięki Elu. Widocznie w pracy mi się nie należało Quote
Gabi79 Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 17 godzin temu, sybil napisał: Ja też spróbuję Hurra, udało się! Dzięki Elik Witaj Sybil u Daszeńki!!! 9 godzin temu, Anula napisał: Ale fajnie,wątek Daszki zaczyna się robić kolorowy.A Bogusik dla Daszki już przygotowuje bazarek,będzie wielkie otwarcie niebawem,zapraszamy. Ja już podejrzałam - super fanty na bazarku. Bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Kurdupelka Oto wspomniany bazarek dla Abi i Daszeńki Quote
Bogusik Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Bazarek gotowy,więc serdecznie zapraszam! :) http://www.dogomania.com/forum/topic/334393-domowy-kogel-mogel-do-230116/ Quote
Gabi79 Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 15 minut temu, Bogusik napisał: Bazarek gotowy,więc serdecznie zapraszam! :) http://www.dogomania.com/forum/topic/334393-domowy-kogel-mogel-do-230116/ Bogusiu, wygląda na to, że wkleiłyśmy link w tym samym czasie. Jeszcze raz dziękuję z całego serca w imieniu Daszeńki!!! Quote
elik Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 54 minut temu, Bogusik napisał: Bazarek gotowy,więc serdecznie zapraszam! :) http://www.dogomania.com/forum/topic/334393-domowy-kogel-mogel-do-230116/ Byłam przed chwilka i już prawie połowy fantów nie ma, a ja na kocyk w liski polowałam :( Quote
Gabi79 Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 Godzinę temu, Bogusik napisał: Bazarek gotowy,więc serdecznie zapraszam! :) http://www.dogomania.com/forum/topic/334393-domowy-kogel-mogel-do-230116/ Na bazarkach Bogusik zawsze tak jest, istne polowanie, jak w Lidlu Ale to jest wspaniałe, bo będą pieniążki dla Abi i Daszeńki. Quote
elik Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Ale śliczny puchatek z naszej Daczeńki :) Dziękujemy za śliczne zdjęcia :) 2 Quote
Recommended Posts