Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylwia chyba pisała,  że pa po 10. Nie wiem,  czy sprawa aktualna i czy ja mam tam jechać,  czy ktoś inny.  Ja teraz jestem w Stolicy,  ale w środę wracamy do siebie i od piątku możemy pojechać gdzie trzeba.  

• Upvote 1
Posted
21 godzin temu, teresaa118 napisał:

Mam nadzieje, ze to ostatnia wplata na Sheldona, czas na wlasny domek

tez na to liczę i dziękuję za wsparcie :)

19 godzin temu, kiyoshi napisał:

Zagladam bo juz 10ty

Mam nadzieje ze wizyta PA wypadnie bez zarzutu

Trzymam kciuki

nie dziękuję, kciuków nie puszczaj :)

17 godzin temu, konfirm31 napisał:

Sylwia chyba pisała,  że pa po 10. Nie wiem,  czy sprawa aktualna i czy ja mam tam jechać,  czy ktoś inny.  Ja teraz jestem w Stolicy,  ale w środę wracamy do siebie i od piątku możemy pojechać gdzie trzeba.  

sprawa aktualna, zaraz wyślę na pw kontakt do Pani Ewy, bardzo dziękuję, znasz historię Sheldona od początku, więc chętnie skorzystam z propozycji :)

Posted

planowana podróż Sheldona do domu - w sobotę nabliższą

to trochę daleko, ale namówiłam męża i pojedziemy z nim, coby stres zminimalizować, Sheldona, oczywiście :) w jedną stronę to jakieś 3,5 godzin. ale wracając, na groby dziadków zajrzymy ;)

jeszcze Sheldona zachipuje, może jutro, bo i tak z kotką muszę jechać.

pięknie dziękuję konfirm31 za wizytę pa - miło było porozmawiać :) uważam, że to bardzo dobry dom, mam nadzieję, że Sheldon wykorzysta szansę

przepraszam, że nie pisałam wcześniej, ale choruję ciągle :(

Posted

Cieszę się,  że  pojedzie tam z Tobą :) Trzymam kciuki za szybką adaptację Sheldona do nowej Rodziny. 

Mnie też się  bardzo fajnie z Tobą rozmawiało :). Nieustająco życzę Ci zdrowia,  oby wreszcie choróbsko poszło precz :). 

Posted
14 godzin temu, Poker napisał:

Zaczynamy trzymać kciuki za sobotnią podróż i adaptację rodziny z Sheldonkiem.

..ja również!!!  jak zobaczyłam rodzinkę, która chce zaadoptować Sheldonka, tak mi się ciepło zrobiło... że nie wiem co napisać:zakochany2:

Posted

Ja tez się przyłączam do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia, Sylwio!

Myszyniec to piękne miasto, środek Kurpi i centrum kultury kurpiowskiej. Miałam okazję tam być prowadząc szkolenia agroturystyczne. Warto zwiedzić przy okazji :)