sylwija Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 15 godzin temu, RudyKas napisał: Udostępniłam na fb :) dziękuję :) Quote
sylwija Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 taka sytuacja Yumi na zdjęciu - też do adopcji :) Quote
sylwija Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 :) przystojniaczek Emotikon smile tylko trzeba wziąć poprawkę na to, że on mniejszy niż na zdjęciach się wydaje. Sheldon waży 10 kg. proszę polecać Sheldona do adopcji, nie powinien być u mnie, gdzie większość to zwierzaki starsze lub specjalnej troskipotrzebuje swojego domu, który jest gotowy na przyjęcie szczeniaka i Sheldon i koty Quote
RudyKas Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Opowiadam o Sheldonie w kółko, ale jakoś nikt nie jest zainteresowany ciągle... :( Quote
halszka Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Zaglądam do łobuza :) w miarę możliwości( niestety mam ograniczony dostęp do internetu ) odświeżam ogłoszenia i rozsyłam na FB Quote
sylwija Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 O 8.04.2016o19:16, teresaa118 napisał: Kwiecien, stala dla Sheldona juz poszla pięknie dziękuję :) z wczoraj - Sheldon daje radę ;) Quote
sylwija Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Sheldon. czy ktoś go w końcu adoptuje, ratując mnie i resztę zwierzaków:) nie ma dla niego miejsc niedostępnych, wszystkich zaczepia do zabawy - psy, koty, mnie (a tu towarzystwo jednak delikatne - starsze, specjalnej troski) przy każdej pracy chętnie by pomagałapetyt..jest duuży - na jedzenie, na życie, na wszystko Quote
Poker Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Napisz w punktach jego charakterystykę: wiek waga wzrost zachowanie do psów, kotów, dzieci czy jest łagodny w każdej sytuacji tzn. u weta , przy strzyżeniu, grzebaniu w uszach posłuszeństwo , zostawanie w domu zachowanie czystości czy potrzebuje dużo ruchu i co Ci przyjdzie do głowy Quote
anica Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 .... rady Poker, są zawsze skuteczne! a te dwie ,powyżej foty, koniecznie trzeba dać do ogłoszenia!!! Quote
Moli@ Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 O 28.03.2016o16:44, sylwija napisał: pozdrawiamy i niech Sheldonowi dom się przydarzy - cierpliwy i wyrozumiały :) świetnie uchwycony... wesoły, barometr w górze, widać że brak łapki nie przeszkadza mu w bieganiu jeszcze wykadrować powiększyć głowę i też można dorzucić do ogłoszeń. Quote
sylwija Posted April 12, 2016 Author Posted April 12, 2016 O 10.04.2016o21:19, Poker napisał: Napisz w punktach jego charakterystykę: wiek 6-7 miesiecy waga 10,5 wzrost ? (zmierze, bo nie pamietam) zachowanie do psów, kotów, dzieci wychowuje się z psami i kotami, ale jest szczeniakiem i tylko by się bawił, rozpiera go energia, jest zazdrosny trochę, raczej nie do małych dzieci - nie jest grzeczniutki, spokojniutki, ma charakterek, wymaga konsekwencji, nauki - jak to szczeniak.. z ogłoszenia innego psa'jednak jest dla nich zbyt energiczny - bez przerwy je gania i nie daje im spokoju. ' właśnie tak, jeśli codzi o Sheldona i inne zwierzaki. on człowieka, psa, kota zaczepia, ale moze byc, ze w normlanych warunkach, w normalnym domu, on normalnie sie bedzie dał układać czy jest łagodny w każdej sytuacji tzn. u weta , przy strzyżeniu, grzebaniu w uszach nie. u weta - tak, wszystko można, ale potrafi się wyszczerzyć jak się chce mu coś zabrać, czy na inne zwierzaki przy jedzeniu, zabawce posłuszeństwo , no nie bardzo, ale dobrze sprawdza się przekupstwo zostawanie w domu niszczy i szczeka, chciałby być jak najwięcej z człowiekiem zachowanie czystości potrafi, ale bywa złośliwy czy potrzebuje dużo ruchu jak to szczeniak rozwijający się, potrzebuje się wyszaleć, a jednocześnie trzeba pamiętać, że jest inwalida i co Ci przyjdzie do głowy jest po przejściach i bardzo skrzywdzony, i teraz chce nadrabiać, dlatego mocno przywiązuje się do człowieka, który jest dla niego dobry, niewykluczony lęk separacyjny, ale jest inteligentny i młodziutki - jak ktoś da mu szansę, będzie z nim pracował, to nie ma rzeczy niemożliwych, a na pewno pokocha mocno. kanapowiec. brak łapki mu nie przeszkadza - żyje w końcu bez bólu i głodu, i potrafi z tego korzystać, ale trzeba pamiętać za niego o tym braku łapki - bo on wszędzie by wskakiwał, biegał po schodach, a nie powinien za dużo, no i niewykluczone, że jak będzie starszy, będzie potrzebował rehabilitacji i potrafi być uroczy i kochaniutki, szczególnie, jak śpi.. rozrabiaka i próbuje wymuszać, dlatego wlasciciel madry, konsekwentny, ale troskliwy i nie wiem,,co jeszcze.. edit: - urwis, rozpuszczony (bo taki był biedniusi..) Quote
malagos Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 I to zdjęcie z kotem - też fajne do ogłoszeń :) Quote
Gusiaczek Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Wyjątkowo zawadiacke spojrzenie :D https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-0/q86/s480x480/12987062_1158029894216641_4499340864878688699_n.jpg?oh=b515b0e30931a22e413fa7a74f14fd59&oe=5774D0D1 Quote
Poker Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Pamiętam o Sheldonie ,ale coś bazarki ogłoszeniowe wcięło. Quote
sylwija Posted April 20, 2016 Author Posted April 20, 2016 na pw dostalam: ' Serdecznie zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy Możesz kupić na nim pakiety w cenie 1zł i 4zł Możesz kupić taki pakiet dla swojego podopiecznego lub psiaka/kociaka w który przebywa w schronisku http://www.dogomania.com/forum/topic/335443-bazarek-ogłoszeniowy-na-długi-dtkasandra/ Każda obecność na wątku bazarkowym mile widziana :) Serdecznie pozdrawiamy ' opis potrzebny i wybór zdjęć :) Quote
anica Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 No to mamy bazarek! tylko opis i zdjęcia, które trzeba wybrać! ja zapłacę, tylko proszę ,żeby ktoś podał wszystkie dane do ogłoszenia!( chyba na Sylwije ,padło) Quote
Poker Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Ja już wykupiłam 4 pakiety.Postaram się dziś ułożyć teksty dla Sheldona i Numira. Quote
Recommended Posts