anica Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 6 godzin temu, sylwija napisał: jeden telefon - w sparwie 'tego szczeniaka, w sumie 9-miesiecznego, bez łapki? a to dziekuję' ... to my panu , Dziękujemy!!!!!!!!!!! 1 Quote
sylwija Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 to jakaś małolata była pewnie sobie wymyśliła szczeniaczka na prezent dla siebie albo kogoś już sposób zapytania mnie nie 'nastroił', no i fakt, ze nie przeczytała wcale ogłoszenia.. a ja Sheldona wyekspediowałam do kojca na dzień, do Zeldy i wydają się być oboje zadowoleni całkiem. w sumie to lepiej niż siedzieć w taką pogodę w chałupie i czekać aż wrócę. poza tym, lubią się, ładnie się bawią, i jak Sheldon potrafi się szczerzyć przy jedzeniu, to jak dostają razem oni we dwoje - obok siebie miski - w ogóle pełna zgoda, nawet z jednej by chyba mogli jeść Quote
sylwija Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 Sheldon smakuje wiosenną trawkę, najpierw wącha, potem próbuje ostrożnie języczkiem, a w końcu degustacja Quote
Poker Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Sheldon to dżentelmen pełną gębusią. Trawka na wiosnę bardzo smakuje psiakom, moim też. Quote
Gusiaczek Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 O 7.05.2016 o 07:42, Baltimoore napisał: Wyprowadziłaś go na pięknego psa :D To prawda! :) Serdeczności zostawiam Quote
sylwija Posted May 8, 2016 Author Posted May 8, 2016 mam nadzieję, że ktoś o doceni i pokocha, i da dom i.. popracuje nad nim/ z nim ;) Quote
Poker Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Jak widzę wpis sylwija, to zaglądam z bijącym sercem i nadzieją ,że może zadzwonił TEN dom. Quote
sylwija Posted May 8, 2016 Author Posted May 8, 2016 w ogóle nikt nie dzwoni, poza tym jednym beznadziejnym, o którym pisałam Quote
sylwija Posted May 15, 2016 Author Posted May 15, 2016 można być pewnym siebie i dumnym psem, jeśli ma się takiego dużego przyjaciela :) Sheldon potrzebuje ludzkiego przyjaciela, który da mu bezpieczny i kochający dom Quote
Baltimoore Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Sheldon sam z siebie jest śliczny i dumny :D Dzięki Tobie przeszedł nieprawdopodobną metamorfozę:D Quote
Kejciu Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Zaglądam do Sheldonka i nieustająco trzymam kciuki za domek :) Quote
sylwija Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 to prawda. ale o Zelde tez nikt nie dzwoni, a o Numira np. dzwonia, czy moga przyjechac i go zabrac, a jak powiedzialam, ze procedura adopcyjna, to buch sluchawka :D Quote
RudyKas Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Niech spadają wszyscy na drzewo jeśli im się wydaje że to jest mebel który sprawdzą w domu, a jak się nie sprawdzi to oddadzą do sklepu...:/ Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Tak, cisza wokół Sheldona, Zelduni i Numira jest dla mnie niezrozumiała :( Quote
sylwija Posted May 27, 2016 Author Posted May 27, 2016 Sheldon jest bardzo wesoły, energiczny, zabawowy ale czasem zaduma się, wygląda poważnie na pewno myśli, marzy.. o własnej rodzinie, własnym domu a ja nawet nic nie mogę mu obiecać nikt nie dzwoni, nikt nie pyta o Sheldona pewnie większość uważa go za 'wybrakowany towar', a on tak bardzo zasługuje, tak potrzebuje miejsca w czyimś sercu i domu. Quote
Recommended Posts