Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
19 minut temu, Poker napisał:

Octanisept nie przyspiesza gojenia tylko likwiduje drobnoustroje.

Sheldonku, kochany chłopczyku , zdrowiej ku naszej ,a szczególnie Sylwii uciesze.

Likwidując drobnoustroje a tym samym przyspiesza proces gojenia...przetestowane na psach i na ludziach, same używamy...

stosuje się na blokach operacyjnych, na chirurgi, przemywa się trudno gojące się rany na przykład odleżyny

Posted

ciężko mi ocenić

- ta na łapce po 'nieudanym spacerku' to tak, na zdjęcie szwów musimy iść jakoś w przyszłym tygodniu

a ta - po amputacji,martwicy - to no to dziura jest :( może dzisiaj TZ wpadnie, jak będę zmieniać opatrunek, to zrobię zdjęcie

Posted
Godzinę temu, sylwija napisał:

ciężko mi ocenić

- ta na łapce po 'nieudanym spacerku' to tak, na zdjęcie szwów musimy iść jakoś w przyszłym tygodniu

a ta - po amputacji,martwicy - to no to dziura jest :( może dzisiaj TZ wpadnie, jak będę zmieniać opatrunek, to zrobię zdjęcie

A czy martwica została usunięta (w lecznicy) i rana ziarninuje?

Posted

na trzech łapkach sobie poradzi, byleby był zdrowy, żeby ta tylna łapka pooperacyjna była sprawna, żeby ta nieszczęsna dziura się zagoiła..

żeby miał siły na to wszystko

i żeby pech się skończył i ludzie, żeby o kochali i szanowali

12552908_1102219966464301_69333589407066

12508697_1102041846482113_50990089169628

Posted
5 minut temu, sylwija napisał:

na trzech łapkach sobie poradzi, byleby był zdrowy, żeby ta tylna łapka pooperacyjna była sprawna, żeby ta nieszczęsna dziura się zagoiła..

żeby miał siły na to wszystko

i żeby pech się skończył i ludzie, żeby o kochali i szanowali

I żebyś Ty miała siłę :). Będzie dobrze :)

Posted

Jak w samolocie na szkoleniu przed startem - gdyby "coś" najpierw zabezpieczamy siebie, później bliskich .....

Tobie, Sylwio potrzeba dużo sił i zdrowia, by i ten lot zakończył się szczęśliwie

Dobrego dnia :)

Posted

dzisiaj pojechałam do apteki i zasypało całkiem, więc droga się wydłużyła, Sheldon został w kennelu

i .. tak próbował się wydostać, że aż odgiął dół siatki-drzwiczek i pogryzione było. sprawdzałam, czy zęby całe..

on po prostu chciałby cały czas być z kimś i przy kimś najlepiej blisko

Posted

też się obawiam

obawiam się, jak będę musiała w pn jechać do pracy

najgorsze, że nie mogę go zostawić normalnie w pokoju z psami i kotami, bo się boję, że coś sobie naruszy - on sam albo zwierzaki, które zostają w domu