Anula Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Hania musi przeprowadzić konkretną rozmowę z Państwem,co to za dom,jakie warunki oferują suniom,czy mieli już psiaki w domu,czy są dzieci i inne zwierzaki.To bardzo istotne jest przed oddaniem suczek. Jestem w kontakcie z Hanią,gdyby co to pojedziemy we dwie i zawieziemy suczki. Wolałabym aby adopcja odbyła się po Nowym Roku,zawsze to by było bezpieczniej,no ale może przesadzam. Quote
Poker Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Może w razie czego domkowi ze Szczecina podsunąć Kejlę u Murki? Quote
Gabi79 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Może w razie czego domkowi ze Szczecina podsunąć Kejlę u Murki? Też o tym pomyślałam. Quote
Gusiaczek Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Ojej! dzieje się, zatem trzymam kciuki za pomyślność i kres bezdomności obu Panienek :) Quote
AlfaLS Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 To może pogadajcie dziewczyny z domkiem nr 2 zanim ja spotkam się z domkiem nr 1. Żebym w razie co miała lepsze rozeznanie co mówić... Quote
Gabi79 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 To może pogadajcie dziewczyny z domkiem nr 2 zanim ja spotkam się z domkiem nr 1. Żebym w razie co miała lepsze rozeznanie co mówić... Tak, jak pisała Anula, Hania musi przeprowadzić z domkiem nr 2 porządna rozmowę tel. A domek nr 1 wypada sprawdzić, w razie gdyby coś nie wypaliło. Quote
szafirka Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Alfa podaj mi na priv swój nr tel. Jak już będzie wiadomo co z domkiem nr 2 to zadzwonię do Ciebie. Quote
Anula Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Przed chwilą rozmawiałam z P.Joanną z Niemstowa.Pani naradziła się z mężem na spokojnie,są zauroczeni suczkami jedna ładniejsza od drugiej ale zdecydowali,że nie poradzą sobie z dwoma psami.Głównie chodzi o wyjazdy Państwa na żagle i ogólnie wyjazdy z których często korzystają aby odpoczywać po za Niemstowem.Państwo chcą zabierać psiaka ze sobą a z dwoma psiakami będzie im ciężko.W związku z tym jeżeli adopcja wchodzi w grę to tylko jednego psiaka.Państwo przyjadą do Nowej Soli po psiaka. W zasadzie mamy dwa domy,które chcą zaadoptować po jednym psie.Myślę,że warto wydać psiaki osobno pod warunkiem,że to będą bardzo dobre domy.Umówiłam się z Państwem jutro rano na godz.10 na wizytę.Zobaczymy co przyniesie. Nie rozmawiałam,którą suczką są bardziej zainteresowani.Hania napisała,że Pan ze Szczecina nie jest zdecydowany,którą zaadoptuje dopiero gdy przyjedzie i wybierze.Gorzej będzie jak tylko będzie wchodziła jedna w grę. Co o tym myślicie? Quote
ania75 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Nie wiemy jeszcze czy ten ew. domek ze Szczecina nie zdecydowałby się na obie sunie ....... (tak jakoś na to liczę :)) Quote
szafirka Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Hmmm, to może dajmy wybór Panu ze Szczecina, ponieważ był pierwszy, a Ci z Niemstowa wezmą wtedy drugą skoro im obojętne. Oczywiście pod warunkiem, że oba domki bedą się nadawać. Quote
Anula Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Hmmm, to może dajmy wybór Panu ze Szczecina, ponieważ był pierwszy, a Ci z Niemstowa wezmą wtedy drugą skoro im obojętne. Oczywiście pod warunkiem, że oba domki bedą się nadawać. Też tak sądzę ale najpierw konieczne wizyty. Quote
Gabi79 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Przed chwilą rozmawiałam z P.Joanną z Niemstowa.Pani naradziła się z mężem na spokojnie,są zauroczeni suczkami jedna ładniejsza od drugiej ale zdecydowali,że nie poradzą sobie z dwoma psami.Głównie chodzi o wyjazdy Państwa na żagle i ogólnie wyjazdy z których często korzystają aby odpoczywać po za Niemstowem.Państwo chcą zabierać psiaka ze sobą a z dwoma psiakami będzie im ciężko.W związku z tym jeżeli adopcja wchodzi w grę to tylko jednego psiaka.Państwo przyjadą do Nowej Soli po psiaka. W zasadzie mamy dwa domy,które chcą zaadoptować po jednym psie.Myślę,że warto wydać psiaki osobno pod warunkiem,że to będą bardzo dobre domy.Umówiłam się z Państwem jutro rano na godz.10 na wizytę.Zobaczymy co przyniesie. Nie rozmawiałam,którą suczką są bardziej zainteresowani.Hania napisała,że Pan ze Szczecina nie jest zdecydowany,którą zaadoptuje dopiero gdy przyjedzie i wybierze.Gorzej będzie jak tylko będzie wchodziła jedna w grę. Co o tym myślicie? Czyli mamy 2 domy z których każdy chce jedną sunię. Zgadzam się z Anulko, ze jeśli to będą super domy warto rozdzielić sunie. Trzeba by zrobic wizyty i jak w domku nr 1 będzoie ok. powiedzieć Panu, jak wyglada sytuacja. Trzymam kciuki!!! Quote
Bogusik Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 Super się dzieje! :) Ja też myślę,że warto Panu ze Szczecina dać pierwszeństwo.Podesłałam Hani tel.kontaktowy do AlfaLS :) Czekamy zatem na ustalenia... Quote
AlfaLS Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Super się dzieje! :) Ja też myślę,że warto Panu ze Szczecina dać pierwszeństwo.Podesłałam Hani tel.kontaktowy do AlfaLS :) Czekamy zatem na ustalenia... Dziękuję za podesłanie. Właśnie miałam to zrobić :) . Ok, to dzwonię do Pana... Edit. Zadzwoniłam. Jestem umówiona na jutro ok. 14-15. Podesłałam Panu link do wątku gdyż Pan chce pokazać żonie więcej fotek naszych suczek. Nie zabijecie??? Quote
Gusiaczek Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Zabiją, jak amen w pacierzu! :D Trzymam kciuki, powodzenia Quote
Bogusik Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 Dziękuję za podesłanie. Właśnie miałam to zrobić :) . Ok, to dzwonię do Pana... Edit. Zadzwoniłam. Jestem umówiona na jutro ok. 14-15. Podesłałam Panu link do wątku gdyż Pan chce pokazać żonie więcej fotek naszych suczek. Nie zabijecie??? Super,że wizyta już uzgodniona :) Bardzo dziękujemy,że chcesz ją przeprowadzić! :) Trzymamy kciuki za jutrzejsze dwie wizyty dla naszych dziewczynek! Fajnie,że podesłałaś Panu link do wątku,bo nie mamy przecie nic do ukrycia... :) Quote
Poker Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Ale się dziejeeeeeeee. Oby sunieczkom się poszczęściło, obojętnie czy razem czy osobno. Jak będą miały kochające domki, to szybko przeboleją rozdzielenie. Quote
teresaa118 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Czekamy w napieciu, nasze dziewczynki musza znalezc dobre domki na zawsze!!!!! Quote
Anula Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Nadeszła stała deklaracja za I od teresaa118. Ślicznie dziękujemy. Quote
Tola Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Jak nie było domków, to nie było, a teraz od razu dwa, może to na te właśnie domy czekały nasze ślicznotki ;) :) Trzymam kciuki! Quote
Bogusik Posted December 29, 2015 Author Posted December 29, 2015 Dziękujemy za wpłacone deklaracje oraz trzymanie kciuków!Przydadzą się na jutrzejszy dzień i nie tylko.. :) Quote
Recommended Posts