szafirka Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Bardzo się cieszę z Waszego zainteresowania PanKracym :) 1 Quote
Anecik Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Jak już pisałam mogę dać na Pana Kracego 30 stałej i coś co pozostanie po Franiu :) Bazarki też będę robić - ale do spóły z Kejlusią bo bida siedzi u Murki a nie ma żadnych deklaracji :( Cudny jest ten Pan Kracy Quote
xcat Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Dziewczyny, a mogłybyście założyć wątek PanKracego? Chciałabym zrobić mu bazarek. Quote
Bogusik Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Dziewczyny, a mogłybyście założyć wątek PanKracego? Chciałabym zrobić mu bazarek. Kochana,wstrzymujemy się do poniedziałku,ponieważ zgłosił się Pan,który twierdzi,że to jego pies.Ma być w poniedziałek w przytulisku i wtedy wszystko się rozstrzygnie.Jestem w kontakcie na Fb z wolontariuszką przytuliska i da mi znać :) Quote
xcat Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Kochana,wstrzymujemy się do poniedziałku,ponieważ zgłosił się Pan,który twierdzi,że to jego pies.Ma być w poniedziałek w przytulisku i wtedy wszystko się rozstrzygnie.Jestem w kontakcie na Fb z wolontariuszką przytuliska i da mi znać :) Na początku pomyliły mi się dni. Czekam do poniedziałki w takim razie. Quote
Nutusia Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 O matko, dlaczego dopiero w poniedziałek? Gdyby mi pies zginął i dostałabym informację, że może to on jest tu i tu, to tak jak stoję wypadłabym z domu i gnała sprawdzić czy to on!.... A tak przy okazji, dlaczego to jest Pan Kracy, a nie Pankracy? ;) Quote
xcat Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 O matko, dlaczego dopiero w poniedziałek? Gdyby mi pies zginął i dostałabym informację, że może to on jest tu i tu, to tak jak stoję wypadłabym z domu i gnała sprawdzić czy to on!.... A tak przy okazji, dlaczego to jest Pan Kracy, a nie Pankracy? ;) Też mnie to dziwi. Od razu bym poleciała. Koleżanka kiedyś zobaczyła błąkającego się psa, bardzo płochliwego, nie można było podejść, bo od razu uciekał daleko. Zaczęła przeszukiwać ogłoszenia o zaginionych psa. Znalazła właściciela,a ten powiedział, że przyjedzie jutro po południu, bo jest już ciemno o_0 Przez noc pies może pójść wszędzie lub wpaść pod samochód. Quote
Anula Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Ja też byłam zaskoczona taką wiadomością.Pan jest ze Sławy i twierdzi,że to jest jego psiak.Ja osobiście nie czekałabym ani chwili i pojechała po psa.Być może są jakieś ograniczenia w odbiorze psa np.nikt nie może go wydać w tych dniach.Biedny maluch,jeżeli rzeczywiście zgłosił się po niego pan to musi odsiedzieć jeszcze 2 dni w budzie bez słomy.Nic,czekamy do poniedziałku jak rozwinie się sytuacja.Jeżeli Pan Kracy dalej bedzie przebywał w Przytulisku będziemy myśleć aby pojechał do szafirki,do ciepełka. Quote
szafirka Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Sława jest 50 km od miejsca, w którym piesek został znaleziony, jakoś mi to nie pasuje. Quote
Anula Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Sława jest 50 km od miejsca, w którym piesek został znaleziony, jakoś mi to nie pasuje. W zasadzie to nic nie wiemy więcej niż to co napisała Bogusik i ja.Pan dzwonił i rozmawiał z Kierowniczką Przytuliska.Jeżeli rzeczywiście temu Panu zaginął jego psiak to ogromnie będę się cieszyć,że wróci do swojego domu.Mam nadzieję,że jest to dobry dom,który nie pozwoli drugi raz zaginąć Pan Kracemu. Pisałam wcześniej,że Pan Kracy jest łudząco podobny do mojego już nieżyjącego psiaka.Kiedyś nam zaginął w lesie 30km od domu,pognał za zwierzyną,szukaliśmy go,wołaliśmy,jak kamień w wodę przepadł.Przez kolejne 4 dni jeździliśmy w to miejsce gdzie stał samochód, po kilka godzin chodziliśmy po lesie,zaangażowaliśmy swoich przyjaciół z pracy i nic,a nasz psiak szedł do domu i piątego dnia wcześnie rano usłyszeliśmy drapanie w drzwi-to był nasz kochany Brutus,wrócił do domu cały w rzepach i bardzo,bardzo zmęczony.Mieszkaliśmy jeszcze w bloku na 10-tym piętrze.Brutus był moją miłością i pozostał nią. Quote
Bogusik Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 W zasadzie to nic nie wiemy więcej niż to co napisała Bogusik i ja.Pan dzwonił i rozmawiał z Kierowniczką Przytuliska.Jeżeli rzeczywiście temu Panu zaginął jego psiak to ogromnie będę się cieszyć,że wróci do swojego domu.Mam nadzieję,że jest to dobry dom. Też mam nadzieje,że jeżeli okaże się,że to jego piesek,to wróci do normalnego i dobrego domu.Gorzej,jak to jakaś patologia... :( Przeraża mnie też to,że uciekł i szwendał się nie wiadomo jak długo,a przecież nie jest wykastrowany... Quote
Poker Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Pozostaje czekać. Różnie w życiu bywa. Ale to ,że pojedzie dopiero w poniedziałek , to wielki minus.Chyba ,że jest teraz daleko albo nie może się ruszyć. Pan Kracy , chyba żeby było oryginalnie. Quote
Ryss Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Pisałam wcześniej,że Pan Kracy jest łudząco podobny do mojego już nieżyjącego psiaka.Kiedyś nam zaginął w lesie 30km od domu,pognał za zwierzyną,szukaliśmy go,wołaliśmy,jak kamień w wodę przepadł.Przez kolejne 4 dni jeździliśmy w to miejsce gdzie stał samochód, po kilka godzin chodziliśmy po lesie,zaangażowaliśmy swoich przyjaciół z pracy i nic,a nasz psiak szedł do domu i piątego dnia wcześnie rano usłyszeliśmy drapanie w drzwi-to był nasz kochany Brutus,wrócił do domu cały w rzepach i bardzo,bardzo zmęczony. Piękna historia "O psie, który szedł do domu"... Quote
Anula Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Mika i Kika przeniesione z ogłoszenia OLX - Warszawa na Kraków. http://olx.pl/oferta/mika-i-kika-2-letnie-siostrzyczki-szukaja-domu-CID103-IDcTnF5.html?action=show&id=190515031#xtor=EREC-143-[id1]-20151212-[displayLink]-1428779@1-20151212171824 Quote
Bogusik Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Mika i Kika przeniesione z ogłoszenia OLX - Warszawa na Kraków. http://olx.pl/oferta/mika-i-kika-2-letnie-siostrzyczki-szukaja-domu-CID103-IDcTnF5.html?action=show&id=190515031#xtor=EREC-143-[id1]-20151212-[displayLink]-1428779@1-20151212171824 Anulko dziękujemy :) Uzupełniłam na pierwszej stronie. Nie wiem czy havanka zmieniła na Katowice,bo nie znalazłam o tym wpisu ? Quote
Anula Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Anulko dziękujemy :) Uzupełniłam na pierwszej stronie. Nie wiem czy havanka zmieniła na Katowice,bo nie znalazłam o tym wpisu ? Bogusik,ja proponuję aby pozostawić na Wrocław jednak,niech OLX zostanie na Wrocław. W tej chwili jest u mnie OLX na Poznań i Kraków.Mogę w następnym tygodniu z Poznania zmienić na Katowice. Nie wiem czy OLX na Wrocław jest wyróżnione. Quote
Bogusik Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Aha,to dopiszę,że jest też od Ciebie na Poznań,bo już sie z tym pogubiłam.Jak możesz,to wstaw link,bo nie wiem gdzie szukać.O ile wiem,to olx na Wrocław jest wyróżnione do 23.12.15.Jak havanka tu zaglądnie,to nam napisze,jak to wygląda Quote
Havanka Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Zgodnie z sugestią Anuli, suczki mają wyróżnione OLX na Wrocław, do 23 grudnia. Oglądalnosć duża, ale na razie bez efektów. http://olx.pl/oferta/mika-i-kika-2-letnie-siostrzyczki-szukaja-domu-CID103-IDcJeTr.html Quote
Anula Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Aha,to dopiszę,że jest też od Ciebie na Poznań,bo już sie z tym pogubiłam.Jak możesz,to wstaw link,bo nie wiem gdzie szukać.O ile wiem,to olx na Wrocław jest wyróżnione do 23.12.15.Jak havanka tu zaglądnie,to nam napisze,jak to wygląda OLX na Poznań: http://olx.pl/oferta/kika-i-mika-2-letnie-kudlate-siostrzyczki-szukaja-domu-CID103-IDcMU6h.html Wyróżnienie-Poznań do 23.12.15 ; Kraków do 30.12.15 Quote
Bogusik Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Zgodnie z sugestią Anuli, suczki mają wyróżnione OLX na Wrocław, do 23 grudnia. Oglądalnosć duża, ale na razie bez efektów.http://olx.pl/oferta/mika-i-kika-2-letnie-siostrzyczki-szukaja-domu-CID103-IDcJeTr.html Dziękuję havanko za odpowiedź i link do olx :) OLX na Poznań: http://olx.pl/oferta/kika-i-mika-2-letnie-kudlate-siostrzyczki-szukaja-domu-CID103-IDcMU6h.html Wyróżnienie-Poznań do 23.12.15 ; Kraków do 30.12.15 Zaraz pouzupełniam :) Quote
Nutusia Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Czasem wcale nie jest fajnie, gdy się właściciel psa znajdzie, niestety. Oby tym razem było inaczej... Quote
Tola Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Czasem wcale nie jest fajnie, gdy się właściciel psa znajdzie, niestety. Oby tym razem było inaczej... Biedny psiak :( Mam podobne myśli... Quote
Anecik Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Ciekawe czy Pan odbierze Pana Kracego? Quote
Bogusik Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Kochani mam info.że Pankracy jest nadal w przytulisku,wiec zabieramy się do roboty! :) Anula dzisiaj założy mu wątek,bo od tego trzeba zacząć... 1 Quote
Bogusik Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Zapraszamy serdecznie na wątek Pankracego :) http://www.dogomania.com/forum/topic/334122-pankracy-kud%C5%82aczek-chodz%C4%85cy-k%C5%82%C4%99bek-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia/ Quote
Recommended Posts