Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale fajniutka.Dobrze,że jest u Ciebie Haniu pod opieką,no i cudownie,że idzie do domku.Jednak starsze psiaki też znajdują domki.

Przepraszam za zaśmiecanie, ale muszę Wam napisać, że jakiś czas temu spotkałam na moim osiedlu Panią z pieskiem.

Powiedziała, że piesio jest ze schroniska, ma 11 lat i niedawno go adoptowała. Miód na serce.

Mój Tuptuś adoptowany prawie 3 miesiące temu jest oceniony na 15 lat. Kocham starsze pieski, mają w sobie jakąś magię

Posted

Tak, jest wspaniała, pogodna, porusza się nieźle jak na swój wiek i dobrze wygląda. Bedzie mieszkać w Nowej Soli ze swoim ok. 30-letnim panem, który się nią zauroczył. Staruszki rzeczywiście są magiczne :)

Posted

Tak, jest wspaniała, pogodna, porusza się nieźle jak na swój wiek i dobrze wygląda. Bedzie mieszkać w Nowej Soli ze swoim ok. 30-letnim panem, który się nią zauroczył. Staruszki rzeczywiście są magiczne :)

Super Haniu pozdrów Pana bardzo serdecznie od Cioteczek z Dogo i niech Misiunia żyje długo i szczęśliwie!!!

Posted

Pisałam już na wątku Kejli - dzisiaj dzwonił do mnie bardzo sympatyczny pan z Wrocławia zainteresowany sunią, ale chyba przeraziła go odległość, bo  chciałby przed adopcją zapoznać 8 letnią córkę z Kejlą.

Wspomniał, ze widział ogłoszenia siostrzyczek, bardzo mu się podobały, ale dziewczynki mają zamieszkać w jednym domu.

Nie pamiętam - sunie mają tylko wspólne ogłoszenia?

W razie czego mogę przekazać nr tel do pana...

Posted

Ogłoszenia idą od tygodnia dla dwóch kudłatek razem.Poczekamy jeszcze chwilkę,zmienię na Warszawę a później jeżeli nie będzie zainteresowania,zrobimy osobne ogłoszenia.Ja zdaję sobie sprawę,że decyzja o podjęciu adopcji dwóch psiaków jest ciężka,jeżeli ktoś nie miał zwierzaka w domu albo miał jednego,natomiast jeżeli ktoś ma jednego to nie bardzo mu się uśmiecha jeszcze zaadoptować dwa psy.No ale zobaczymy,czas pokaże co się będzie działo.

Posted

Może dopisać w ogłoszeniach, że możliwa adopcja osobno?

Może jeszcze chwilkę poczekamy. Ty zrobiłaś na Wrocław,tak? Za tydzień jeżeli możesz to zmień na Katowice.

Ja zrobiłam OLX wyróżnione na Warszawę.

Od: dzisiaj 
Do: 30 gru

320427793_1_94x72_mika-i-kika-2-letnie-s
Mika i Kika - 2 letnie siostrzyczki szuk...
 Odśwież za darmodostępne za 14 dni
   podgląd   edycja   zakończ

Za darmo

0
Wyróżnione do 30 gru

Statystyki:
  Wyświetleń: 13
 Tel: 0
 GG: 0
 Obserwuje: 0