Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Barruś wita mnie już swoją basową mruczanką (bosko:loveu:) i nawet podryguje z radości, jest słodki, nawet jak nie lubi żeby coś przy nim robić albo się boi,to przełamuje te uczucia i pozwala.Dzielne piesiątko.

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ghanima napisał(a):
Barrusiu, zaniedbałam odwiedzin, :wallbash: więc się poprawiam, przystojniaku :cool3:

NO,a ja go narazie nawet realnie nie mogę odwiedzić bo kontuzjowana noga:shake:. Będę za to wyciągać newsy od Tamary:evil_lol:

Posted

[quote name='bigosik']NO,a ja go narazie nawet realnie nie mogę odwiedzić bo kontuzjowana noga:shake:. Będę za to wyciągać newsy od Tamary:evil_lol:

No no !!!

A co ten Bigosik zrobił że ma obolałą kończynę ?
Pewnie w lany poniedziałek przed stadem facetów z kubłami wody uciekał - co ???...
Baruś zapewne morze łez wyleje za swoją Kochaną Pancią...

Posted

supergoga napisał(a):
Bigosik, Ty się nie kontuzjuj, tylko do Barusia biegiem.
Ja też odwiedzam poświątecznie psiaka.
Trzymaj sie, sliczny jesteś chłopie!

Dołączam do apelu - bigosik, nie kontuzjuj się! Dla kogo Barry będzie "mruczanda" wyśpiewywał? ;)

Posted

No dobra,dobra.:evil_lol:. Biedny on jest ten nasz Barruś. To naprawdę dobre,kochane psisko. Nikt,ani jedna osoba się nawet nie zapytała o niego. Wszyscy chcą KONIECZNIE młodego psa. A i ten się przecież kiedyś zestarzeje, może się rozchorować - cokolwiek. Kiedy wreszcie ludzie pojmą,że starszy pies nie oznacza : na chwilę. A ludzie swoje: najlepiej młody i żeby dużo nie wymagał:angryy: (pomijając,że młodziaki muszą się wybiegać, pobawić etc.). Patrzę na tego poczciwulca i jak mam mu spojrzeć w oczy, co mam mu powiedzieć? Że jest jawnie dyskryminowany? A on tam czeka, dzień za dniem..

Posted

bigosik napisał(a):
No dobra,dobra.:evil_lol:. Biedny on jest ten nasz Barruś. To naprawdę dobre,kochane psisko. Nikt,ani jedna osoba się nawet nie zapytała o niego. Wszyscy chcą KONIECZNIE młodego psa. A i ten się przecież kiedyś zestarzeje, może się rozchorować - cokolwiek. Kiedy wreszcie ludzie pojmą,że starszy pies nie oznacza : na chwilę. A ludzie swoje: najlepiej młody i żeby dużo nie wymagał:angryy: (pomijając,że młodziaki muszą się wybiegać, pobawić etc.). Patrzę na tego poczciwulca i jak mam mu spojrzeć w oczy, co mam mu powiedzieć? Że jest jawnie dyskryminowany? A on tam czeka, dzień za dniem..

Kasiunia, nawet nie wiesz jak bym chciała domu dla niego. Kurcze, trzebaby chyba zacząć od nowa szukać. A w radio był ogłoszony? Może byśmy sie wybrali do radia i pogadamy z kimś...
Kasia , jak tylko szczeniaki pójdą precz pomogę ci przy barym.

Posted

Agata69 napisał(a):
Kasiunia, nawet nie wiesz jak bym chciała domu dla niego. Kurcze, trzebaby chyba zacząć od nowa szukać. A w radio był ogłoszony? Może byśmy sie wybrali do radia i pogadamy z kimś...
Kasia , jak tylko szczeniaki pójdą precz pomogę ci przy barym.

Jasne, ostatnia seria ogłoszeń,które zrobiłam jeszcze aktualna - będę systematycznie wydłużać listę ogłoszonek - do radia można iść. Zaraz wyślę e-mail do Pik. On jest świetny, komuś da naprawdę wiele radości. Co do szczenioków:loveu: wczoraj widziałam to przedszkole,rosną w tempie błyskawicznym. Obsiadły mi nogawki skubańce i dawaj,gryziaj skacz i szalej:diabloti: (a spodnie były jasne, z podkreśleniem BYŁY:shake:).

Posted

Gdusia napisał(a):
wieczorny wirtualny spacerek :)

Jutro realny z rana - muszę rozchodzić kontuzję (wymigałam się od lekarza:evil_lol:) ,a Barruś ma kojący wpływ.

Posted

[quote name='bigosik']Jutro realny z rana - muszę rozchodzić kontuzję (wymigałam się od lekarza:evil_lol:) ,a Barruś ma kojący wpływ.

A może zareklamować Barrusia jako pieska - bioenergoterapeutę??? :cool3:

Posted

No bo Barry to psiak na pogodę i na deszcz, przyjaciel na dobre i na złe, nie ocenia, nie miewa pretensji i zawsze radosny na twój widok. Czy trzeba lepszej terapii?

Posted

[quote name='Gdusia']Nie ... Chyba nie ma lepszego przyjaciela na tym swiecie niz pies...

Albo dwa psy:evil_lol:. ([SIZE="1"]I trzy koty:eviltong:)
A taki Barry jak pokocha to na amen.

Posted

Kasiu, czy wy dacie radę z dwoma psami jak dokwaterujemy Barremu suczkę? One podobno dzikawe są więc tr\eba będzie popracować? No i budę tyrzeba będzie dowieźć.

Wiesz, ja mało pomogę bo mam sajgon tutaj. Od wczoraj mamy nowa sukę , no i czekam na 2 szczeniaczki....

Może trzebaby jakąś zbiórkę na karmę zorganizować?