Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uff, widzę ,że Barrunio ma nieliche wsparcie:evil_lol: Fantastycznie, jesteście the best:Rose:
Sam staruszek, robi duże postępy. Pieszczotek domaga się co i raz, coraz piękniej chodzi na smyczce (dumna jestem z niego:loveu:) i daje niezłe koncerty gdy jedzie erka na sygnale. Zaczyna nieśmiało bawić się zabaweczką i zakopuje kolejne gnaciki (chomik:loveu:). I uśmiecha się częściej. Świetny chłop z niego mówię wam. Łapinka jakby nie dokucza i apetyt jest.

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No fajny jest z Niego facio !!! :lol:

I ma bombowe uszole - takie słodkie hi hi

A kolor Jego budy mnie po prostu rozbraja - fajnie że się Nim zaopiekowałyście.

Skacz na pierwszą Barry - niech Cię zobaczą i pokochają ;)

Posted

rzeczywiście niezły z niego przystojniak, dobrze że go zlapałyście teraz ma miske z jedzonkiem , swoja bude tylko potrzeba mu domku i kochających ludzi, ale i na to przyjdzie pora. Agato chyba nie uda nam sie umówic na to szczepienie, bo nie mam się z kim spotkac, może nastepnym razem jak będe we Włocławku.

Posted

Bigosiku

Zastanowiłaś się na umieszczeniu Barrego na stronie starszych piesków do adopcji? On chyba spełnia kryteria. Może warto?

Co Wy na to dziewczyny ???
A nóż-widelec ktoś Go zobaczy i pokocha ... Fajnie by było ...

Posted

Dzisiaj Barry został zaszczepiony p/wściekliźnie. Dosyttaliśmy tez fiprex i środek na robale oraz witaminy.
Sponsorem jest nasza Sylwia kochana, czyli sdal2, udana adopcja krakowianki na ziemi kujawskiej.

Posted

Odbierałam wczoraj kotki ze sterylki i widziałam Barrolkowe ogłoszonko. Wypas:loveu: Sam pan B.wykazał się wzmożoną słabością do kaszanki i ponownie przeszperał mi bagaż. :evil_lol:. Świetna z niego psina, a Tamara to mu nieba przychyla, kochana kobietka. Ostatnio na spacerze Barry obszedł drzewo ze smyczą, więc obeszlam je jego śladem żeby tę smycz odplątać, a ten partyzant podchwycił i tuptał za mną owijając ją na nowo. I tak z dobre dwie minuty:grin: żeśmy motali.

Posted

Starulek jest naprawde kochany, tak bardzo przypomina mi mojego dziadka Beja. Serce sie kraje że mój śmierdzący pierdziuch leży koło mnie szczęśliwy a tamta bida sama w przytulisku.....

Posted

Niestety nic się nie dzieje. Szczeniaczki poszły w tydzień.Staruszek jeszcze poczeka. Oj, smutne to..., na szczęście BARRYŚ MA SWOJE ANIOŁY\; tAMARĘ I kASIĘ:multi:.

Posted

Dziewczyny

Barry po prostu czeka w kolejce po swoje szczęście.
Dajcie mu się nacieszyć tym co teraz ma.
To chłopak starej daty a "starszym" trudniej jest się przyzwyczaić do wszelkich nowości...

Na Niego też przyjdzie pora - wierze w to.

Skacz na pierwszą kochany;)

Posted

Napewno coś się znajdzie. Takiego skarba musi czekać dobra przyszłość:loveu:. Tamara wspomniała o jakiejś pani z Gostynina, która widziała fotki Barrutka i ma nad nim pomyśleć...Ale to za mało nawet na ostrożną radość. Póki co najważniejsze, że już nie będzie głodny, zaniedbany ani nikt go już nie skrzywdzi. Nasza w tym głowa:p

Posted

Radio Pik, tak juz rozmawiałam. A sam Barrulek nam pięknieje z dnia na dzień, niemożliwe żeby nikt nam nie chciał tego przystojniaka. Barry to gościu z apetytem na jedzenie, spacerki i ludzkie towarzystwo. Gdybyście widzieli jakie młynki kręci ogonem gdy tylko się powie do niego życzliwe słowo.