bigosik Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 A teraz go jeszcze podniosę:diabloti: Quote
Agata69 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 O jak fajnie , że jesteś. Dbaj o niego, przyjdzie jego czas napewno. Quote
bigosik Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Zadzwoniła dziś do mnie pani, która twierdzi,ze Barry to pies który zaginął jej w listopadzie. Trzymajcie kciuki - jeśli to nie on to może go przygarnie:diabloti: Quote
Agata69 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Biedny barruś, nikt do niego nie zaglada. Ale Kasia i Tamarka o niego dbają...:loveu: Quote
sdal2 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 może i zaglądają do niego tylko nic nie piszą, a ta pani co twierdzi że jej pies zaginoł to potwierdziła, czy jeszcze się nie odezwała. Quote
bigosik Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Dostałam na maila zdjęcie jej pieska. Nie ma opcji - to nie nasz Barrulek. Nie zrezygnowawszy odesłałam jej kilka przystojnych fot dziadunia, i sugestię, że może by tak Barrunia..Do domku:evil_lol: Nasze starunio wczoraj z rana miało drobne problemy brzusiowe, ale dziś wszystko cacy. Muszę wypytać tamtejszych gołębiarzy bo ktoś mu podrzuca od wczoraj jakieś żarcie do kojca i no cóż, niekoniecznie nam się to podoba, bo nie wiadomo kto i w jakim celu:shake:. Tamara już przechwyciła to żarcie, zajrzy się kilka razy częściej - żeby mieć oczy i uszy otwarte. Quote
bigosik Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Ech, wstawiłam narazie Inkę do bannerka bo mi fotosik (:mad:) zablokował obrazek grrr... muszę go przenieść. Quote
bigosik Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Biedny, poczciwy Barrutek, mikry ruch tu ciebie kochany piesiaku.:-( <chlip, chlip, chlip> Quote
Agata69 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Tak to juz jest na Dogo, watek Osieciński też kuleje. Wazne że my pamietamy. Kurcze i jeszcze ta Inka, pochłania wszystka energię. Quote
sdal2 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 dlaczego mi usuneli banerki i o jak regulamin chodzi , co jest grane. A o inke nie mamy sie co martwic ruch u niej jak w ulu. Quote
bigosik Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 sdal2 napisał(a):dlaczego mi usuneli banerki i o jak regulamin chodzi , co jest grane. A o inke nie mamy sie co martwic ruch u niej jak w ulu. gdzieś jest wątek regulaminowy, chodzi o szerokość i wysokość, o ile pamiętam wysokość nie ma być ponad 100, a szerokość 500...chyba. Albo zapytaj kiegoś moda. Quote
czarna_zaba Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dodaje Staruszka do wątków subskrybowanych i podnoszę!!!!!!:) Quote
bigosik Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 czarna_zaba napisał(a):Dodaje Staruszka do wątków subskrybowanych i podnoszę!!!!!!:) Dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
acha44 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Zwabił mnie ten przystojny psiaczek na swój wątek trzymam kciuki żeby mu udało się z domkiem. Cenię takich emerytów. Sama mam jednego i wiem że takie starsze psiaki są niezwykle mądre. Zaznaczam sobie wątek i może nie napiszę ale będę do dziadziusia zaglądać. Quote
bigosik Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 acha44 napisał(a):Zwabił mnie ten przystojny psiaczek na swój wątek trzymam kciuki żeby mu udało się z domkiem. Cenię takich emerytów. Sama mam jednego i wiem że takie starsze psiaki są niezwykle mądre. Zaznaczam sobie wątek i może nie napiszę ale będę do dziadziusia zaglądać. Super:loveu: Zaglądaj, zaglądaj - dziadek Barry bardzo ceni sobie towarzystwo. Wiecie co mnie rozbraja? Barry na spacerkach nie odpuści ŻADNEMU drzewu. Na każde musi być siknięte, nawet kiedy spacerek jest w pobliskim lasku:crazyeye: Barry partyzancie:loveu: Quote
Gdusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Jaki sliczny psiak :) Oby szybko znalazl domek Quote
bigosik Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Zrobimy co możemy, żeby go znalazł. :loveu: Quote
Gdusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 bigosik napisał(a):Zrobimy co możemy, żeby go znalazł. :loveu: Ja trzymam za niego baardzo mocno kciuki:):) Quote
bigosik Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Gdusia napisał(a):Ja trzymam za niego baardzo mocno kciuki:):) Dziękujemy razem z Barrulkiem, jutro mam go cały dzień bo Tamara nie może. [SIZE="1"]Gdusia dziękaski, że dojrzałaś mojego offika:Rose: Quote
Gdusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 bigosik napisał(a):Dziękujemy razem z Barrulkiem, jutro mam go cały dzień bo Tamara nie może. Gdusia dziękaski, że dojrzałaś mojego offika:Rose: Nie ma za co dziekowac. Bede do niego zaglodac jak tylko bede mogla :) Kazdemu psiakowi jest potrzebna pomoc i wsparcie no i oczywiscie odrobina milosci :loveu: Quote
bigosik Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Gdusia napisał(a):Nie ma za co dziekowac. Bede do niego zaglodac jak tylko bede mogla :) Kazdemu psiakowi jest potrzebna pomoc i wsparcie no i oczywiscie odrobina milosci :loveu: Święte słowa. A starsze piesiaki rulezz:ylsuper:. Takie jak Barry, jak Pumka... (Jak moja Bigosia:evil_lol:) Quote
Gdusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 bigosik napisał(a):Święte słowa. A starsze piesiaki rulezz:ylsuper:. Takie jak Barry, jak Pumka... (Jak moja Bigosia:evil_lol:) Staruszka tez nalezy sie dogodne zycie :) No ja mam mlode psiaki ale za to jakie kochane :loveu: Z reszta wszystkie pieski sa kochana bez wzgledu na wiek,wzrost, wyglad czy wage ....:loveu: Quote
bigosik Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Gdusia napisał(a):Staruszka tez nalezy sie dogodne zycie :) No ja mam mlode psiaki ale za to jakie kochane :loveu: Z reszta wszystkie pieski sa kochana bez wzgledu na wiek,wzrost, wyglad czy wage ....:loveu: Tylko ludzie jeszcze za często są na to ślepi. Barry nie ma za wiele dobrych wspomnień związanych z ludźmi biedak. Quote
Gdusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 bigosik napisał(a):Tylko ludzie jeszcze za często są na to ślepi. Barry nie ma za wiele dobrych wspomnień związanych z ludźmi biedak. Biedny psiak:( Moj psiak boi sie wszystkiego.Nie wiem co ja spaotkalo u ludzi, u ktorych byla wczescniej.... Dla nich najczesciej liczy sie to ze pies jest rasowy i ze maja czym sie pochwalic (nie mowi o wszystkich ludziach tylko o niektorych ) Quote
Gdusia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 bigosik napisał(a):Barrulo położył mnie na dziś na łopatki, jak przyszłam w kojcu cisza, pusto... Wtem z budy wystaje nochal, jedno ucho , drugie.., łapa.. Zerknał, wyskoczył, zrobił młyna tą swoją lisią kitą:loveu: poczym przeciągle mruknął z ukontentowania:loveu: Boski on jest. Na spacerku był tak grzeczny i kochany, że aż mi serce ścisnęło. Trzymał się blisko mnie, co jakiś czas odwracał łepek jakby się upewniał czy na pewno idę obok, machał chwostem. Cuduś:loveu: I obsikiwał raptem co drugie drzewo:crazyeye:. Na jedzonko czekał też grzecznie, oczywiście nos i tak wtykał do plecaka ciekawuch. I jak nadstawiał się do głasków. To naprawdę miły, fajny pies. No i jak wyładniaj, sierść gęsta, wyczesana, ciałka troszku nabrał - elegancja francja. Nic tylko brać. Hehe :Dwidac ze suuuper psiak z niego i taki zabawowy :):) Quote
Recommended Posts