Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadzwoniła dziś do mnie pani, która twierdzi,ze Barry to pies który zaginął jej w listopadzie. Trzymajcie kciuki - jeśli to nie on to może go przygarnie:diabloti:

Posted

może i zaglądają do niego tylko nic nie piszą, a ta pani co twierdzi że jej pies zaginoł to potwierdziła, czy jeszcze się nie odezwała.

Posted

Dostałam na maila zdjęcie jej pieska. Nie ma opcji - to nie nasz Barrulek. Nie zrezygnowawszy odesłałam jej kilka przystojnych fot dziadunia, i sugestię, że może by tak Barrunia..Do domku:evil_lol:
Nasze starunio wczoraj z rana miało drobne problemy brzusiowe, ale dziś wszystko cacy. Muszę wypytać tamtejszych gołębiarzy bo ktoś mu podrzuca od wczoraj jakieś żarcie do kojca i no cóż, niekoniecznie nam się to podoba, bo nie wiadomo kto i w jakim celu:shake:. Tamara już przechwyciła to żarcie, zajrzy się kilka razy częściej - żeby mieć oczy i uszy otwarte.

Posted

sdal2 napisał(a):
dlaczego mi usuneli banerki i o jak regulamin chodzi , co jest grane. A o inke nie mamy sie co martwic ruch u niej jak w ulu.

gdzieś jest wątek regulaminowy, chodzi o szerokość i wysokość, o ile pamiętam wysokość nie ma być ponad 100, a szerokość 500...chyba. Albo zapytaj kiegoś moda.

Posted

Zwabił mnie ten przystojny psiaczek na swój wątek trzymam kciuki żeby mu udało się z domkiem. Cenię takich emerytów. Sama mam jednego i wiem że takie starsze psiaki są niezwykle mądre. Zaznaczam sobie wątek i może nie napiszę ale będę do dziadziusia zaglądać.

Posted

acha44 napisał(a):
Zwabił mnie ten przystojny psiaczek na swój wątek trzymam kciuki żeby mu udało się z domkiem. Cenię takich emerytów. Sama mam jednego i wiem że takie starsze psiaki są niezwykle mądre. Zaznaczam sobie wątek i może nie napiszę ale będę do dziadziusia zaglądać.

Super:loveu: Zaglądaj, zaglądaj - dziadek Barry bardzo ceni sobie towarzystwo.
Wiecie co mnie rozbraja? Barry na spacerkach nie odpuści ŻADNEMU drzewu. Na każde musi być siknięte, nawet kiedy spacerek jest w pobliskim lasku:crazyeye: Barry partyzancie:loveu:

Posted

Gdusia napisał(a):
Ja trzymam za niego baardzo mocno kciuki:):)

Dziękujemy razem z Barrulkiem, jutro mam go cały dzień bo Tamara nie może.

[SIZE="1"]Gdusia dziękaski, że dojrzałaś mojego offika:Rose:

Posted

bigosik napisał(a):
Dziękujemy razem z Barrulkiem, jutro mam go cały dzień bo Tamara nie może.

Gdusia dziękaski, że dojrzałaś mojego offika:Rose:

Nie ma za co dziekowac. Bede do niego zaglodac jak tylko bede mogla :) Kazdemu psiakowi jest potrzebna pomoc i wsparcie no i oczywiscie odrobina milosci :loveu:

Posted

Gdusia napisał(a):
Nie ma za co dziekowac. Bede do niego zaglodac jak tylko bede mogla :) Kazdemu psiakowi jest potrzebna pomoc i wsparcie no i oczywiscie odrobina milosci :loveu:

Święte słowa. A starsze piesiaki rulezz:ylsuper:. Takie jak Barry, jak Pumka...
(Jak moja Bigosia:evil_lol:)

Posted

bigosik napisał(a):
Święte słowa. A starsze piesiaki rulezz:ylsuper:. Takie jak Barry, jak Pumka...
(Jak moja Bigosia:evil_lol:)

Staruszka tez nalezy sie dogodne zycie :) No ja mam mlode psiaki ale za to jakie kochane :loveu: Z reszta wszystkie pieski sa kochana bez wzgledu na wiek,wzrost, wyglad czy wage ....:loveu:

Posted

Gdusia napisał(a):
Staruszka tez nalezy sie dogodne zycie :) No ja mam mlode psiaki ale za to jakie kochane :loveu: Z reszta wszystkie pieski sa kochana bez wzgledu na wiek,wzrost, wyglad czy wage ....:loveu:

Tylko ludzie jeszcze za często są na to ślepi. Barry nie ma za wiele dobrych wspomnień związanych z ludźmi biedak.

Posted

bigosik napisał(a):
Tylko ludzie jeszcze za często są na to ślepi. Barry nie ma za wiele dobrych wspomnień związanych z ludźmi biedak.

Biedny psiak:( Moj psiak boi sie wszystkiego.Nie wiem co ja spaotkalo u ludzi, u ktorych byla wczescniej....
Dla nich najczesciej liczy sie to ze pies jest rasowy i ze maja czym sie pochwalic (nie mowi o wszystkich ludziach tylko o niektorych )

Posted

bigosik napisał(a):
Barrulo położył mnie na dziś na łopatki, jak przyszłam w kojcu cisza, pusto... Wtem z budy wystaje nochal, jedno ucho , drugie.., łapa.. Zerknał, wyskoczył, zrobił młyna tą swoją lisią kitą:loveu: poczym przeciągle mruknął z ukontentowania:loveu: Boski on jest. Na spacerku był tak grzeczny i kochany, że aż mi serce ścisnęło. Trzymał się blisko mnie, co jakiś czas odwracał łepek jakby się upewniał czy na pewno idę obok, machał chwostem. Cuduś:loveu: I obsikiwał raptem co drugie drzewo:crazyeye:. Na jedzonko czekał też grzecznie, oczywiście nos i tak wtykał do plecaka ciekawuch. I jak nadstawiał się do głasków. To naprawdę miły, fajny pies. No i jak wyładniaj, sierść gęsta, wyczesana, ciałka troszku nabrał - elegancja francja. Nic tylko brać.

Hehe :Dwidac ze suuuper psiak z niego i taki zabawowy :):)