Alicja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Andrew65']spajki na ŁÓŻku!!!!!!!!!!!!!!!! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
arjuna Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Andrew65']spajki na ŁÓŻku!!!!!!!!!!!!!!!! jak to??zdawajcie relacje zanm zemdleję! Quote
fioneczka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ja juz wszystko wiem i Wam zaraz napiszę ale mleko na budyń mi kipi ;) a więc ok 20.30 zadzwoniłam do P.Grażyny i usłyszałam "nie mogę teraz rozmawiać bo wnosimy Spajka do domu" jakiś czas później P.Grażyna zadzwoniła żeby "zdać relację" z całej akcji cały dzień Spajki kręcił się koło domu ale "polowanie" na niego nie wyszło jak się ściemniło jeszcze jedno podejście ... gotowany kurczaczek do klatki i obserwacja - przyszedł, wszedł do klatki wziął kawałek kurczaczka, wyszedł i zjadł, jak wrócił po kolejny kawałek P.Andrzej użył "swojego" sznurka ... no i :multi::multi::multi: mały w klatce wnieśli klatkę do domu, postawili obok ulubionego fotela Spajka i czekali a on ich obserwował P.Grażyna wzięła mięsko i zaczęła zachęcać go do wyjścia - długo namawiać go nie musiała - zjadał kawałki mięsa z jej ręki, wyszedł, po jedzonku wylizał Jej ręce i jakby nigdy nic poszedł sobie do sypialni bo chyba zmęczony eskapadą jest :evil_lol: no i śpi :multi: Luka1 zmienisz tytuł ????? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 :multi: ale na spacer tylko na lince!! Quote
fioneczka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a)::multi: ale na spacer tylko na lince!! jak uciekł też był na lince, jednak wystarczyła chwila nieuwagi żeby skoczył przez płot i uwolnił się z szelek trzeba go pilnować jak żywego sreberka Quote
Panca Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ale Gamon z tego Spajkiego:diabloti:dobrze ze juz w domu..uffff... Quote
dczn Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 :):):) pojmany!!! hehe brava za akcje ! suuuuper :) Quote
Alojzyna Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Super, że w końcu jest w domu. I co dalej? Proponuję, żeby w pierwszej kolejności kupić mu porządne szelki, z których nie ma możliwości wypięcia się. Moje dziewczyny chodza w takich jak tu są lekkie ale bardzo mocne Quote
ab-agnieszka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ale sie ciesze ze Spajki juz w domu siedzi.:multi: Quote
Becia66 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Ale sie ciesze ze Spajki juz w domu siedzi.:multi: te ucieczki na dogo to ostatnio jakas plaga.......dla Spajkiego szczęsliwa ale parę nieodnalezionych do tej pory....niestety...:shake: Quote
lilith27 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 becia66 napisał(a):te ucieczki na dogo to ostatnio jakas plaga.......dla Spajkiego szczęsliwa ale parę nieodnalezionych do tej pory....niestety...:shake: akcja raczej miała spory zakres może warto rozważyć to pod kątem innych zgub Quote
fioneczka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Spajki ma się dobrze jednak "problem strachu" jest i jescze długo będzie choć już nie w takim stopniu jak było dotychczas w nocy śpi w sypialni jednak nie zwija się w kuleczkę jak przed ucieczką, śpi na boczku lub grzbiecie, daje dotykać swoich łapek i brzuszka, nie ucieka przed głaszczącą ręką rano wstaje i tupta za domownikami do kuchni, później jest spacer no i pojawia się problem - jak jest w domu nie chce iść na dwór - jak juz wyjdzie nie chce wracać ... ale małymi kroczkami udaje się to przezwyciężyć chodzi na smyczy po posesji i wokół niej i już nie tyrzyma ogonka podwiniętego pod siebie ... chodzi z merdajacą antenką ... a to chyba dobry znak w ciągu dnia .. gdyby nie te jego skoki mógł by sobie biegać po ogrodzie, jednak na posesji jest olbrzymi kojec, wysoki na ok 3 metry, z prętów nie z siatki (nie przeskoczy i nie wdrapie się na górę żeby prysnać) więc mały dostaje pyszną kość i może sobie tam troszkę pourzędować to chyba tyle z aktualnych wieści Quote
Alicja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 miejmy nadzieję , ze wszystko zmierza ku dobremu :kciuki: Quote
ewab Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Alicja']miejmy nadzieję , ze wszystko zmierza ku dobremu :kciuki: Tego wszystkim życzę, zwłaszcza Spakiemu. Quote
Saint Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Czy z psem pracuje jakiś szkoleniowiec/ behawiorysta? Quote
A-s-i-a Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='fioneczka']Spajki ma się dobrze jednak "problem strachu" jest i jescze długo będzie choć już nie w takim stopniu jak było dotychczas w nocy śpi w sypialni jednak nie zwija się w kuleczkę jak przed ucieczką, śpi na boczku lub grzbiecie, daje dotykać swoich łapek i brzuszka, nie ucieka przed głaszczącą ręką rano wstaje i tupta za domownikami do kuchni, później jest spacer no i pojawia się problem - jak jest w domu nie chce iść na dwór - jak juz wyjdzie nie chce wracać ... ale małymi kroczkami udaje się to przezwyciężyć chodzi na smyczy po posesji i wokół niej i już nie tyrzyma ogonka podwiniętego pod siebie ... chodzi z merdajacą antenką ... a to chyba dobry znak w ciągu dnia .. gdyby nie te jego skoki mógł by sobie biegać po ogrodzie, jednak na posesji jest olbrzymi kojec, wysoki na ok 3 metry, z prętów nie z siatki (nie przeskoczy i nie wdrapie się na górę żeby prysnać) więc mały dostaje pyszną kość i może sobie tam troszkę pourzędować to chyba tyle z aktualnych wieści A można prosić o zdjęcia.... Np.: tej pozycji, w jakiej śpi, albo... kiedy nie ucieka przed ręką człowieka... To musi być piękne. Quote
A-s-i-a Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 przepraszam za offa, ale: uwaga!!! uwaga!!!! Cytat: Napisał tengusia szczecin / poznań dotarlo do mnie ostrzezenie przed niepowazna osoba ktora szuka amstaffa :angryy: ZIBO amstaff z papierami, czas do końca marca. http://www.dogomania.pl/forum/12073727-post280.html oto ta osoba http://i434.photobucket.com/albums/q...obraz032-1.jpg Quote
Lionees Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='A-s-i-a'] oto ta osoba http://i434.photobucket.com/albums/q...obraz032-1.jpg Tu nic nie widać,przynajmniej u mnie:roll: Quote
Ziutka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Renata5 napisał(a):Tu nic nie widać,przynajmniej u mnie:roll: U mnie też nic :shake: Quote
Alojzyna Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Saint napisał(a):Czy z psem pracuje jakiś szkoleniowiec/ behawiorysta? też pytam... Czy opiekunowie Spajka mają zmiar współpracować z jakimś fachowcem? Quote
KarolaA Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Luka1 I tym samym chcę powiedzieć, że o losie psa po jego schwytaniu z Panem Andrzejem będziemy rozmawiać MY jako strona oddająca psa do adopcji [/QUOTE'] Czy decyzje dotyczace dalszego losu Spajka zostaly juz podjete? Quote
Alicja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Może warto by było , jeśli panu A. zależy na psiaku i chce go zatrzymać Spajkiego , aby pokusił się na pracę ze specjalistą , wystarczy kilka mądrych wskazówek i praca wg nich ... Quote
KarolaA Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 luka1 napisał(a):Nie, jeszcze nie. Dziękuję za informację. W takim razie czekamy na decyzję, która będzie najlepszą z możliwych dla psa. Quote
Recommended Posts