Saint Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Zdjęcia Spajka mogłyby być spokojnie ilustracjami do książki Rugaas - Sygnały uspokajające.. ;) Może napiszesz coś odnośnie zachowania Spajka? Czy sprawia jakieś problemy, czy nadal próbuje ucieczek? ;) Quote
ab-agnieszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Hi HI hI Twix w glowie Saint siedzi.:evil_lol: Quote
Linka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Może napiszesz coś odnośnie zachowania Twixa? Czy sprawia jakieś problemy, czy nadal próbuje ucieczek? ;-) imiona Ci się mylą Saincik :lol: Quote
Saint Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Oj.. :lol: Twix mi cały świat przysłania i widać już nawet inne psy nazywam jego imieniem :lol: Quote
LILUtosi Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Jest dobrze. :multi::multi::multi::multi::multi: Powodzenia życze. Quote
Ajula Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 co za piękny cudak napatrzeć się na niego nie mogę :loveu: Quote
Ada-jeje Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 LILUtosi nie strasz juz tym banerkiem :shake: Quote
Asta17 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstaffy-astowate-w-schronisku-wrudzie-slaskiej-szukaja-domow-prosimy-o-pomoc-135564/#post12129140 Quote
dczn Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 MOja slodka pieknotka... Jaki piekny... Koffany ;******** buzioleeeeeeeeeeeeeee Quote
fioneczka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 dziubelek słodki :loveu: tak się cieszę ze jest w swoim Domku i ma swoich Ludzi i na zdjęciu widać uśmiech i ogonek w górze :multi: Quote
Ajula Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 wygląda na to, że Spajk się dobrze bawi :lol: Quote
ab-agnieszka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Cudenko. Ciesze sie ze jest juz bezpieczny. Quote
Andrew65 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Nie załatwia się już w domu!!!!!!!!!! Na spacerki bardzo chętnie wychodzi, wie kiedy i już czeka. Na dworze merda ogonkiem, bawi się, podgryza i niestety w najbrudniejszych miejscach tarza się aż zrobi się czarny od brudu i jest wtedy bardzo zadowolony z siebie. Czasem ma chwile zaparcia - siada lub kładzie się i traktorem go nie ruszysz. Trzeba odczekać swoje, pomyziać i idzie dalej. Po powrocie do domu szybko ucieka w swoje pewne miejsca, jest osowiały, nieruchawy, jak całkiem inny pies. A teraz patrzcie co on sobie z nas robi!! Quote
Tengusia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Andrew65 napisał(a):Nie załatwia się już w domu!!!!!!!!!! Na spacerki bardzo chętnie wychodzi, wie kiedy i już czeka. Na dworze merda ogonkiem, bawi się, podgryza i niestety w najbrudniejszych miejscach tarza się aż zrobi się czarny od brudu i jest wtedy bardzo zadowolony z siebie. Czasem ma chwile zaparcia - siada lub kładzie się i traktorem go nie ruszysz. Trzeba odczekać swoje, pomyziać i idzie dalej. Po powrocie do domu szybko ucieka w swoje pewne miejsca, jest osowiały, nieruchawy, jak całkiem inny pies. A teraz patrzcie co on sobie z nas robi!! a mysleliscie nad adopcja drugiego psa ??? kiedys o tym pisalam mysle ze czul by sie wtedy o wiele bardziej komfortowo zarowno w domu jak i na dworze ;) Quote
Andrew65 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Po pierwsze nie zabardzo widzę 2 psy u nas a po 2 to szukamy nadal poprzedniego asta i przynajmniej żona bardzo wierzy, że go odnajdziemy bo był tak piękny i ufny, że napewno ktoś tu z okolicy go przygarnął. Quote
Ajula Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 bossski :loveu: zdjęcia cudne, a z tym języczkiem na wierzchu to już w ogóle...:lol: Quote
luka1 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 a tak swoja drogą - to jest pies który zaginął i który jest ciagle poszukiwany. Może ktoś widział? Quote
dczn Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Andrew65'] MOJ JĘZOREK!!! MOJ :loveu: Quote
fioneczka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 dczn napisał(a):MOJ JĘZOREK!!! MOJ :loveu: hehehe chciała byś :eviltong: spytaj czy Ci oddadzą :evil_lol: swoje cudo :loveu: Quote
fioneczka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Andrew65 napisał(a):Po pierwsze nie zabardzo widzę 2 psy u nas a po 2 to szukamy nadal poprzedniego asta i przynajmniej żona bardzo wierzy, że go odnajdziemy bo był tak piękny i ufny, że napewno ktoś tu z okolicy go przygarnął. a może maleńką sunieczkę po sterylizacji ... hmmm to by było nie dwa a półtora :oops: nie krzyczcie na mnie ja tylko tak zapytałam :oops: Quote
Recommended Posts