lilith27 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 a może choroba psa będzie wymówką jak im się znudzi? lub sobie z nim nie będa radzić bo szczy? w mojej ocenie to nie są spekulacje to rozmowa w trosce o psa to ważenie za i przeciw Quote
_ogonek_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Czy Spyke to nowe imię asta? Jesli chcą go z powrotem to na Twoim miejscu nie oddawałabym go... Quote
LILUtosi Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 AdaKCzy Spyke to nowe imię asta? Jesli chcą go z powrotem to na Twoim miejscu nie oddawałabym go... Tak go nazwaliśmy - Spyke. Tego drugiego zdania nie zrozumiałam. dcznznowu spekulacje........................ a moze on wogole nie jest chory a moze jesli jest- to nic strasznego a moze wpadnie w furie i wszystkich pogryzie a moze ci ludzie go pogryza :diabloti: dczn to co piszesz wydaje się śmieszne. Napisałam że lekarz stwierdził że to cukrzyca, a są jakies tam szanse że trzuska pracuje nieprawidłowo z innych powodów, np jak wycieńczenie, sterydy, stres. Tej nikłej nadzieji musimy się trzymać. Z państwem zadecydowliśmy że oni pomyślą, a ja dowiem się w miedzy czasie dokładnie co i jak. Umówiliśmy się wstępnie na przyszły tydzień. Quote
_ogonek_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 LILUtosi napisał(a):AdaKCzy Spyke to nowe imię asta? Jesli chcą go z powrotem to na Twoim miejscu nie oddawałabym go... Tak go nazwaliśmy - Spyke. Tego drugiego zdania nie zrozumiałam. dcznznowu spekulacje........................ a moze on wogole nie jest chory a moze jesli jest- to nic strasznego a moze wpadnie w furie i wszystkich pogryzie a moze ci ludzie go pogryza :diabloti: dczn to co piszesz wydaje się śmieszne. Napisałam że lekarz stwierdził że to cukrzyca, a są jakies tam szanse że trzuska pracuje nieprawidłowo z innych powodów, np jak wycieńczenie, sterydy, stres. Tej nikłej nadzieji musimy się trzymać. Z państwem zadecydowliśmy że oni pomyślą, a ja dowiem się w miedzy czasie dokładnie co i jak. Umówiliśmy się wstępnie na przyszły tydzień. No może faktycznie, albo na pewno - to normalne - źle to sprecyzowałam. Ja rozumiem, ale jeżeli znowu go tak potraktują? Quote
luka1 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 AdaK - on nie ma wrócic do starych właścicieli tylko jechać do nowych Quote
_ogonek_ Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='luka1']AdaK - on nie ma wrócic do starych właścicieli tylko jechać do nowych :oops::oops::oops: przepraszam wszysatkich... zrozumiałam że ma wrócić dp starych i zdziwiłam się że chcecie to zrobić :oops::oops::oops: ale osioł ze mnie Quote
luka1 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 GameBoy napisał(a):Luka umówiłaś się jakoś z ludźmi? Nie, sprawę przejęła LILUtos. Ludzie do niej dzwonili i teraz we wszystkim kontaktują się właśnie z nią. Quote
GameBoy Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 aha juz rozumiem bo w tych dywagacjach nad sensem szybkiej adopcji ta informacja mi zniknela dzieki Quote
ab-agnieszka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Lilutosi trzymam za Was kciuki. Mam nadzieje ze z malym bedzie dobrze, Wiem ze chcesz jak najlepiej dla psiaka. Czekam na wiadomosci.:loveu: Quote
LILUtosi Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Od rana rajcowały z Lilu, spac nie daly:evil_lol: Mały nie chce jesc suchej. Dałam mu wczoraj pół kiełbaski dla psów, to chwilunia i już nie było. Quote
Diuna B. Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Jak dla mnie ,badania robione tuż po narkozie,a więc jeszcze w czasie gdy środek narkotyczny był w organiźmie,to zbyt wiarygodne nie są... Quote
LILUtosi Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Pańswo jednak zdecydowli sie na przyjechanie po psiaka jutro. Spajki znalazł swoj domeczek. I niech mu sie wiedzie dobrze :multi:. Quote
marysia55 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 czyli Aścik pakuje plecak i w drogę :Cool!::Cool!::Cool!: do swoich ludzi :loveu::loveu::loveu: strasznie szybko ta adopcja przebiegła, to pierwsza taka w moim życiu na dogomanii oczywiście :evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 super wiadomosc! czy trzeba Tobie cos doplacic za wydatki na malucha? Quote
agaga21 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 LILUtosi napisał(a):Pańswo jednak zdecydowli sie na przyjechanie po psiaka jutro. Spajki znalazł swoj domeczek. I niech mu sie wiedzie dobrze :multi:. czyli państwo nie przestraszsyli się ewentualnej choroby!:multi: mam nadzieję psiaczku że już zawsze będziesz szczęśliwy i nikt nigdy cię nie skrzywdzi!!!:lol: Quote
GameBoy Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 LILUtosi czy nie mialas jeszcze jakichś fajnych ludzi? w Wawie domu szuka 6 mczny ast:oops: gdybys ew miala jakies kontakty moge pisac i przedzwonic sama Quote
agaga21 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 gameboy, co to za psiak? bo ja mam panią która szuka szczeniaka. Quote
GameBoy Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 pies ma 6 mcy, pregus ciemny fajny, przebywa w DT gdzie niestety siedzi w klatce kennelowej prawie caly czas, bo jest drugi dorosly samiec siedzi w niej cicho i grzecznie, wychodzi tylko na spacery na podworku troche ciagnie, bardzo kontaktowy Quote
LILUtosi Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 GameBoy napisał(a):super wiadomosc! czy trzeba Tobie cos doplacic za wydatki na malucha? Raczej jescze zostanie, ale sprawdze. Quote
LILUtosi Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 agaga21 napisał(a):lilutosi, myślałaś już może o kolejnym tymczasowiczu?:cool3::cool3::cool3: Agaga21 spokojnie, jeszcze spajki sie nie wyprowadził. Tak naprawde nie kazdy pies przezyje kontakt z moja gromadą. Muszę najpierw znaleźć właścicieli dla moich dwoch szczeniaczków Onkowych. Quote
andzia69 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 LILUtosi napisał(a):Pańswo jednak zdecydowli sie na przyjechanie po psiaka jutro. Spajki znalazł swoj domeczek. I niech mu sie wiedzie dobrze :multi:. czyli zależy im na psiaku i nie przeraża ich opieka nad nim - super!:lol: mam nadzieję, ze tak zostanie:p Quote
Alojzyna Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Mam nadzieję, że nowi opiekunowie Spyka będą od czasu do czasu przekazywać o nim jakieś wieści, choćby za pośrednictwem Lilutosi, bo ten psiak szczególnie zapadł mi w serce :loveu: Quote
dczn Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Super wiadomosci!!! :):):) A ja dalej przypominam o Tekili z Olsztyna , hehe Ah- Lilu- musze zmniejszyc prezentacje- bo Tobie na skrzynke nie wchodzi.... no chyba, ze masz przepelniona ;P Pozdrawiam ;* Quote
fioneczka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 tak wiec mały jedzie dzisiaj do Domku ... takiego wyśnionego :multi: oby jego "nowa" rodzina okazała się najwspanialszą rodziną pod słońcem bądź zdrowy i szczęśliwy maluchu !!!! Quote
Recommended Posts