Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a może choroba psa będzie wymówką jak im się znudzi?
lub sobie z nim nie będa radzić bo szczy?

w mojej ocenie to nie są spekulacje
to rozmowa w trosce o psa
to ważenie za i przeciw

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AdaKCzy Spyke to nowe imię asta? Jesli chcą go z powrotem to na Twoim miejscu nie oddawałabym go...

Tak go nazwaliśmy - Spyke.
Tego drugiego zdania nie zrozumiałam.

dcznznowu spekulacje........................

a moze on wogole nie jest chory
a moze jesli jest- to nic strasznego
a moze wpadnie w furie i wszystkich pogryzie
a moze ci ludzie go pogryza :diabloti:

dczn to co piszesz wydaje się śmieszne. Napisałam że lekarz stwierdził że to cukrzyca, a są jakies tam szanse że trzuska pracuje nieprawidłowo z innych powodów, np jak wycieńczenie, sterydy, stres.
Tej nikłej nadzieji musimy się trzymać. Z państwem zadecydowliśmy że oni pomyślą, a ja dowiem się w miedzy czasie dokładnie co i jak. Umówiliśmy się wstępnie na przyszły tydzień.

Posted

LILUtosi napisał(a):
AdaKCzy Spyke to nowe imię asta? Jesli chcą go z powrotem to na Twoim miejscu nie oddawałabym go...
Tak go nazwaliśmy - Spyke.
Tego drugiego zdania nie zrozumiałam.

dcznznowu spekulacje........................

a moze on wogole nie jest chory
a moze jesli jest- to nic strasznego
a moze wpadnie w furie i wszystkich pogryzie
a moze ci ludzie go pogryza :diabloti:

dczn to co piszesz wydaje się śmieszne. Napisałam że lekarz stwierdził że to cukrzyca, a są jakies tam szanse że trzuska pracuje nieprawidłowo z innych powodów, np jak wycieńczenie, sterydy, stres.
Tej nikłej nadzieji musimy się trzymać. Z państwem zadecydowliśmy że oni pomyślą, a ja dowiem się w miedzy czasie dokładnie co i jak. Umówiliśmy się wstępnie na przyszły tydzień.

No może faktycznie, albo na pewno - to normalne - źle to sprecyzowałam. Ja rozumiem, ale jeżeli znowu go tak potraktują?

Posted

[quote name='luka1']AdaK - on nie ma wrócic do starych właścicieli tylko jechać do nowych
:oops::oops::oops: przepraszam wszysatkich... zrozumiałam że ma wrócić dp starych i zdziwiłam się że chcecie to zrobić :oops::oops::oops:

ale osioł ze mnie

Posted

GameBoy napisał(a):
Luka umówiłaś się jakoś z ludźmi?

Nie, sprawę przejęła LILUtos. Ludzie do niej dzwonili i teraz we wszystkim kontaktują się właśnie z nią.

Posted

czyli Aścik pakuje plecak i w drogę :Cool!::Cool!::Cool!:
do swoich ludzi :loveu::loveu::loveu:
strasznie szybko ta adopcja przebiegła, to pierwsza taka w moim życiu na dogomanii oczywiście :evil_lol::evil_lol:

Posted

LILUtosi napisał(a):
Pańswo jednak zdecydowli sie na przyjechanie po psiaka jutro. Spajki znalazł swoj domeczek. I niech mu sie wiedzie dobrze :multi:.

czyli państwo nie przestraszsyli się ewentualnej choroby!:multi:
mam nadzieję psiaczku że już zawsze będziesz szczęśliwy i nikt nigdy cię nie skrzywdzi!!!:lol:

Posted

pies ma 6 mcy, pregus ciemny
fajny, przebywa w DT gdzie niestety siedzi w klatce kennelowej prawie caly czas, bo jest drugi dorosly samiec
siedzi w niej cicho i grzecznie, wychodzi tylko na spacery
na podworku troche ciagnie, bardzo kontaktowy

Posted

agaga21 napisał(a):
lilutosi, myślałaś już może o kolejnym tymczasowiczu?:cool3::cool3::cool3:

Agaga21 spokojnie, jeszcze spajki sie nie wyprowadził. Tak naprawde nie kazdy pies przezyje kontakt z moja gromadą. Muszę najpierw znaleźć właścicieli dla moich dwoch szczeniaczków Onkowych.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Pańswo jednak zdecydowli sie na przyjechanie po psiaka jutro. Spajki znalazł swoj domeczek. I niech mu sie wiedzie dobrze :multi:.

czyli zależy im na psiaku i nie przeraża ich opieka nad nim - super!:lol: mam nadzieję, ze tak zostanie:p

Posted

Mam nadzieję, że nowi opiekunowie Spyka będą od czasu do czasu przekazywać o nim jakieś wieści, choćby za pośrednictwem Lilutosi, bo ten psiak szczególnie zapadł mi w serce :loveu:

Posted

Super wiadomosci!!! :):):)

A ja dalej przypominam o Tekili z Olsztyna , hehe

Ah- Lilu- musze zmniejszyc prezentacje- bo Tobie na skrzynke nie wchodzi.... no chyba, ze masz przepelniona ;P

Pozdrawiam ;*

Posted

tak wiec mały jedzie dzisiaj do Domku ... takiego wyśnionego :multi:
oby jego "nowa" rodzina okazała się najwspanialszą rodziną pod słońcem

bądź zdrowy i szczęśliwy maluchu !!!!