Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andrew65 napisał(a):
Problem jest taki, że na spacerach nie chce robić kupy a robi ją w domu pokryjomu oczywiście, tak cwanie, ze nikomu jeszcze nie udało się go nakryć na przestępstwie. Ale wytropię gadzinę i przeprowadzę męską rozmowę HE, HE, HE.

hehehehhe :diabloti:

Pewnie za kupe na podworku byl lany- i robil ja po kryjomu w budzie :(
Te foty ze schodow...... szok

Super, ze trafil na Ciebie :)

• Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

He he to całkiem jak moja córcia, siku robi do nocnika ale jak ma zrobic kupę to chowa się za drzwi i pielucha pełna:lol:
Spajki pewnie nie rozumie co się z nim ostatnio dzieje, tyle zmian, ale napewno za parę tygodni chłopak się wyluzuje i wszystko wróci do normy. Dobrze, że trafił do tak cierpliwych i ciepłych ludzi jak Wy.

Posted

Powiadomcie schroniska łódzkie.
Marmurowa, Kosodrzewiny, Medor w Zgierzu, stołeczny punkt przetrzymań w Ozorkowie, Pabianice, Łęczyca, Głowno.

Nie wiem jakie są jeszcze okoliczne schroniska.

Ponadto są dwie fundacje w Łodzi:
Fundacja Niechciane i zapomniane oraz Ratujmy razem zwierzęta w potrzebie. Je także warto powiadomić.

Posted

Alicja napisał(a):
podnoszę .............................

pomóżcie szukać Spajkiego

a w Łodzi nie ma przypadkiem Straży dla Zwierząt ??

To było chyba pod łodzią, albo na peryferiach Łodzi, nie wiem dokładnie.
Nie byłam tam. I nie znam łodzi. :angryy:

Posted

Sdz juz wie tylko jakis kontakt by sie przydal do wlasciciela .jutro bede w miescie to sie rozejrze. Tylko gdzie on zginal w jakiej okolicy , na naszej klasie wyslac wiadomosc jakos tam polecona czy cos takiego w profilu sie zamieszcza zdjeci i wtedy bierze sie polec znajomym itp my tak szukalismy naszego psa .

Posted

fioneczko czy ty podałaś numer do właściciela psa na stronie niechciane i zapomniane?

ja bym nie liczyła na to że andrew coś napisze bo pewnie szuka psa.trzeba do niego zadzwonić , zapytać się o wszystko i napisać na wątku jakie wieści, jakie były okoliczności, gdzie itp.