dczn Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Andrew65 napisał(a):Problem jest taki, że na spacerach nie chce robić kupy a robi ją w domu pokryjomu oczywiście, tak cwanie, ze nikomu jeszcze nie udało się go nakryć na przestępstwie. Ale wytropię gadzinę i przeprowadzę męską rozmowę HE, HE, HE. hehehehhe :diabloti: Pewnie za kupe na podworku byl lany- i robil ja po kryjomu w budzie :( Te foty ze schodow...... szok Super, ze trafil na Ciebie :) Quote
KarolaA Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 jak to dobrze, że Spajki nie siedzi już głodny w zimnej budzie.... trafił na kilka wspaniałych osób, które zmieniły jego los :multi: Quote
LILUtosi Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 U nas tez zdarzało się że robił kakę, ale tylko jak długo spaliśmy. Robił normalnie na spacerku. Powodzenia. Quote
tula Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 He he to całkiem jak moja córcia, siku robi do nocnika ale jak ma zrobic kupę to chowa się za drzwi i pielucha pełna:lol: Spajki pewnie nie rozumie co się z nim ostatnio dzieje, tyle zmian, ale napewno za parę tygodni chłopak się wyluzuje i wszystko wróci do normy. Dobrze, że trafił do tak cierpliwych i ciepłych ludzi jak Wy. Quote
LILUtosi Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 No i zdarzyło się nięszczęscie. Tak jak przewidywałam spajki uciekł. Może Andrew65 opisze sytuacje. Prosze Łodzian, Łodzianki o pomoc w szukaniu spajkiego. Quote
luka1 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 w schronisku go nie czipowali, ba nawet nie sprawdzali czy ktoś kiedyś mu wszczepił czip. Quote
LILUtosi Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Chyba nie ma. Podobno zerwał się z szelek, które zostały na drzewie. Co do chipa, to nie było takiej informacji w papierach. Quote
agaga21 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 jasna cholera! tylko tak mogę pomóc: Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
LILUtosi Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Może trzeba zmienić tytuł na: Łódź - pomozcie szukać spajkiego!!!! Quote
lilith27 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 forum fundacji niechciane i zapomniane Indeks :: Fundacja Niechciane i Zapomniane Quote
fioneczka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 już na gg piszę do dziewczyn z Fundacji Niechciane i Zapomniane Boziuuuu dlaczego :-( Spajki ty mały głuptasie .... gdzie jesteś :-( Quote
luka1 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Marmurowa. Kosodrzewiny, Medor - juz powiadomine, Fundacje własciwie tez. Quote
doddy Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Powiadomcie schroniska łódzkie. Marmurowa, Kosodrzewiny, Medor w Zgierzu, stołeczny punkt przetrzymań w Ozorkowie, Pabianice, Łęczyca, Głowno. Nie wiem jakie są jeszcze okoliczne schroniska. Ponadto są dwie fundacje w Łodzi: Fundacja Niechciane i zapomniane oraz Ratujmy razem zwierzęta w potrzebie. Je także warto powiadomić. Quote
lilith27 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Alicja napisał(a):podnoszę ............................. pomóżcie szukać Spajkiego a w Łodzi nie ma przypadkiem Straży dla Zwierząt ?? jest oddział terenowy Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 podnoszę ............................. pomóżcie szukać Spajkiego a w Łodzi nie ma przypadkiem Straży dla Zwierząt ?? Quote
fioneczka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 LILUtosi potrzeba info gdzie to dokładnie było ... skad zwiał kiedy ... moze o której masz nr tel do właściciela ????? Quote
LILUtosi Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Alicja napisał(a):podnoszę ............................. pomóżcie szukać Spajkiego a w Łodzi nie ma przypadkiem Straży dla Zwierząt ?? To było chyba pod łodzią, albo na peryferiach Łodzi, nie wiem dokładnie. Nie byłam tam. I nie znam łodzi. :angryy: Quote
agaga21 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [SIZE=7][SIZE=2]CIOTKI, POROZSYŁAJCIE PO WĄTKACH TAKIEGO OFFA: [SIZE=7] [SIZE=7]ŁÓDŹ ZAGINĄŁ PIES DOPIERO ADOPTOWANY! POMÓŻCIE SZUKAĆ!!! http://www.dogomania.pl/forum/f85/sochaczew-rozpaczliwie-szukamy-pomocy-dla-asta-znalezlismy-ma-dom-132409/ Quote
teqquila Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Sdz juz wie tylko jakis kontakt by sie przydal do wlasciciela .jutro bede w miescie to sie rozejrze. Tylko gdzie on zginal w jakiej okolicy , na naszej klasie wyslac wiadomosc jakos tam polecona czy cos takiego w profilu sie zamieszcza zdjeci i wtedy bierze sie polec znajomym itp my tak szukalismy naszego psa . Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 wiadomość poszła do SdZ kontakt do właściciela ?? Quote
fioneczka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Kaja poradziła żeby wrzucić go na wątek TOSI już jest http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-nikt-ich-nie-chce-setki-psow-na-kosodrzewiny-80846/index173.html Quote
fioneczka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/zagin-pochliwy-amstaff-vt2456.html tu też już jest Quote
agaga21 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 fioneczko czy ty podałaś numer do właściciela psa na stronie niechciane i zapomniane? ja bym nie liczyła na to że andrew coś napisze bo pewnie szuka psa.trzeba do niego zadzwonić , zapytać się o wszystko i napisać na wątku jakie wieści, jakie były okoliczności, gdzie itp. Quote
Recommended Posts