agusiazet Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Sissi zyskała jednego obserwatora na Allegro! Quote
Ulka18 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Sissi malutka biegnie na pierwsza strone sie pokazac. Agusiu, na watku mieleckim jest nick i haslo schroniska do cafeanimal, skorzystaj i daj Sissi ogloszenia. Quote
agusiazet Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Spróbuję Ulko!8:) Sissi zyskała drugiego obserwatora na Allegro. I dzwoniła jakaś Pani w sprawie Sissi, ale była taka jakaś niepoważna:( Quote
terra Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Sisi jest śliczna i na pewno szybko znajdzie kochający domek. Quote
Ulka18 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Do Tarnowa niedaleko, mozna zawiezc Sisi i przy okazji zobaczyc domek. Agusiu, jak katarzysko u Sisi, przechodzi jej? Przesunie ta jej choroba termin sterylki? Pamietaj Agusiu, ze ja sie doloze do sterylki malizny. Bedziesz ja robic u dr Mrozowskiego, tam mamy znizki na zwierzaki ze schroniska. Quote
agusiazet Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Dzwoniłam w sprawie domku Sissi do Tarnowa, Państwo są zainteresowani i czekają na zdjęcia:) Quote
agusiazet Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Oto najnowsze fotki Sissi: Strażniczka domowego prasowania: Chyba jeszcze pośpię: Quote
Ulka18 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Agusiu, mnie sie wydaje, ze Sissi to bardziej sznaucerowata jest, taka miniaturka :p i to umaszczenie bardzo charakterystyczne dla sznaucerow. Quote
terra Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Sissi w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/york-dla-starszej-pani-wroclaw-133258/#post11937748 Quote
agusiazet Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Terro, dziękuję, ale Sissi jutro jedzie do własnego domku w Tarnowie. Państwo z ogłoszenia na Dogomanii. Zdecydowałam się oddać im Sissi z dwóch głównych powodów: 1. Sissi bardzo się do mnie przywiązała i patrzy we mnie jak w obrazek, i cały czas mam przed oczami Majkę od Murki i boję się,żeby nie przywiązała się za bardzo, 2. Tarnów jest tak blisko Mielca, że mogę osobiście sprawdzić, czy Państwo wysterylizują Sissi i będą przestrzegać umowy adopcyjnej. Pomniejszy powód to, fakt, że dom jest bez dzieci,a zaczęły mnie przerażać telefony w stylu chcemy pieska dla dzieci, przecież Sissi to nie zabawka, ona jest bardzo delikatna, wręcz krucha i potrzebuje odpowiedzialnych opiekunów - nawet starsze dziecko, jak moja Ala mogłoby jej zrobić krzywdę, nawet niechcący! Więc cioteczki wybaczcie, że oddaję Sissi nie wysterylizowaną, ale wierzę, że trafili się naprawdę odpowiedzialni ludzie dla Sissi i oni o nią zadbają. Ich ostatni piesek, też taki malutki, dożył u nich spokojnej starości, a to już bardzo dobrze świadczy! Obiecuję - będę trzymać rękę na pulsie, a Sissi zasłużyła na STAŁY DOM!!! Quote
stokrotka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Hura, Hura, Hura :sweetCyb::laugh2_2::bigcool::cunao::knajpa::beerchug::drink1::painting::hand:. Quote
Murka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 agusiazet, działasz expresowo :crazyeye::multi: Quote
agusiazet Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 To nie ja, to urok osobisty Sissi:) Quote
Ulka18 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Agusiu, podpiszesz umowe adopcyjna z Panstwem? Masz taka umowe? Umów sie prosze od razu na wizyte poadopcyjna, a sterylke popros, zeby zrobili u dr Jakubka, najlepszego chirurga specjalisty w Tarnowie. Mam adres i telefon, sterylizowalam tam moja Kostaryke. Quote
terra Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Cieszę się bardzo, że malutka ma domek.:multi: Ufam, że będzie szczęśliwa w nowym domku i oczkiem w głowie panciów :lol: Quote
Ulka18 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Agusiu, Ty jedziesz z Sissi, czy Panstwo przyjezdzaja po mala? Naciskaj prosze na sterylke, bo nie bedziemy spac po nocach, gdyby np. ktos ze znajomych Panstwa namowil ich na sliczne szczeniaki, bo Sissi taka ladna :roll: Wiesz jak to jest. Quote
Jerzy Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Tak. Dzisiaj jadę do Mielca po pieska. Miałem przez 12 lat malutką suczkę. Znalazłem ją na jakiejś budowie. Mieszkała pod deskami. Niestety, kilkanaście dni temu umarła. Przez 12 lat nie dała się dotknąć nikomu obcemu, nikogo nie słuchała tylko mnie. Uwielbiała skórki chleba i panicznie bała się dzieci. Teraz będzie Sissi. Nie wiem co z tą sterylizacją. Jeżeli to obowiązek, to OK, ale przyznam, że nie jestem za tym. Moja nieżyjąca suczka nie była sterylizowana i nie miałem z tym żadnych problemów. Nie ma u mnie dzieci, ale piesek będzie odpowiednio dopieszczony :) Quote
agusiazet Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Ulka18 napisał(a):Agusiu, podpiszesz umowe adopcyjna z Panstwem? Masz taka umowe? Umów sie prosze od razu na wizyte poadopcyjna, a sterylke popros, zeby zrobili u dr Jakubka, najlepszego chirurga specjalisty w Tarnowie. Mam adres i telefon, sterylizowalam tam moja Kostaryke. Jasne, że podpiszę umowę przekazania psa z DT do Ds, takie przykazania otrzymałam od Pani Izy jak odbierałam Sissi ze schroniska. Wizyta poadopcyjna obowiązkowa i o doktorze Jakubku przekażę:) Quote
Jerzy Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jasne, że podpiszę umowę przekazania psa z DT do Ds, takie przykazania otrzymałam od Pani Izy jak odbierałam Sissi ze schroniska. Wizyta poadopcyjna obowiązkowa i o doktorze Jakubku przekażę Znam lekarzy w Tarnowie i nie tylko. Jeździłem konno przez 30 lat i miałem z nimi styczność na co dzień. Jakubek ma najlepiej wyposażoną lecznicę i na pewno tam się udam. Quote
Recommended Posts