Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imię zmieniliśmy na Kora. Poprzedni piesek miał Nora i trudno jakoś inaczej wołać.
Dzisiaj Sissi jest smutna. Chyba ma stresa, co? Nie chce jeść i tylko śpi. Na spacer wychodzi bardzo chętnie, więc może myśli, że idzie do poprzedniego domu?

Posted

Przy takiej pogodzie,kazdy smutny.Głasac,pogadac z nia ,powinno byc dobrze,przede wszystkim dac czas,psiak zdezorientowany....schronisko,domekAgusi,znowu domek,ale inny,inne twarze,głos....

Posted

Witam Cię Jerzy.

Ale na wątku się dzieje :crazyeye:. Ostatnim razem byłam tu 10.03.09 a tu tyllllle postów.

Ja też mam suczkę z adopcji i też będę musiałają ją wysterylizować.
Ale u mnie inaczej się nie da, bo na posesji są jeszcze dwa PSY.

Na razie czekam, aż podrośnie, bo jest jeszcze młoda ok. 6 miesięcy.

:modla: Prosimy o zdjęcia z nowego domku.

Posted

Piesek jest niesamowity.
Zaczęła jeść. Zjadła pół saszetki kociego, potem kawałek cebuli, jabłka i piętkę chleba. Potem był kawałek mięsa gotowanego.
Wszędzie wchodzi, wszystko musi sprawdzić i zobaczyć. Nie zrobiła jeszcze nic w domu, wszystko załatwia na spacerze. Szczeka na obcych. Przytula się jak dziecko i prosi o pieszczoty.
Zrobię zdjęcia, może jutro.

Posted

Zdjęcia zrobić to żaden problem Gorzej jest z wklejaniem, bo nie potrafię tego problemu rozwiązać. Instrukcja jest po angielsku i chyba nie mam możliwości dodawania załączników. Nie wiem.

Posted

Żeby wstawić tutaj zdjęcia musisz je najpierw umieścić na jakimś ogólnodostępnym serwerze np. fotosik.pl, i dopiero wkleić linki, z adresem zdjęcia, na dogo.
Powodzenia

Posted

Z fotosika wystarszy zdjęcie skopiować do schowka a potemm na dogo wkleić.

1.Najpierw musisz zalogować się na www.fotosik.pl

2. Potem DODAĆ zdjęcia z dysku swojego komputera poprzez obcję DODAJ.

3. Jak Ci się uda dodać zdjęcie to kliknij na nim myszką szybko 2x, wtedy się powiększy.

4. Jak zdjęcie będzie powiększone to prawy klawisz myszki i opcja: kopiuj

5. Teraz to już otwierasz dogo, i w białym polu w którym piszesz tekst wklejasz zdjęcie np. przez równoczesne naciśnięcie klwaiszy: ctrl+v.

6. Zatwierdzasz odpowiedź i GOTOWE. :cool1: :p

Posted

agusiazet napisał(a):
Powód jest jeden i to oczywisty to Ty zarezerwowałaś Sissi (telefony i PW do mnie) i nie dałaś znać, że się rozmyśliłaś!!! Może nie jest to powód na czarną listę, ale u mnie jesteś skreślona jako niesolidna firma! A, że opiekujesz się Zulką to Twój obowiązek, a nie łaska!!!

PROSZE TU NA MNIE NIE KRZYCZEC,BO SOBIE TEGO NIE ZYCZE! :cool3: A OPIEKA NAD ZULCIA,TO NIE OBOWIAZEK LECZ PRZYJEMNOSC.:lol:

Posted

Koliberek34 napisał(a):
PROSZE TU NA MNIE NIE KRZYCZEC,BO SOBIE TEGO NIE ZYCZE! :cool3: A OPIEKA NAD ZULCIA,TO NIE OBOWIAZEK LECZ PRZYJEMNOSC.:lol:

Nikt nie krzyczy, to zwykłe stwierdzenie faktu, że jesteś NIESŁOWNA!!!

Posted

Zdjęcia zrobiłem i poprosiłem Agnieszkę o wklejenie.
Piesa jest niesamowita. Powoli się rozjada, ale grymasi jak małe dziecko. Jest czyściutka i wszystko załatwia na spacerze. Przytula się, ale też potrafi szczekać i pokazuje zęby. Ostatnio porwała strzykawkę z lekarstwem na uszy i pogryzła. To samo robi z ręcznikiem do wycierania łapek.
Prowadzi ciekawy tryb życia. Śpi do ok 14, a dopiero potem nabiera wigoru.